Mana profetica – Lacomia in afaceri…

 25.11.2016  |    Devoțional  |   1797  |     1 min

Oamenii conduc azi afacerile mânați de iubirea de bani, lăcomie, pofta pentru plăcerile vieții, competiție și nevoia de supraviețuire. Acestea reflectă adesea o nevoie adâncă de realizare, recunoaștere și apartenență, atât din punct de vedere personal, cât și corporativ. Dumnezeu a creat finanțele să curgă în societate, prin intermediul afacerilor, spre SLAVA SA. Atunci când afacerea se ALINIAZĂ la scopurile lui Dumnezeu, putem mărturisi schimbările care au loc în viața noastră în domeniul afacerilor.

Citeste mai departe

Binecuvantari si blesteme generationale…

 23.11.2016  |    Devoțional  |   2458  |     1 min

Dacă înțelegi că slujindu-L pe Dumnezeu vei atrage binecuvântări generaționale peste familia ta, îți vei privi altfel familia. Dumnezeu a ales să transmită binecuvântările familiei mai departe generaților care o urmează. De ce, în vremea aceasta, suntem martori la un atac atât de puternic împotriva familiei? Satana cunoaște puterea unei familii compacte. Familiile slăbite formează o societate slabită. Adoptarea legilor, care distrug sanctitatea familiei și rânduielile lăsate de Dumnezeu, nu fac altceva decât să distrugă DESTINUL individual și corporativ al oamenilor de pe pământ.

Citeste mai departe

Fii pozitiv!

 21.11.2016  |    Devoțional  |   3591  |     1 min

Ce rostești cu gura ta? Rostește viață peste situația în care te afli, situație care poate fi rezolvată doar prin puterea Cuvântului lui Dumnezeu. Caută versete biblice care sunt relevante situației tale și continuă să le rostești. Dumnezeu veghează asupra Cuvântului Său ca să-l împlinească. Dumnezeu a creat lumea prin rostirea cuvintelor Sale ( Geneza 1:3-29). Înconjurați fiind, în lumea aceasta, de atât de mult negativism, noi, ca biserică, avem nevoie să ne ridicăm, să declarăm Cuvântul și să-i încurajăm pe alții să privească lucrurile în mod pozitiv.

Citeste mai departe

Mana profetica – Dumnezeu va interveni…

 15.11.2016  |    Devoțional  |   2815  |     2 min

Am salvat recent o cățelușă de 9 luni, pe care am adus-o mai apoi acasă la ceilalți doi câini ai mei, un mascul și o femelă. La început, a fost un pic de luptă pentru putere iar cei doi câini ai mei, iubitori cum sunt, le-a arătat noii venite cine este în control și i-au permis să-i muște și să mârâie la ei până la o anumită limită. Am observat că, atunci când noua cățelușă depășea limitele cu cățeaua cea mare, care era cam de aceeași statură ca și ea, masculul intervenea și o lătra fioros pe noua cățelușă, împingând-o la o parte, de ca și cum i-ar transmite că a mers mult prea departe și că el deține în final controlul. În timp ce eram atent la toate aceste detalii, am simțit în duhul meu că Dumnezeu nu-i va permite niciodată diavolului să ne atace până acolo încât să nu ne mai putem ridica.

Citeste mai departe

Mana profetica – Cel potrivit pentru tine…

 14.11.2016  |    Devoțional  |   2474  |     1 min

În timpul meu de părtășie cu Domnul din această dimineață, am avut o viziune în care vedeam o femeie care se confrunta cu o problemă relațională. Ai întâlnit pe acest bărbat, care nu este mântuit, și ești atât de îndrăgostită de el încât plănuiești să te căsătorești cu el. Familia ta nu este deloc bucuroasă de alegerea ta și a tot încercat să te sfătuiască. Tu ești însă convinsă că el este bărbatul potrivit pentru tine. Domnul nu este luat în considerare în această relație și, deși ți-a arătat anumite semne, tu ai ales să mergi mai departe.

Citeste mai departe

Mana profetica – Disciplina…

 11.11.2016  |    Devoțional  |   2659  |     1 min

Disciplina personală este foarte importantă în creșterea ta spirituală. Sunt anumite discipline de bază, cu care toți ar trebui să fim deprinși, cum ar fi: organizarea timpului, obiceiuri de mâncare, exerciții fizice, și lista ar putea continua. Dacă nu am fi disciplinați în aceste domenii, ar fi haos și dezechilibru în viețile noastre și nu am fi în stare acceptăm schimbările pe care Duhul Sfânt dorește să le facă în procesul nostru de creștere și maturizare spirituală. Lucrează la domeniile din viața ta unde ai nevoie de disciplinare! Dacă nu ești în stare să-ți înfrânezi trupul, atunci vei fi condus de firea ta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Cuvantul Domnului este viu!

 10.11.2016  |    Devoțional  |   3047  |     1 min

Dumnezeu te cheamă într-un loc al părtășiei și comuniunii, unde nu trebuie să înlocuiești Cuvântul Său cu nimic altceva, ci să-ți hrănești duhul doar cu el. Te-am văzut mergând în multe locuri pentru a primi fel și fel de învățături. Ai citit de asemenea multe cărți creștine, dar ai petrecut tot mai puțin timp citind Cuvântul lui Dumnezeu. Dumnezeu dorește să te folosească într-un mod puternic în lucrarea Sa. Acesta este sezonul pregătirii în care ai nevoie să îți saturi duhul cu Cuvântul lui Dumnezeu. Cu cât te vei dedica mai mult studiului Cuvântului lui Dumnezeu, cu atât mai multă revelație vei primi, revelație care te va pregăti pentru drumul ce îți stă înainte.

Citeste mai departe

Mana profetica – Cheama binecuvantarile!

 07.11.2016  |    Devoțional  |   2820  |     1 min

Încercările și necazurile prin care ai trecut, ți-au testat nivelul credinței, pentru ca, mai apoi, să urci la un nivel și mai înalt. Alinierea cuvintelor la credința pe care o ai în Dumnezeu, îți va aduce o mare răsplătire în acest sezon al vieții tale. Credința este limbajul lui Dumnezeu deoarece atunci când Dumnezeu a creat universul, El l-a creat prin Cuvântul Său. El a poruncit să vină în existență lucrurile care nu erau. Domnul te invită să începi să chemi în ființă acele binecuvântări pe care le dorești și să declari în dreptul lor Cuvântul lui Dumnezeu. Vei avea parte astfel de un șuvoi de binecuvântări curgând peste viața ta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Iosif si vremurile lui de incercare…

 04.11.2016  |    Devoțional  |   2685  |     1 min

Iosif este un exemplu extraordinar de persoană care a suferit persecuție, ură, invidie și minciuni rostite împotriva lui. Putem vedea cum credința lui de neclintit, înțelegerea chemării lui Dumnezeu pentru el, precum și închinarea și dragostea lui față de Dumnezeu au fost cele care l-au făcut în stare să treacă prin acele perioade sumbre din viața lui. A fost vândut ca sclav, aruncat în închisoare, în închisoarea subterană. Viața lui își schimbă sensul în momentul în care mai marele paharnicilor îi promite lui Iosif că îi va aminti lui faraon de el. Cu toate acestea, Dumnezeu l-a mai ținut încă câțiva ani pe Iosif în închisoare.

Citeste mai departe

Mana profetica – Fii incurajat sa daruiesti!

 03.11.2016  |    Devoțional  |   2502  |     1 min

Ceea ce ai semănat din sămânța finanțelor tale a fost bine primit, deoarece ai semănat ce ai avut mai bun din recolta ta financiară, așa cum a făcut și Abel. Și chiar dacă, în momentul de față, pare că nimic nu a fost primit din ceea ce tu ai dăruit, Domnul te încurajează spunându-ți că recolta ta va fi atât de mare încât va acoperi și generațiile următoare care vin după tine. Fii încurajat să dăruiești mai departe, deoarece Domnul îți va răsplăti într-o măsură atât de mare încât va sluji generației de oameni care vine după tine, chiar și atunci când tu nu vei mai fi în lumea aceasta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Drumuri dificile…

 01.11.2016  |    Devoțional  |   2568  |     1 min

În timp ce mă rugam astăzi, ca Domnul să îmi dea un cuvânt pentru mana profetică, am văzut la un moment dat farurile unei mașini care circula pe un drum anevoios. Drumul acesta era plin cu grămezi de pietre, și pe alocuri denivelări și spărturi. Mașina înainta încet și cu greu, astfel încât i-a trebuit foarte mult timp să ajungă la destinație. Unul dintre cei care călătoau în această mașină a spus: „Hai să ne oprim!”. Un altul a spus: „Ne facem loc printre obstacole și înaintăm, căci știm încotro ne îndreptăm și va fi bine.” Au continuat călătoria împreună, în ciuda drumului anevoios, ajungând în cele din urmă la destinație plini de sentimentul triumfului și biruinței. Atunci când călătorim, deși suntem cu farurile aprinse, suntem tentați să ne întoarcem, uitând cine este Isus în noi. Sunt acei prieteni însă în jurul tău care te ajută să-ți amintești că acesta este drumul pe care trebuie să mergi, că lumina din tine, Isus, te va ajuta să parcurgi orice drum dificil al vieții, declarându-te în viața aceasta un biruitor!

Citeste mai departe

Mai multe articole…

https://alfaomega.tv/d

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.