Actualizare: Spre victorie! Ce este de făcut? Omenirea se uita la America

Actualizare: Mergem spre victoria lui Trump in alegeri cat intelegem noi de la avocati, dar increderea noastra este in Domnul si a fost in El. Iata ce s-a intamplat in ultimele zile. Asa cum stiti, Biden si echipa lui de satanisti au facut cea mai mare frauda electorala in istoria moderna. Din partea lui Trump se parea ca lucrurile au stagnat. Trump le-a dat voie sa acceseze administratia Casei Albe dar el nu a cedat presidentia. Aici intervenim noi cu post si rugaciune. Apelez la frati si surori pe care Duhul Domnului ii indeamna, sa posteasca cat de curand pentru ce se va intampla in urmatoarele zece zile in procesele intentate cat si in decizia tribunalelor teritoriale si in final hotararea Curtii Supreme. Am fost impresionat de dorinta organizatiei misionare Alege Viata din Romania care vrea sa ajute cu post si rugaciune. Daca sunt biserici care vor sa dea o mana de ajutor in privinta postului, va rugam sa o faceti. Unii pot postii doar o jumatate de zi. Multumim si lor! Doamne ajuta, Doamne da izbanda! Vom vedea ce a hotarat Domnul.

Incerc sa fiu scurt. Saptamana aceasta va fi plina de procese de rasunet intentate de echipa lui Trump impotriva oficialilor din Georgia și din alte state. Este o saptamana cruciala. Va cerem ajutor in rugaciune!

Tocmai citeam astazi in cartea Ezra cum acest carturar biblic trebuia sa traverseze provincii periculoase de la Babilon la Ierusalim ca sa coordoneze reconstructia Templului. El putea sa apeleze la garda asigurata de imparatul Artaxerxe dar se lauda-se ca Dumnezeu poate sa il protejeze. Iata confesiunea lui sincera care la mulți ne lipseste:

Mi-era ruşine să cer împăratului o oaste de însoţire şi călăreţi, ca să ne ocrotească împotriva vrăjmaşului pe drum, căci spusesem împăratului: ,,Mîna Dumnezeului nostru este, spre binele lor, peste toţi cei ce -L caută, dar puterea şi mînia Lui sînt peste toţi cei ce -L părăsesc. Ezra 8:22

Am discutat cu multi credinciosi si am citit multe reactii

Am discutat cu multi credinciosi si majoritatea imi spun ca Dumnezeu nu isi va lasa slava batjocorita de gasca calaului cu resetarea, Klaus Schwab. Este foarte clar, aceasta hoarda minoritara s-a ridicat direct impotriva lui Dumnezeu cat si a Bisericii Sale. Klaus Schwab si globalistii vor sa desfigureze omul si sa-l umple cu proteze electronice ca sa obtina un fel de om robotizat dirijat de la distanta. Omul lor se numeste omul transuman care este o batjocora la adresa creatiei lui Dumnezeu. Vezi aici.

Pana si un actor credincios din Hollywood, pe nume Jon Voight, a spus urmatoarele despre ce se intampla acum in America: “Bătălia dreptății împotriva Satanei”. Iata un verset cu forta spirituala care arata destinul anticristilor si a calaului Klaus Schwab:

Şi atunci se va arăta acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale, şi -l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. 2 Tes 2:8

Deci ce-i de facut, cand omenirea si Biserica universala se uita la lupta directa intre Biserica si globalism, in America?

Am sa-l citez din nou pe credinciosul Ezra.

Acolo, la rîul Ahava, am vestit un post de smerire înaintea Dumnezeului nostru, ca să cerem dela El o călătorie fericită pentru noi, pentru copiii noştri, şi pentru tot ce era al nostru…Pentru aceasta am postit şi am chemat pe Dumnezeul nostru. Şi El ne -a ascultat. Ezra 8:21,23

Biserica universala se roaga si posteste pentru noi cei de aici din America. Tin legatura cu frati din Romania si imi spun cum se roaga de mai multe ori pe zi pe grupuri de rugaciune. Unii postesc. Ei stiu ca de soarta Americii depinde si soarta bisericii din Romania intr-o masura.
Aici in America biserica se roaga mai mult ca niciodata. Multi postesc si se smeresc. Liderii evanghelici din America au falimentat, nu au chemat fratietatea la rugaciune neintrerupta si la post- desigur sunt exceptii. Singurul care a inteles situatia grava de aici si a actionat la nivel national, a fost Franklin Graham. Exceptii mai fac bisericile romanesti Logos si Elim din Chicago. Slava Domnului!

Ce nadajduim?

Nadajduim ca Dumnezeu nu ne va lasa sa fim condusi de Biden, omul globalismului. Speram ca promisiunile care credem ca le-am inteles din Cuvant in legatura cu alegerile sa fie implinite de Dumnezeu chiar daca cainii de la mass media urla si mint fara incetare. Nu cred ca biserica din America este asa de decazuta ca Dumnezeu sa ingaduie unui anticrist ca si Biden ca dupa ce a furat aproximativ 2 milioane de voturi sa fie instalat ca presedinte. Frati si surori, va cer ajutorul in rugaciune mai mult ca niciodata. Va multumim din toata inima! Domnul sa va raspunda la rugaciunile personale si pentru Romania.

Related

Acest soi de draci ai straziiIn „Cultura Pop si Muzica Rock”

Pericolul Carismatic Ramane!In „Atac Carismatic la BER”

Virusare masiva la Londra si inafara intre evanghelicii romani!In „Erezie”

https://ioan8.wordpress.com/2020/11/23/ce-este-de-facut-omenirea-se-uita-la-america/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.