Mana profetică – Gânduri…

download - Copie

Am avut o viziune, în care am văzut o femeie cu vârsta peste 40 de ani… Tocmai ai ai avut parte de o respingere puternică și de o mare dezamăgire. Respingerea aceasta te-a schilodit mental într-o așa de mare măsură, încât cele mai multe din gândurile tale sunt controlate de frica din lăuntrul tău, iar în consecință anticipezi întodeauna ce este mai rău. Dumnezeu îți spune acum că dorește să te elibereze.

Citeste mai departe

Mana profetică – Locuri secetoase…

Îl aud pe Domnul spunând ca va trimite ploaie peste locurile secetoase din viața ta. Indiferent de pustiul pe care-l străbați acum în viața ta, totul e gata să se schimbe prin împrospătarea adusă de ploaie. Ploaia va aduce o schimbare în acest moment al vieții tale și vei începe să experimentezi rodirea. Începe să rostești prin rugăciune ploaie peste pustiul din viața ta și vei vedea cum aceasta va începe să cadă.

Citeste mai departe

Mana profetică – Prietenie…

Nu-l lăsa pe diavolul să pătrundă în relațiile tale cu cei credincioși. Oricare ar fi părerile tale diferite, fii conștient că diavolul urmărește să fure pacea dintre noi, răcnind în jurul nostru ca un leu care caută pe cine să devoreze. Continuă să-i tratezi cu dragoste pe cei ce te-au ofensat, pentru că Dumnezeu este dragoste și dragostea acoperă o mulțime de păcate. Prin dragostea care le-o arăți, fă-i să-L vadă pe Dumnezeu în tine, căci după roade te vor cunoaște.

Citeste mai departe

Mana profetică – Încărcat cu putere!

Percep de la Duhul Sfânt că sunt mulți oameni care sunt gata să renunțe deoarece viața lor e grea în acest moment. Duhul Sfânt însă le șoptește cu blândețe: „Sunt gata să te umplu de putere, să te reîncarc pentru noul sezon ce îți stă în față! Nu renunța tocmai acum! Cere de la Mine, iar Eu îți voi da!”

Citeste mai departe

Mana profetică- Nu vă îngrijorați

Văd mai multe persoane care se îngrijorează cu privire la multe lucruri legat de această săptămână. Vă faceți griji pentru ce se va întâmpla cu voi și cu familia voastră dacă contractul de muncă nu va fi reînoit și veți rămâne fără un loc de muncă. Acesta nu este un sezon în care să vă îngrijorați, ci este timpul să-L căutați pe Dumnezeu, Iehova-Ire. El este Dumnezeul străpungerii; cereți-I Lui să intervină și în această situație prin care vă este testată credința.

Citeste mai departe

Mana profetică – Dumnezeu iți poate schimba numele…

Biblia este o carte atât de interesantă! În 1 Cronici 4, exact în mijlocul liniei genealogice a lui Iuda, apare istoria lui Iaebeț. Iaebeț înseamnă „unul care cauzează suferință”. Imaginează-ți să ai un nume ca acesta – unul care prezice despre tine că ești un cauzator de dureri! Cererea lui Iaebeț este menționată în 1 Cronici 4:10 și parte din ea exprimă dorința de a nu produce suferință. Și Dumnezeu i-a dat ceea ce ceruse. Duhul Sfânt îmi spune că sunt mulți care își sosotesc soarta după felul în care sunt numiți (fie de către alții, fie de către ei înșiși) sau după circumstanțele în care se află; „sunt blestemat pentru că provin de unde provin”, „datorită mediului în care am crescut”…; doresc însă să îți spun că Dumnezeu îți poate schimba numele, El dorește să-ți schimbe numele! Adu-ți astăzi cererea înaintea Lui cu o inimă deschisă. El te așteaptă…

Citeste mai departe

Mana profetică – Rostește o binecuvântare…

Aud cum Duhul Domnului ne reamintește să-i slujim pe slujitorii Lui, adevărații proroci ai lui Dumnezeu. Cel mai adesea, atunci când vorbești împotriva slujitorului lui Dumnezeu, în special când e vorba de un proroc, riști să stârnești mânia lui Dumnezeu și să atragi nenorocirea în viața ta. Simt în duhul meu că sunt anumite persoane care-i critică adesea pe adevărații proroci ai lui Dumnezeu, fără vreo dovadă sau fără să aibă discernământ. Maria s-a umplut de lepră, după ce l-a vorbit de rău pe Moise, și împreună cu Aaron au pus la îndoială și au subminat abilitatea lui Moise de a auzi ce îi spune Dumnezeu. În momentul în care începi să-i binecuvântezi pe slujitorii lui Dumnezeu, progresul și înaintarea vor deveni prietenii tăi cei mai buni.

Citeste mai departe

Mana profetică – Supunere…

Dacă treci printr-o perioadă dificilă, îmbărbătează-te, vezi cine este Dumnezeul tău și fă-ți timp să te reconectezi cu El, pentru a te umple din nou cu prospețimea prezenței Lui. Nu lăsa ca circumstanțele în care te afli să te conducă, ci, mai degrabă, lasă-L pe Dumnezeu să dicteze circumstanțele tale. Adu-ți aminte de faptul că Dumnezeu este Cel ce face imposibilul să devină posibil.

Verset biblic: Isaia 41:9-20 – „Tu, pe care te-am luat de la marginile pământului și pe care te-am chemat dintr-o țară depărtată, căruia ți-am zis: Tu ești robul Meu, te aleg, și nu te lepăd!

Citeste mai departe

Mana profetică – Misiune specială…

Mana aceasta este pentru acei ce au fost chemați, în această vreme, într-o misiunea specială. Domnul te-a împuternicit tocmai pentru o vreme ca aceasta. Ești instrumentul în mâna lui Dumnezeu. Mulți au fost forjați în focul curățirii în ultima perioadă de timp. Fierarul a scos prin curățire ceea ce este puternic și capabil să suporte provocările ce îi așteaptă pe copiii Domnului. Focul curățește, dar și aprinde. Cere Duhului Sfânt să toarne peste tine o ungere proaspătă, odată cu pășirea în ultimul trimestru al acestui an. În timp ce înaintezi și Îl lași pe Domnul să te folosească, gândește-te că acesta este un proces al pregătirii pentru anul ce urmează.

Citeste mai departe

Mana profetică – Seceriș și răsplată…

Domnul mi-a vorbit despre diferența dintre seceriș și răsplată. Răsplata o primești pentru calitatea muncii tale iar ceea ce seceri este rodul muncii tale. Mulți dintre voi vă aflați într-un sezon al secerișului și răsplătirii. Ați semănat sămânța în locuri pe care alții (uneori chiar și voi) nu le cunosc și nici nu pot măsura impactul. Ai semănat în secret și cu o inimă umilă. Prin urmare, intri acum într-un sezon al secerișului și răsplătirii.

Citeste mai departe

Mana profetică – Foc și jertfă…

Simt în duhul, cum mulți dintre noi am strigat la Domnul pentru a intra într-un nivel nou de intimitate cu El, am cerut focul Duhului Său, însă tot ce am avut parte a fost adversitate și necazuri. Citez aici o frază din cartea „The Glory of God” („Slava lui Dumnezeu”), scrisă de G. Maldonado: „Focul lui Dumnezeu coboară doar acolo unde este jertfă, deoarece jertfa dovedește că ceea ce este oferit lui Dumnezeu este real.” Așadar, dacă simți că te afli pe altar, nu dispera, Dumnezeu ți-a ascultat rugăciunea și Dumnezeu îți răspunde prin foc, pentru că vede inima ta curată. Lasă ca focul circumstanțelor, adversității, frustrării să ardă pentru a descoperi mai apoi noul sezon al slavei lui Dumnezeu!

Citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.