Operațiunea Estera! Rugați-vă intens pentru America!

ON  BY GEORGEIN EVENIMENT

Loveşte -i ca pe nişte vinovaţi, Dumnezeule! Fă -i să cadă prin înseşi sfaturile lor. Prăbuşeşte -i în mijlocul păcatelor lor fără număr! Căci se răzvrătesc împotriva TaPsalm 5:10

Pronounce them guilty, O God! Let them fall by their own counsels; Cast them out in the multitude of their transgressions, For they have rebelled against You. Psalm 5:10

Am promis continuarea articolului trecut, dar este urgent să știți ce urmează în acest articol, și în weekend voi avea și partea a doua a articolului promis.

Globaliștii, mână în mână cu democrații demonici din America, lucrează intens la o lovitură de stat indirectă prin fraudarea a milioane de voturi de care deja știți. In caz că această crimă împotriva umanității le merge, deja se vorbește că ei vor să înființeze lagăre de concentrare de re-educare în care să îi arunce pe creștini în primul rand, si pe conservatori. Deci asistăm la complotul lui Haman împotriva Esterei si poporului ei.

Presedintele Trump a pus un nou ministru de razboi, Christopher Miller, care are in subordinea lui directă toate trupele de elită ale Americii, pe lângă restul armatei. Se spune că aceste trupe de elită sunt gata să acționeze împotriva teroristilor din interior si tuturor criminalilor care au manipulat voturile alegerilor prezidențiale. Vom vedea ce se va întâmpla, dar în caz că va fi o operațiune la nivel național, ca și in cartea Estera, vă rog mult să ne rugăm intens ca Domnul să protejeze biserica Lui si Haman să fie osandit, oricare ar fi acel Haman sau Hamanii.

Va rog uitati-vă si la aceste două importante video-clipuri care sunt si in limba română.

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/11/20/operatiunea-estera-rugati-va-

https://armoniamagazineusa.com/2020/11/20/operatiunea-estera-rugati-va-intens/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.