Ce faci daca anumite probleme se repeta simptomatic in viata ta – Bogdan Graur

download - Copie - Copie

 13.01.2017  |    Eliberare  |

Unul dintre lucrurile cele mai revelatoare in consiliere pe care le-am observat este atunci cand vorbim de arborele generational. Daca ne-am imagina un beci in care trebuie sa faci curatenie, si nu ai acolo lumina, vreun geam, abia se poate observa ceva, in momentul in care ai aprins lumina in beciul ala totul este clar. Stii ce trebuie sa pastreze, ce sa arunci, cum sa faci ordine. In timpul consilierilor, indiferent cu ce problema vine omul, in momentul ne uitam la arborele generational, parca se face lumina, lucruile devin mai clare si putem observa repetitivitatea in arborele generational al diferitelor probleme.

La un moment dat am primit in consiliere pe cineva care avea probleme demonice. Mi-a spus ca acum nu mai sunt asa de dese, dar de 3, 4 ori pe zi vad niste prezente demonice care imi vorbesc, in anumite situatii vor sa ma atace, odata il si zgariasera si nu stia ce sa faca. Acest tanar era adoptat de la o varsta foarte frageda. Familia din care provenea aveau multi alti copii dati in plasament, era o familie viciata, femeia fiind implicata in prostitutie si iar barbatul era proxenet in „industria” aceasta „subterana”, daca ii putem spune asa. Nu a fost timp ca acesti parinti sa fi investit in el timp sa-l creasca, sa-l educe, sa-l invete intr-un mod gresit. Mama s-a scapat de el inca din spital, copilul ajungand la Protectia Copilului. De acolo o familie binevoitoare l-a adoptat.

Ceea ce am condus aceasta persoana sa faca a fost sa-si ierte parintii pentru pacatele in care acestia erau implicati, pentru viata lor deschisa la tot felul de relatii sexuale, la pacat. Sa-i ierte pentru abandon, pentru dorinta lor de avortare a copilului. Dupa ce am trecut de aceasta faza de consiliere arborelui generational, am luat autoritate asupra acestor duhuri care ii dau tarcoale si in numele lui Isus le-am legat si le-am poruncit sa se departeze de la el. L-am invatat pe acest tanar cum trebuie sa se impotriveasca. Daca cumva mai revin, le mai observa , sa se impotriveasca oricaror forme de comunicare, de tentative a vrajmasului de a stabili o comunicare cu el.

Ulterior a venit la consiliere si a spus ca situatia lui s-a imbunatatit. Ii mai aparusera de cateva ori, dar el s-a impotrivit si le-a poruncit sa plece de la el. Nu a mai existat aceasta permanenta a duhurilor cu care trebuia sa se lupte in fiecare zi. Rezolvarea arborelui generational este extrem de important. Chiar daca cineva nu observa in viata lui probleme asa de mari demonice, totusi problemele cu care se confrunta se poate sa se regaseasca in arborele generational, pacate savarsite de parinti, de bunici, de strabunici, lucrurile trebuie observate si cautate in arborele generational si aduse inaintea lui Dumnezeu pentru a fi rezolvate. Cand persoana vine la noi la consiliere, ii cerem sa faca arborele generational, si anume sa isi treaca numele pe o foaie, pe mama, pe tata, parintii din partea tatalui, ai mamei si sa noteze la fiecare dintre aceste casute anumite probleme, pacate pe care acestia le-au facut , diferite implicari in alte credinte in afara crestinismului, daca au existat avorturi, violente, abuzuri, dependente, de droguri, alcool, fumat si orice alt lucru care poate sa aduca probleme peste viata omului.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

–––––––

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt ccruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.

Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos

Etichete: sos, eliberare, graur, inhimministry, mostenire generationala, consiliere

Ultimele articole – Viața spirituală

 • Abuzul spiritual
  Abuzul spiritual
 • Sinuciderea
  Sinuciderea
 • Care e rolul mijlocirii in slujriea de vindecare-eliberare?
  Care e rolul mijlocirii in slujriea de vindecare-eliberare?
 • Cum sa traiesti ca fiinta sexuala intr-o lume pervertita sexual - de Titus Coltea
  Cum sa traiesti ca fiinta sexuala intr-o lume pervertita sexual – de Titus Coltea
 • SEMINAR INTREG GRATUIT pentru femei - Fete inarmate cu sabii - Lisa Bevere
  SEMINAR INTREG GRATUIT pentru femei – Fete inarmate cu sabii – Lisa Bevere
 • 7 motive pentru care creștinii ar trebui să plângă mai mult
  7 motive pentru care creștinii ar trebui să plângă mai mult
 • DURERILE NAȘTERII: Semnele vremurilor, cu Willem J. J. Glashower I Episodul 3 52
  DURERILE NAȘTERII: Semnele vremurilor, cu Willem J. J. Glashower I Episodul 3 52
 • Psalmul 91
  Psalmul 91

https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/6502-ce-faci-daca-anumite-probleme-se-repeta-simptomatic-in-viata-ta-bogdan-graur

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.