Mana profetica – Buni organizatori…

download - Copie

 

Văd persoane care își fac planuri, planuri care să se potrivească cu dorințele lor. Își replanifică agenda, își recalculează bugetele, toate pentru a se potrivi cu planificările lor. Lucrul acesta a devenit preocuparea lor cea mai mare, ba chiar lucrul care le distrage atenția de la orice altceva. Caută-L pe Domnul în toate planurile tale pentru a te asigura că planurile tale sunt parte din planul Lui. El tânjește să te călăuzească prin Duhul Lui, să te protejeze, să-ți deschidă ochii și să-ți croiască drum spre tot ce are în plan pentru tine. Încredințează-I lui Dumnezeu tot ce ai și El va face ceva frumos, la timpul hotărât de El.

Citeste mai departe

Mana profetica – Un vuiet…

Aud un vuiet neîntrerupt în duhul… un val chemând un alt val.

Ești în așteptare și te trezești în fiecare dimineață întrebându-te când se va schimba cursul lucrurilor. Dumnezeu este preocupat să schimbe cursul lucrurilor și vuietul neîntrerupt anunță începutul lucrurilor noi. Situația ta este pe cale să se schimbe căci Dumnezeu este cel ce pune lucrurile în mișcare, la fel cum valurile odată ridicate nu mai pot fi oprite. Nu te da bătut, continuă să crezi în promisiunile lui Dumnezeu. El nu te va dezamăgi. Ascultă vuietul care anunță schimbarea cursului lucrurilor.

Citeste mai departe

Mana profetica – Perioade in viata ta…

 

De multe ori ne dăm seama că tot ceea ce noi avem nevoie este Dumnezeu, doar atunci când ajungem în acel punct în care tot ceea ce avem este Dumnezeu. Și acest loc nu este unul greu de găsit, deoarece avându-L pe Dumnezeu în centrul vieții tale, vei avea parte de o curgere a bucuriei Sale, a păcii Sale, a prezenței și slavei Lui. Poate te găsești în acest moment într-o perioadă a vieții tale în care se pare că tot ce îți era familiar a fost îndepărtat – însă Domnul îți spune: Eu sunt Începutul și Sfârșitul, Căpetenia și Desăvârșirea credinței tale.Amintește-ți că El nicidecum nu te va lăsa și cu niciun chip nu te va părăsi. Începe să mărturisești că El este Răscumpărătorul tău și în El nu vei duce lipsă de nimic în ce privește viața ta, și aceasta pentru că Dumnezeu este centrul tuturor lucrurilor.

Citeste mai departe

Mana profetica – Pe ce te bizuiesti?…

Îl aud pe Domnul spunând că trebuie să rămânem permanent în odihna Lui, în vremuri în care suntem atât de prinși cu viața de zi cu zi încât cădem în capcana de a face lucrurile bizuindu-ne pe tăria noastră și, înainte să ne dăm seama, ne trezim că am rătăcit pe o altă cale. Întoarce-te astăzi în locul Lui de odihnă crezând din toată inima ta și mărturisind cu gura ta că Isus Cristos este Domn peste viața ta. Isus a spus că jugul Lui e bun și sarcina Sa e ușoară, așadar renunță azi la oricare ar fi lucrul de care de agăți, altul decât Isus, și lasă-L pe El să te conducă și să te călăuzească prin puterea Duhului Sfânt.

Citeste mai departe

Mana profetica – Cancerul compromisului…

Îi văd pe mulți care au obosit să se mai încreadă în Dumnezeu, și s-au hotărât să ia controlul asupra situațiilor lor și să-și trăiască viața în felul lor. Această decizie te-a adus într-un loc al compromisului și drept consecință ți-ai pierdut mărturia.

Dumnezeu îți vorbește astăzi astfel: nu amesteca lumina cu întunericul, anturajul rău corupe moștenirea ce ți-a fost încredințată. Răspunsul tău se află în timpul petrecut în rugăciune și post, rugăndu-te în Duhul vei începe să te rogi voia perfectă a lui Dumnezeu pentru situația ta. Dacă te disciplinezi în această direcție, vei experimenta creșterea credinței înlăuntrul tău, vei crește în putere spirituală, te vei împotrivi diavolului și-l vei pune pe fugă. Duhul de compromis care te-a influențat va avea din ce în ce mai puțin control asupra situației în care te afli, și Dumnezeu va fi proslăvit în vreme ce stilul tău de viață va începe să mărturisească bunătatea lui Dumnezeu și revărsările peste viața ta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Directie…

Astăzi mi-am adus aminte de acea istorisire în care ucenicii au ieșit noaptea să pescuiască, după obiceiul lor. În dimineața următoare, Isus i-a strigat și i-a întrebat dacă au prins ceva pești, ei i-au răspuns cu nu au prins nimic. Atunci Isus le-a spus să arunce mrejele în cealaltă parte și, curând, ei abia au mai putut să le tragă înapoi, de pline ce erau cu peștii ce i-au prins.

Cred că prin aceasta Domnul ne amintește că, deși facem lucrurile ca la carte și în mod firesc, aceasta nu ne garantează întotdeauna reușita. Avem nevoie să fim conectați la Cel ce știe planurile pe care le are pentru noi. Eu sunt Acela care cunosc totul de la început până la sfârșit, zice Domnul. Rămâi conectat la Mine și Eu te voi purta atunci când ești aplecat, atunci când trebuie să faci față schimbărilor și provocărilor. Eu îți voi da direcție și îndreptare ca tu să Mă proslăvești cu reușitele tale.

Citeste mai departe

Mana profetica – Prezenta lui Dumnezeu

Tânjește sufletul tău după prezența lui Dumnezeu?

Dumnezeu dorește să toarne slava Sa peste națiuni. Slava Lui se coboară atunci când poporul Lui înalță cântări de închinare înaintea Domnului.

Vino cu închinarea ta în sala tronului de unde curge Apa Vie și nu vei mai înseta niciodată.

Citeste mai departe

Mana profetica – 18.07.2013 – Lipsa de credinta

Am avut un vis. Am văzut o femeie pe un platou de filmare care trebuia să realizeze o cascadorie. Desi ea nu era cascador de profesie, a acceptat acest rol. Platoul era tot pregătit, la fel și camerele de filmat. Femeia a primit instrucțiunile cu privire la cascadorie: de pe o tambulină trebuia să sară într-o piscină cilindrică, dar problema era că în bazin nu era apă! Bazinul era gol. Apa era peste tot în jurul lui, dar nu în el. Totul era regizat astfel încât să pară că femeia dispare. După ce ea a aflat acest lucru a decis să renunțe. Ce producătorul a omis să spună este că ea avea să poarte o coardă de siguranță care o proteja și susținea și era imposibil să eșueze și să se rănească.

Este cineva care trebuie să ia o decizie. Ți-ai făcut temele, cunoști toate datele, dar la un moment dat te-ai retras pentru că nu ai credință. Dumnezeu este cordonul tău de siguranță și El nu te va lăsa să eșuezi. El te va călăuzi și te va duce spre victorie în tot ce ai de făcut. Fă un pas al credinței alături de Isus care este cordonul tău de siguranță și care nu te va lăsa să eșuezi! Când ceva pare imposibil de realizat, alături de Isus devine posibil. El știe… El știe… El știe și nu te va lăsa să cazi.

Verset biblic: 2 Samuel 23:5: “El a făcut cu mine un legământ veşnic, bine întărit în toate privinţele şi tare. Nu va face El oare să răsară din el tot ce este spre mântuirea şi bucuria mea?”

Citeste mai departe

Mana profetica – 19.07.2013 – Pazeste-ti limba

Domnul ne spune că trebuie să ne pazim limba. Când suntem nervoși ar trebui să așteptăm până să vorbim pentru că odată rostite, cuvintele nu pot fi retrase niciodată. De multe ori oamenii spun lucruri pe care le regretă, dar consecințele sunt ireparabile.

Verset biblic: Proverbe 29:20: „Dacă vezi un om care vorbeşte nechibzuit, poţi să nădăjduieşti mai mult de la un nebun decât de la el.”

Mana profetica – 17.07.2013 – Trairea in Imparatie

„Aveți grijă să nu fiți prinși de lucrurile pământești care sunt trecătoare, de tentații și dorințe a căror satisfacție e temporară. Nu trăiți în lume ca și cum aceasta ar fi casa voastră. Voi sunteți copiii Mei, iar casa voastră este în Cer. Eu vă aștept să veniți cu brațele larg deschise. Uitați-vă țintă la lucrurile de sus care sunt eterne și veți primi ca răsplată cununa vieții.”

Verset biblic: Psalmul 123:1: „La Tine îmi ridic ochii, la Tine care locuieşti în ceruri.”

Mana profetica – 16.07.2013 – Sapat pe mainile Mele

„Poporul Meu poartă poveri grele pe care n-ar trebui să le poarte. Încredințează-ți viața în mâna Mea și nu te voi dezamăgi. Amintește-ți că văd totul și știu totul, Eu nu dormitez și nici nu dorm. Te iubesc și mă interesează fiecare aspect al vieții tale. Încredințează-Mi totul și vei fi uimit de felul în care voi lucra. Este bucuria Mea să te susțin, să veghez asupra ta și să te binecuvântez. Când cazi Eu te ridic, când ești slab Eu te întăresc. Astăzi te țin în palma Mea unde poți găsi odihnă.”

Verset biblic: Isaia 49:16 „Iată că te-am săpat pe mâinile Mele…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.