Mana profetica – Perspectiva cerului

download - Copie

 

Îl aud pe Domnul spunând: “Tu vezi viața din perspectiva ta, dar Eu, Domnul, văd viața din perspectiva cerului. În cer este dragoste necondiționată, iertare fără limită, milă și har celor ce cer și aceasta indiferent de câte ori o fac. Există de asemenea legi spirituale care operează în viața ta, acestea sunt legile Împărăției. Numai prin pocăință și apropiere de puterea Crucii și de sângele vărsat al Fiului Meu, îl vei putea opri pe vrăjmaș să folosească păcatele tale împotriva ta. Încrede-te în Mine și să știi că Eu sunt Dumnezeu și răsplătesc pe cei ce Mă caută.”

Citeste mai departe

Mana profetica – Oasele…

Astăzi, m-am trezit cu un cântec în minte – “Aceste oase uscate vor învia, acestea oase uscate vor învia.” Uitându-mă la circumstanțe, mă întreb: „Cum se va face asta?” La fel ca și Ezechiel m-am îndoit și eu. După ce am meditat mult timp, L-am auzit pe Domnul spunând: „dacă vei declara în avans, dacă vei rosti împlinirea lucrurilor înainte sa aibă loc – vei începe să vezi oasele cum prind viață iar!”

Citeste mai departe

Mana profetica – Privilegiu

Trebuie doar să privim cum societatea se conduce singură, fără conștiință, fără lege… pentru a realiza că suntem la capătul planului lui Dumnezeu despre care se vorbește în Apocalipsa. Toate semnele prezentate la știri indică acest lucru, și anume că în scurt timp istoria omenirii se va încheia. Este relativ să vorbim despre un timp scurt, căci pentru Dumnezeu o mie de ani sunt ca o zi și o zi ca o mie de ani. El va reveni ca un hoț în timpul nopții și nu vom știi nici ziua, nici ceasul când va veni. Așadar acum nu este timpul să ne temem, nu este timpul să renunțăm, nu e timpul să cădem de oboseală, să ne deconectăm și să trăim lumește. Este timpul să ne mobilizăm și să trăim! Lucrătorii sunt puțini și Dumnezeu are nevoie de tine. Revenirea glorioasă a lui Isus este lucrul la care trebuie să visăm și Cerul, cel spre care trebuie să privim, bucurându-ne și cântând “Glorie, glorie Regelui Regilor”.

Citeste mai departe

Mana profetica – Aparatorul tau…

Taci și să știi că Eu sunt Dumnezeu! De ce continui să te lupți în firea ta pământească? Încă nu ai învățat să te încrezi în Mine, în faptul că Eu sunt în stare să-ți port bătăliile? Îndoiala și lipsa ta de încredere sunt păcate înaintea Mea și cu siguranță Eu ți-am pus la dispoziție Cuvântul Meu în care te poți încrede. Eu sunt un Dumnezeu care nu minte, tu nu ești ceea ce oamenii spun că ești, ci ceea ce Eu spun că ești! De ce aștepți aprobarea oamenilor? De ce te uiți după oameni să-ți fie alături? La urma urmei, părerea oamenilor, ajutorul acordat prin efort omenesc, se vor nărui. Eu sunt Dumnezeul care văd totul și îi voi sprijini pe aceia care trăiesc în adevăr, aceia care rămân în Cuvântul Meu!

Citeste mai departe

Mana profetica – Luptând cu dragoste…

Am avut un vis în care se făcea că umblam pe străzile unui oraș fortificat alături de doi îngeri, unul la stânga și altul la dreapta mea. Am intrat într-o clădire unde știam că cel rău se ascundea. Părea a fi o biserică, o organizație. Apoi am mers să mă așez lângă masa de împărtășanie, mi-am îndreptat mâna spre coardele orgii și le-am poruncit să coboare. Acestea au coborât și au stat în fața mea. S-au transformat apoi într-un dragon și într-un câine, când deodată am realizat că nu aveam NIMIC cu ce să lupt împotriva lor, nici măcar un creion cu care să pot înjunghia sau ceva care să arunc asupra lor. Am închis ochii și am început să cânt: “Te iubesc atât de mult, Te iubesc atât de mult!” Și am repetat din nou și din nou, gândindu-mă că voi cădea acolo ca un martir de altădată. Având aceste gânduri mai mult timp, am realizat că sunt încă în viață și nevătămat și încet am început să deschid ochii. Întreaga scenă s-a schimbat și mă aflam acum într-o piață deschisă ce era inundată de lumină, râsete și glasuri care cântau: „Aș putea să cânt despre dragostea Ta mereu”. Oamenii au venit la masă, cumpărau fără bani și plini de bucurie sărbătoreau VIAȚA.

Citeste mai departe

Mana profetica – Usi noi…

Văd uși noi și un viitor nou deschizându-se pentru cel ce a fost credincios. Văd pe cineva care a îndurat multe abuzuri și multe minciuni rostite împotriva lui, însă Dumnezeu îți spune: “Rămâi tare, căci Eu sunt gata să deschid uși noi pentru tine, datorită credincioșiei tale față de Mine și datorită Cuvântului Meu pe care îl onorez, zice Domnul. Un nou sezon stă în fața ta, smerenia, dragostea, tăria și vindecarea sunt înaintea ta. Va fi  pocăință și mărturisire de păcate în timp ce Eu încep să deschid ferestrele binecuvântării Mele, zice Domnul. Eu sunt în controlul tuturor lucrurilor, adu-Mi laude căci laudele tale eliberează tăria și bucuria și te împing spre ușa pe care sunt gata să o deschid pentru tine. Văd Soarele răsărind cu vindecare sub aripile Lui. Așa vorbește Domnul!”

Citeste mai departe

Mana profetica – Minunat…

Ținând seama că te-am creat o făptură așa de minunată, de ce te îndoiești de Mine? Te-am întocmit pentru un scop pe acest pământ. Ai fost creat în mod divin pentru faptele bune pregătite dinainte să umbli în ele, să manifești slava Mea. Eu nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi. Atunci când vrăjmașul pornește șuvoiul împotriva ta, să știi că Eu sunt Cel ce te apără, Cel ce te protejează, Domnul tău. Nu reacționa prin firea ta, căci răzbunarea este a Mea și Eu sunt Cel care ridic standardul. Îi voi provoca pe cei ce nu aud și nu umblă în căile Mele, voi cauza dezastre în dreptul lor, căci pe cei ce-i iubesc, îi disciplinez. Eu sunt Domnul tău, continuă să priveși la Mine, Eu te voi apăra și voi face toate lucrurile să lucreze spre binele tău. Tu ești săpat în palmele Mele. Continuă să înaintezi, având privirea îndreptată asupra Mea și astfel viitorul tău va fi binecuvântat.

Citeste mai departe

Mana profetica – O noua zi

Îl aud pe Domnul spunând: ”Astăzi este o nouă zi; de fapt fiecare zi în Împărăția Mea este o nouă zi. Toate lucrurile vechi, toate eșecurile, greșelile din trecut și deciziile greșite s-au dus. Vino la Mine pentru pâine proaspătă din cer și supune voii și căilor Mele viața ta, slujirea ta și circumstanțele tale. Astăzi este o nouă zi, un nou început în care poți vedea mâna Mea lucrând în favoarea ta și lucrurile schimbându-se chiar sub ochii tăi.”

Verset biblic: Psalmul 118:24 – ”Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm și să ne înveselim în ea!” Luca 11.3 -”Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă în fiecare zi; ”

© Ruach Ministries

Mana profetica – Discernamant…

Iată aici două versete din cartea Proverbe la care ar fi bine să luăm aminte:

Proverbe 14:8 – “Înțelepciunea omului chibzuit îl face să vadă pe ce cale să meargă”

Proverbe 22:3 – „Omul chibzuit vede nenorocirea și se ascunde, dar cei proști merg înainte și sunt pedepsiți.”

Credincioșii ar avea parte mult mai mult de biruințe, dacă L-ar lăsa pe Duhul Sfânt să dezvolte înlăuntrul lor darul discernământului. Discernământul îți dă posibilitatea să iei decizii înțelepte, te protejează de pericole și te călăuzește cum să vorbești în orice situație, îți dă posibilitatea să semeni corect și să trăiești o viață curată.

Citeste mai departe

Mana profetica – Buburuza…

Ești frumos și plin de semnificație ca și o buburuză.

Sunt doar câteva insecte care pot fi descrise ca fiind drăguțe, însă buburuza roșie cu aripile ei frumos colorate și cu puncte negre, este cu siguranță una dintre cele mai atractive specii. Culoarea ei strălucitoare îi face pe prădători să creadă că dacă o vor mânca, vor avea un gust amar în gură și, totodată, o protejează de oameni, care tind să o admire și să o lase să zboare mai departe, pentru a mai supraviețui încă o zi.

În una din zilele trecute am găsit o buburuză frumoasă pe rufele mele, m-am așezat și i-am studiat frumusețea. Am pus această creatură micuță și liniștită pe o floare și m-am minunat de creația lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.