Top 10 știri pozitive ale săptămânii (21-27 februarie)

Radu Ursan28/02/2021

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

FacebookWhatsAppTelegramMessengerSkypeRedditLinkedIn

  1. Un soldat al Armatei Române a salvat o bătrână dintr-un incendiu, chiar cu prețul sănătății sale. Despre acest erou puteți citi aici.
  2. Credincioșii și preoții din Episcopia Caransebeșului au strâns peste 20.000 de euro, necesari pentru o intervenție chirurgicală care ar putea să-i salveze viața unui copil de 14 ani. Mai multe informații, aici
  3. În perioada 23-27 februarie, la București, Bălți, Roman, Pașcani sau Mănăstirea Neamț s-au desfășurat Zilele „Mitropolit Visarion Puiu”, ediția a XXV-a. Ce evenimente au avut loc aflați din acest articol. 
  4. Trei români au câștigat aurul la Openul European de Judo de la Praga. Mai multe detalii despre această performanță, aici.
  5. O grădiniță care poartă numele „Regina-Mamă Elena” s-a inaugurat la Săvârșin, județul Arad. Mai multe detalii despre această investiție, aici.
  6. O tânără a deschis la Sibiu primul atelier unde totul se realizează din materiale reciclate. Detalii despre această inițiativă, aici.
  7.  Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan. Detalii despre această faptă bună, aici.
  8. Pompierii militari au salvat un cal căzut într-un canal colector, într-o comună din județul Vâlcea. Informații suplimentare, aici. 
  9. Traseul spre Ineleț, satul ce se poate vedea doar urcând pe niște scări de lemn, este pregătit pentru turiști.. Mai multe detalii, găsiți aici.
  10. Expoziția „Ultimii dinozauri din Transilvania” de la Muzeul de Mineralogie din Baia Mare, se prelungește până în luna iunie. Informații suplimentare, aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.