Mana profetica – Treci prin procesul curatirii…

download - Copie - Copie

Acum este timpul, în care mulți credincioși se află în procesul de pregătire pentru venirea Domnului. Chiar dacă în domeniul natural treci prin multe dificultăți, lucrul acesta este pentru purificarea și curățirea ta. Nu e deloc ușor să treci printr-un proces al curățirii, însă cei ce se încred în Domnul își vor reînnoi puterea. Nu e momentul să renunți tocmai acum la credința ta, ci este timpul să înțelegi că această purificare este pentru a împlini planurile lui Dumnezeu. Iov a trecut prin procesul curățirii, atunci când a pierdut toate posesiunile lui materiale, posesiuni ce i-au fost restaurate doar după ce a trecut testul. Protejează-ți credința și relația ta cu Dumnezeu, căci în perioadele grele diavolul se luptă înverșunat împotriva ta, tu, însă, nu-l lăsa să te doboare! Într-o astfel de vreme este important să-ți păzești gândurile și să te înconjori cu oameni care au o atitudine pozitivă și care te ajută să te întărești în credință în timpul procesului de curățire.

Citeste mai departe

Mana profetica – Cinci porți…

Cele cinci simțuri naturale de care dispunem acționează ca niște porți, ce permit sau resping informațiile să intre. Învățații Bibliei au asociat aceste cinci porți cu cinci căi de acces spre sufletul omului și cinci căi de acces spre duhul omului. Cele cinci căi de acces spre suflet sunt: imaginația, instinctul, rațiunea, emoția și memoria, iar cele cinci căi de acces spre duhul omului sunt: credința, închinarea, rugăciunea, gândul lui Hristos și susurul blând și subțire. Acest lucru m-a determinat să văd Psalmul 24:7-10 într-o perspectivă complet diferită! Haideți așadar să deschidem fiecare poartă, să dăm la o parte orice obstacol și să-L lăsăm pe Împăratul slavei să aibă acces în fiecare ungher al ființei noastre!

Citeste mai departe

Mana profetica – Focul topitorului…

Ai fost chemat să umbli aproape de Domnul, să descoperi adâncimea dragostei Lui, însă tot ceea ce vezi acum sunt dificultățile și presiunea din jurul tău. Preaiubitule, te afli în focul topitorului! Potrivit versetului din 1 Petru 2:9, am fost chemați să fim o preoție împărătească, o seminție aleasă, un popor al Lui. Lasă ca focul mistuitor să topească toată zgura, să te curățească și să te sfințească. Lasă focul dragostei Lui să te aducă mai aproape de El în această vreme. „Rezistă la foc și vei vedea slava”, zice Domnul.

Citeste mai departe

Mana profetica – Lauda-L…

După ce te-ai rugat bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu și te-ai încrezut în El că va schimba circumstanțele în care te afli, acum este momentul să începi să Îl lauzi și să Îi mulțumești pentru acele lucruri pe care le aștepți să se schimbe. Există putere în lauda adresată lui Dumnezeu – și constituie un element fundamental al credinței. Dacă Îl lauzi pe Dumnezeu, vei fi în stare să biruiești orice atac. Psalmul 8:1-2 confirmă acest lucru. Diavolul nu va sta nepăsător ascultându-te cum Îl lauzi pe Dumnezeu. Lauda îi va închide gura. Așadar pune-o în acțiune. Laudă-l pe Dumnezeu pentru că muntele a fost dat la o parte, chiar dacă încă îl vezi. Laudă-L că te-a eliberat. Laudă-L pentru sângele lui Isus ce a curs pentru păcatele tale și care te-a eliberat de sub orice blestem.

Citeste mai departe

Mana profetica – Scoala-te si lumineaza…

Vrăjmașul continuă să șoptească minciuni multora dintre noi, prin care ne face să credem că suntem nepotriviți și că nu vom putea fi niciodată în stare să facem ceva. Vrăjmașul a profitat de faptul că nu ți-ai hrănit duhul cu Cuvântul lui Dumnezeu și, în consecință, adevărul lui Dumnezeu a fost înlocuit cu minciuna vrăjmașului. Cuvântul lui Dumnezeu îți spune astăzi: „Scoală-te și luminează, căci Eu te-am creat potrivit pentru a împlini scopurile Mele. Rostește Cuvântul Meu peste viața ta, acolo unde diavolul ți-a șoptit minciuni, și vei vedea mai apoi cum peste toate acele domenii va răsări viața. Laudă-L pe Domnul căci te-a creat o făptură minunată”.

Citeste mai departe

Mana profetica – Ramai conectat…

Ca și credincios născut din nou, poți umbla în dragoste și poți arăta dragoste oamenilor în orice vreme! Chiar și față de acele persoane care te supără. Ai tăria de a face acest lucru. Pentru a-ți dezvolta capacitatea de a iubi în viață, ai nevoie să menții legătura cu Dumnezeu. Menține părtășia cu El prin Cuvânt și prin rugăciune – rămâi în unitate și comuniune cu El și lasă să curgă viața Sa prin tine. Lipsa părtășiei cu Dumnezeu explică lipsa roadelor în viața noastră, iar slujirea, faptele bune sau exersarea darurilor spirituale nu vor putea niciodată substitui umblarea noastră cu Dumnezeu.

Citeste mai departe

Mana profetica – Fii ofensiv…

Dumnezeu a promis că, dacă ești dornic și ascultător, vei mânca din roadele țării. A dori înseamnă mult mai mult decât a spune: „Doamne, dacă Tu dorești să mă faci să prosper, voi prospera”. A dori înseamnă să-ți forțezi voința și să iei hotărârea de a primi prin credință ceea ce Dumnezeu a promis, indiferent cât de imposibile par a fi circumstanțele în care te afli. Prosperitatea este dreptul tău și îți aparține. Rostește următorul lucru: „Noi/Eu vom/voi prospera în numele lui Isus și ne/mă vom/voi opune blestemului de sărăcie. Dumnezeu îți spune că El este Cel ce dă din belșug, prin urmare bogățiile ne/îmi aparțin. Le primim/primesc chiar acum!” Aceasta este poziția ofensivă pe care trebui să o ocupi pentru a atrage prosperitatea lui Dumnezeu în viața ta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Simplifica-ti viata…

Este foarte ușor să te încâlcești în treburile vieții. De fapt, uneori lumea aceasta pare o caracatiță care încearcă în orice vreme să te prindă cu tentaculele ei. Dacă nu ești atent, te va înfășura până când te vei trezi prins în totalitate în lucrurile lumești, lucrurile fără valoare ale acestei lumi. Am devenit oameni de întreținere. Ne întreținem casa, curtea, mașina, părul, etc. Problema apare în momentul în care vom petrece timp pentru a întreține toate lucrurile firești din viața noastră, însă nu ne mai rămâne timp deloc pentru DUHUL nostru care locuiește înlăuntrul nostru. Așadar, ia decizia de A-ȚI SIMPLIFICA VIAȚA.

Verset biblic: Evrei 12:1 – „… să dăm la o parte orice piedică și păcatul care ne înfășoară așa de lesne…” (Citește, de asemenea, Marcu 4:18-19).

© Ruach Ministries

Mana profetica – Dorinta si ascultare…

Isaia 1:19 – „De veți voi și veți asculta, veți mânca cele mai bune roade ale țării”.

Mulți oameni trăiesc vremuri în care totul se desfășoară cu repeziciune, viața este atât de agitată și practic nu mai au timp pentru a studia Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a se ruga sau pentru a sluji Împărăției lui Dumnezeu. Atunci când încetăm să mai hrănim duhul nostru prin Cuvântul lui Dumnezeu și să trăim în conformitate cu ce este scris în el, neascultarea va fi în cele din urmă ordinea de zi. Cuvântul acesta este pentru cei ce li se pare dificil să-L asculte pe Dumnezeu prin Cuvântul Său, să se întoarcă la Cuvânt. Trebuie să înțelegi că propășirea ta este legată de ascultarea ta de Dumnezeu. Cuvântul lui Dumnezeu îți amintește astăzi să-L slujești pe Dumnezeu cu toată inima ta și să păzești poruncile Lui, căci toate binecuvântările vin în urma ascultării.

Citeste mai departe

Mana profetica – Sezoane…

Mulți dintre noi ne aflăm într-o perioadă de tranziție, când ne mutăm dintr-un sezon al dificultăților, al încercărilor, într-un sezon al restaurării. Încurajează-te și să știi că Domnul Dumnezeu pregătește un drum pentru tine. Rămâi în El, întărește-te în credință și crede că El este „CEL CE SUNT”.

Verset biblic: Isaia 45:2 – „Eu voi merge înaintea ta, voi netezi drumurile muntoase, voi sfărâma ușile de aramă și voi rupe zăvoarele de fier.”

© Ruach Ministries

Mana profetica – Multi sau putini…

În timp ce mă rugam pentru această națiune, Dumnezeu mi-a adus aminte de Ionatan și de purtătorul său de arme, cât și de credința supranaturală pe care aceștia au manifestat-o, crezând că Dumnezeu poate da biruința printr-un număr mic ca și printr-un număr mare. 1 Samuel 14:15 spune că, datorită credinței acestor doi oameni, teroarea lui Dumnezeu a intrat în tabăra vrăjmașului! În timp ce rămâi neclintit în credință, lasă-L pe Dumnezeu să-i împrăștie pe vrăjmașii tăi. Cred că aceasta este vremea în care să te încrezi în Dumnezeu pentru manifestarea puterii Lui supranaturale în această națiune și în viața ta! Toți potrivnicii Lui să fugă dinaintea Lui, în numele lui Isus Hristos!

Citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.