Mana profetica – Miracolul din gura ta!

download - Copie

Mana profetica – Miracolul din gura ta!

Miracolul pe care-l aștepți astăzi este gata să se producă prin rostirea CUVÂNTULUI LUI DUMNEZEU! În vremea aceasta când păcatul lucrează împotriva noastră în atât de multe domenii ale vieții noastre, Dumnezeu ne-a lăsat o armă ce va aduce lucrurile de la moarte la viață. Arma aceasta este Cuvântul Lui, ce lucrează împreună cu scutul credinței, prin mărturisirea cu buzele noastre. Pentru cei ce sunt apăsați de un spirit de deznădejde: astăzi, legăm acest spirit și declarăm: Dumnezeu schimbă această situație, toate lucrurile sunt cu putință la Dumnezeul nostru, am mare trecere înaintea Lui, ușile se deschid pentru mine și Dumnezeu face nespus mai mult decât pot cere sau gândi eu… Stăruiește în credință și vei avea parte de miracol!

Citeste mai departe

Mana profetica – Dorinta de lucru!

La construirea Cortului Întâlnirii, Dumnezeu i-a dat lui Moise indicații specifice cu privire la modelul cortului și la cerințele pe care oamenii trebuiau să le respecte la construirea structurii. Totodată putem remarca faptul că Ieremia a văzut distrugerea Ierusalimului, iar el, ca și profet, a fost însărcinat să construiască zidul Ierusalimului.

Din aceste două istorisiri putem desprinde următoarele lucruri:

  1. Oameni pricepuți
  2. Oameni ce aveau dorință de lucru.

Citeste mai departe

Mana profetica – Provocari la locul de munca!

Pentru mulți, ziua de luni este începutul unei săptămâni noi, în care ne străduim să împlinim scopurile Împărăției lui Dumnezeu pentru viețile noastre. În timp ce mă rugam, am avut imaginea unor femei care au plecat astăzi la locul de muncă, cu inima încărcată neștiind cum vor face față în această săptămână unui loc de muncă unde se simt complet nefericite și neîmplinite. Mulți dintre voi simțiți că ați vrea să o luați la fugă, însă responsabilitatea de a vă îngriji de nevoile familiei vă determină să renunțați la acest gând în fiecare zi. Îl aud pe Domnul spunând: „Ți-am auzit strigătele, însă nu Mi-ai predat această povară, ci continui să încerci să rezolvi problema cu puterile tale și printr-un comportament firesc. Predă-Mi această povară și lasă-Mă să rezolv lucrurile cum știu Eu și la timpul Meu.”

Citeste mai departe

Indurare pentru a continua cursa…

Îndurare, îndurare, îndurare, putere divină ce ne conduce spre biruință și ne dă tăria de a rezista. Într-o vreme în care mesajul îndurării a devenit oarecum neconform cu Biblia, înțelege că îndurarea lui Dumnezeu are menirea de a te elibera, de a te ridica și de a te împuternici să împlinești scopul lui Dumnezeu în această viață. Știai că poți striga înaintea vrăjmașului ÎNDURARE, ÎNDURARE, ÎNDURARE? Atunci când pășești prin credință, aplicând principiul potrivit căruia puterea lui Dumnezeu străpunge întăriturile, ai nevoie de această îndurare a lui Dumnezeu pentru a le dărâma.

Verset biblic: Zaharia 4:7 – „Cine eşti tu, munte mare, înaintea lui Zorobabel? Te vei preface într-un loc şes. El va pune piatra cea mai însemnată în vârful Templului, în mijlocul strigătelor de: Îndurare, îndurare cu ea!”

© Ruach Ministries

Iertat…

Îl aud pe Domnul spunând: „Este iertat, este iertat”. Ai cerut iertare și Eu ți-am oferit-o, și nu-Mi voi mai aduce aminte de păcatul tău. Acum este timpul, ca în sfârșit să te eliberezi de gândurile de vinovăție prin care diavolul te-a ținut legat. Eu sunt un Dumnezeu iubitor, care iert păcatul mărturisit și îl arunc în marea uitării fără să-Mi mai aduc aminte de el. Acum este timpul să te ierți și să Mă lași să-ți vindec inima.

Verset biblic: Psalmul 103:10-14 – „Nu ne face după păcatele noastre, nu ne pedepseşte după fărădelegile noastre. Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât este de mare bunătatea Lui pentru cei ce se tem de El; cât este de departe răsăritul de apus, atât de mult depărtează El fărădelegile noastre dela noi. Cum se îndură un tată de copiii lui, aşa Se îndură Domnul de cei ce se tem de El. Căci El ştie din ce suntem făcuţi; Îşi aduce aminte că suntem ţărână.”

© Ruach Ministries

Mana profetica – O generatie fara de tata…

Întrebarea care trebuie luată în considerare este următoarea: construim doar prezentul? Sau avem în vedere și generațiile viitoare? Datorită presiunilor din zilele noastre, mulți dintre noi trăim doar pentru ziua de azi, concentrându-ne atenția asupra grijilor zilei și presiunilor prezente. Dumnezeu cere acelora, care au curajul propriilor opinii, să înceapă să lucreze la moștenirea ce trebuie lăsată copiilor copiilor lor după ei. S-ar putea să nu fie o poziție confortabilă pentru moment, dar dacă-L lăsăm pe Dumnezeu să ne dea înțelegerea și viziunea Lui, vom prinde curaj și vom primi împuternicirea potrivită acestei chemări. Avem de-a face cu o generație fără de tată, o generație care trăiește doar pentru ea însăși și care a făcut mult prea puțin pentru generațiile ce urmează, iar drept consecință, ne aflăm în fața unei dileme morale și sociale.

Citeste mai departe

Mana profetica – Dumnezeu a rostit…

Dumnezeu a rostit Cuvântul Său în dreptul fiecăruia dintre noi. El are un plan și un scop pentru fiecare dintre noi. Nu-l lăsa pe diavolul să te facă să crezi altceva. Circumstanțele în care te găsești azi pot contrazice Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la viața ta, tu, însă, nu descuraja, pentru că Dumnezeu nu este om ca să mintă. Ceea ce El a rostit, se va împlini, căci Cuvântul Lui e „da” și „Amin”.

Verset biblic: – Geneza 18:14 – „Este oare ceva prea greu pentru Domnul? La anul pe vremea aceasta, Mă voi întoarce la tine, şi Sara va avea un fiu.”

Exodul 9:5 – „Domnul a hotărât vremea, şi a zis: Mâine,va face Domnul lucrul acesta în ţară.”

© Ruach Ministries

Mana profetica – Adu-ți aminte de vis…

Iosif a trecut prin multe încercări și necazuri în viața lui. Multe situații i-au dat ocazia să se simtă ofensat, să fie plin de amărăciune și ură. Frații lui l-au vândut, angajații lui l-au trădat iar cei pe care i-a ajutat, l-au uitat. Cred că parte din „secretul” lui a fost încrederea lui neobosită în Dumnezeu. El și-a adus aminte de visul pe care l-a avut de la Dumnezeu pentru viața lui. Astfel, nu a lăsat răul să-i umbrească sau să-i devoreze binele.

Rugăciunea mea, astăzi, este să-ți aduci aminte de visul pe care l-ai primit de la Dumnezeu pentru viața ta, să umbli pe căile Lui și să te concentrezi la ceea ce Dumnezeu face, nu la vrăjmaș. Declar peste tine, în Numele lui Isus, că răul nu va devora binele din viața ta, ci te va întări, te va face rezistent și te va ridica mai sus. Declar că vei umbla în faptele bune care au fost pregătite pentru tine, potrivit Efeseni 2:10, iar pașii tăi vor fi conduși și întăriți de Dumnezeu.

Citeste mai departe

Mana profetica – Recunoaste-L pe Dumnezeu…

Versetul din Proverbe 3:6 ne aduce aminte că trebuie să-L căutăm pe Dumnezeu pentru orice decizie pe care o luăm, nu doar pentru a înainta, ci pentru a înainta pe drumul drept. Nu putem pretinde că ceea ce am făcut a fost prin puterea, capacitatea sau inteligența noastră, când știm foarte bine că Dumnezeu este Cel ce dă înțelepciunea, El este Cel ce dă binecuvântările care duc la propășire. Există un plan pe care El Îl împlinește în viața noastră și pentru ca acest plan să continue, haideți să nu uităm să-I mulțumim pentru tot ce El a făcut și face și să-L recunoaștem în toate căile noastre.

Citeste mai departe

Mana profetica – Puterea samantei

M-am tot gândit la puterea unei sămânțe și la potențialul ce se află în ea. Pentru ca sămânța să prindă rădăcină, trebuie ascunsă într-un loc întunecos în pământ. Semințele rodesc mult atunci când sunt plantate într-un pământ bun, iar cantitatea de recoltă pe care o obții este direct proporțională cu cantitatea de semințe pe care ai semănat-o. Atunci când fermierul seamănă sămânța, el nu urmărește să apară recoltă în locul unde nu a semănat, ci unde a semănat. Tot așa este și cu noi. Nu are trebui să ne așteptăm să culegem de unde nu am semănat.

Verset biblic: – 2 Corinteni 9:6 –„Să ştiţi: cine seamănă puţin, puţin va secera; iar cine seamănă mult, mult va secera.”

Citeste mai departe

Mana profetica – Urmand caile Domnului

Am auzit cuvântul CĂI. Am citit mai apoi povestirea lui Iotam, care a ajuns puternic, pentru că şi-a urmat necurmat căile înaintea Domnului. A lăsat în urma lui o moștenire și a fost amintit pentru faptele lui, pentru războaiele lui și pentru toate CĂILE lui. Dumnezeu ne vorbește despre a ne urma CĂILE! Înțelesul în ebraică pentru cuvântul CĂI este: un curs al vieții, un mod de acțiune, un drum urmat.Merită să ținem seama de CĂILE noastre pentru a lăsa în urmă o amintire bună… ne urmăm CĂILE necurmat înaintea Domnului…?

Citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.