Zece Efecte ale Văzerii și Gustării Providenței lui Dumnezeu

Interviu cu John Piper

mărSpotifyE-mail

Bine ați revenit la podcast. Săptămâna aceasta ne concentrăm asupra providenței lui Dumnezeu. Da, Dumnezeu controlează, orchestrează toate lucrurile – viața ta, viața mea, lumea asta, totul – și o face chiar și atunci când nu are chef. Ca în 2020. Ei bine, el este; El este la muncă.

Explicarea cazului este următoarea lansare a cărții Pastor John, pur și simplu intitulată Providence , o carte de 750 de pagini lansată în mai puțin de două luni, pe 12 ianuarie. Este de departe cel mai mare proiect de carte solo al pastorului John.

Luni l-am întrebat pe pastor John despre carte . Miercuri, am auzit introducerea . Și astăzi auzim concluzia cărții. Având în vedere cerințele din timpul său, este îndoielnic că va mai citi din el. Dar avem aceste două secțiuni.

O menționăm săptămâna aceasta pentru că acum puteți preordona titlul de la prietenii noștri de la Westminster Books la doar 19,99 USD. Suntem recunoscători pentru parteneriatul lor și vă încurajăm să comandați prin intermediul lor, deoarece considerați că susțineți librarii creștini fideli și independenți. Accesați wtsbooks.com pentru a comanda în avans .

Ultima dată, am auzit introducerea de 32 de minute; astăzi concluzia, la 55 de minute. Combinat, este o oră și jumătate de lecturi audiobook care servesc drept conținut podcast pentru această săptămână și pentru toată săptămâna viitoare. Sper să-ți faci timp să asculți totul în timp ce luăm o scurtă pauză pentru Ziua Recunoștinței. Ne întoarcem cu noi episoade luni, 30 noiembrie, cu câteva funcții noi pe podcast pentru a fi dezvăluit în decembrie.

Până atunci, iată că John Piper citește concluzia viitoarei sale cărți, Providence , care va apărea pe 12 ianuarie.John Piper ( @JohnPiper ) este fondator și profesor al desiringGod.org și cancelar al Bethlehem College & Seminary. Timp de 33 de ani, a slujit ca pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem, Minneapolis, Minnesota. El este autorul a peste 50 de cărți , inclusiv Desiring God: Meditations of a Christian Hedonist și cel mai recent Providence .

https://www.desiringgod.org/interviews/ten-effects-of-seeing-and-savoring-the-providence-of-god?utm_c

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.