Online seminar de creștere spirituală

download - Copie

Online seminar de creștere spirituală

Dragă cititor,

Se apropie o foarte bună ocazie pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu împreună și anume să studiem Epistola lui Pavel către Efeseni. Voi preda acest seminar la tabăra creștină din apropierea satului Horjești, raionul Hâncești în zilele de 4, 5 și 6 septembrie. Dacă ai posibilitate să vii la tabără și să studiem acolo împreună, contactează telefonul +(373) 69 043143 pentru a te înregistra. În cazul nu ai posibilitatea, te poți conecta și participa online prin ZOOM. Folosește pentru aceasta link-ul: https://us02web.zoom.us/j/87981363737?pwd=Y3BHVGpZdzlSVlB6NDQwdnFCdFFqZz09

Începei vineri seara la orele 19:00. Atunci vom explica și programul pentru celelalte zile.  Nu uita să faci rost de manualul “Epistola lui Pavel către Efeseni”. Poate fi procurat și în format PDF la adresa:

https://shop.eurasiaprecept.org/produs/efeseni-format-pdf/

În Epistola sa către Efeseni, Pavel vorbește despre poziția pe care o avem noi în Hristos și despre acele binecuvântări duhovnicești cu care am fost binecuvântați în locurile cerești. Prima parte pune temelia înțelegerii identității noastre în Hristos. Fără această înețegere nu putem duce o viață biruitoare asupra păcatului și nu putem experimenta din plin bucuria aflării în Hristos. A doua parte a epistolei abordează aspecte practice foarte necesare fiecărui din nou cum este relația în familie, relația cu oamenii la locul de muncă, implicarea în biserică cu darul tău spiritual, dragostea în relațiile cu aproapele, lupta spirituală practică, etc.

Te aștept să ne vedem la seminar și să studiem împreună!

Dumnezeu să te binecuvânteze în toate!

Cu dragoste,
Vasile Filat

Conectează-te acum

https://mail.google.com/mail/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.