Mana profetica – 15.07.2013 – Fii tare

download - Copie

Simt că sunt mulți care au obosit de la atâta luptă. Te lupți de ceva vreme și ai impresia că dușmanul nu vrea să cedeze. Dumnezeu îți spune: „ Lasă-Mă să îți deschid ochii și să îți arăt și ție ca lui Ilie că sunt mai mulți alături de tine decât împotriva ta. Cerul este plin de îngeri slujitori care sunt trimiși special pentru tine. Dacă proclami Cuvântul Meu vei vedea cum ființele angelice îți vor aduce izbăvirea. Nu te concentra pe lucrurile trecătoare, ci pe cele veșnice, pe lucrurile nevăzute, care au fost rostite peste tine și pe care Cuvântul Meu le declară peste tine. Vino în acord cu Cuvântul Meu, iar credința ta va crește și vei primi izbăvirea!”

Verset biblic: Iosua 1:7: „Cartea aceasta a Legii să nu se depărteze de gura ta…”

Mana profetica – 12.07.2013 – Nu te teme

Domnul îți spune: „Nu te teme. Cei care vor cunoaște pe Dumnezeul lor vor rămâne tari și vor face mari isprăvi. Îngrijorarea nu îți va schimba situația actuală, ci doar credința și încrederea în Domnul Dumnezeul tău. Oprește-te și așteaptă salvarea și eliberarea Domnului. Vei scăpa de rău și de situațiile neplăcute. Fii tare și încrede-te în Mine. Eu voi duce această luptă pentru tine. Nimic nu este imposibil pentru Mine.”

Verset biblic: Daniel 11:32: „Dar aceia din popor care vor cunoaşte pe Dumnezeul lor vor rămâne tari şi vor face mari isprăvi. ”

Mana profetica – 10.07.2013 – Sezon nou…

Îl aud pe Domnul cum spune poporului Său să se ridice. În ceruri este o chemare pentru fii și fiice să se ridice! Suntem într-un sezon nou, schimbarea a avut deja loc. E timpul ca noi să ne ridicăm, să ne ancorăm în adevăr și să intrăm în țara pe care El ne-a dat-o. Mantaua Duhului Sfânt este peste tine ca să te împuternicească și să îți dea avânt în acest sezon nou.

Verset biblic: Isaia 60:1 Scoală-te, luminează-te! Căci lumina ta vine, şi slava Domnului răsare peste tine.

Mana profetica – 11.07.2013 – Bucată cu bucată…

Ești copleșit. Ești blocat și nu poți face niciun pas. Nădăjduiește în Domnul! Dacă privești imaginea de ansamblu, situația pare prea greu de înțeles, depășește puterile tale. Dar împarte această imagine în părți mai mici și începe să analizezi individual fiecare bucățică. Vei primi claritate și rezolvare atunci când vei face aceasta. Vei auzi vocea lui Dumnezeu dacă abordezi problema bucată cu bucată. Înainte să realizezi, povara de pe umerii tăi va fi ridicată și vei primi mobilitate.

Citeste mai departe

Mana profetica – 02.07.2013 – Ajutor din partea dusmanilor tai…

Îi văd pe unii care sunt ținuți captivi de cuvintele unor oameni, de profeții negative rostite asupra vieții voastre și care par că nu se vor mai sfârși. Alții sunt prinși în închisoarea circumstanțelor prin care trec și în acest moment aveți impresia că nu e nici o cale de scăpare. Dar, Domnul spune: “Nu renunța, voi turna ungerea Mea care, nu numai că vă va elibera, ci îi va determina chiar și pe dușmanii tăi să ajute la restuararea ta!” „Toți aceia care au rostit cuvinte negative peste viața ta, vor începe să te ajute, să te ridice! Îi pot vedea chiar fiind confuzi cu privire la schimbarea inimii lor față de tine. Cât despre tine, care ești prins în închisoarea circumstanțelor, pot vedea acele circumstanțe deschizând lucruri noi, oportunități noi, ducând spre un nou nivel al ungerii! Așadar, începe să te bucuri în fața vrăjmașilor tăi”, zice Domnul, „și privește la restaurarea care o voi aduce peste viața ta!”

Citeste mai departe

Mana profetica – 01.07.2013 – Dati alarma…

„Aceasta este ziua când trebuie să dați alarma”, zice Domnul oștirilor, „pentru ca Domnul Dumnezeul vostru să-Și aducă aminte de voi. Voi ați rămas pe loc și ați îngenuncheat sub apăsarea dușmanului; acum însă este timpul să vă ridicați și să lăsați ca glasul Cerului să vă izbăvească!” Glasul și Prezența merg împreună. Apăsarea este însoțită de sunetul gemetelor și suspinelor, dar prezența lui Dumnezeu este însoțită de sunetul biruinței. „Lăsați să fie auzit astăzi sunetul de război și al victoriei!” zice Domnul.

Citeste mai departe

Mana profetica – 28.06.2013 – Putere asupra vrăjmasului…

Îl aud pe Domnul spunând că noi, ca și creștini, nu realizăm ce putere deținem asupra vrăjmașului. Există putere în Numele lui Isus și tot ceea ce trebuie să facem este să chemăm Numele Lui și putem astfel accesa această putere. Ni s-a dat autoritate spirituală să călcăm peste șerpi și peste scorpioni și avem autoritate să-l punem pe diavol sub picioarele noastre. Văd imaginea unui soldat îmbrăcat cu armura sa, tot așa si noi trebuie să luăm toată armătura lui Dumnezeu și să umblăm în victorie! Pe măsură ce Mi te supui, vei începe să crești în autoritate înaintea oamenilor și înaintea lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Mana profetica – 27.06.2013 – Ramai conectat…

Văd un robinet din care țâșnește apă. Sub pământ (acolo unde nimeni nu poate vedea) sunt țevi care sunt conectate la acel robinet. Domnul spune: acea apă care țâșnește este Duhul Meu și Cuvântul Meu care este Duh și viață. Și după cum țevile sunt conectate la robinet, tot așa și tu trebuie să fii conectat la Mine și să fii un canal prin care să curgă viața din Mine. Și după cum nimeni nu poate vedea țevile care se află sub pământ, tot așa și tu trebuie să ai în ascuns timpul tău de părtășie cu Mine, pentru ca Duhul Meu să curgă prin tine.

Citeste mai departe

Mana profetica – 26.06.2013 – Ordine divina

Fiul Meu, ai lucrat bine ca să ții casa Mea în rânduială. Totuși, dacă faci lucrurile acestea din rutină și nu prin Duhul Meu nu vei atrage plinătatea slavei Mele. Eu te-am ales ca pe un vas al Meu prin care să se vadă slava Mea. Ascultă ce Duhul Meu are să-ți spună și fă lucrurile în felul Meu. Și dacă începi să te rogi: “Doamne, eliberează-mă de rutina care stinge Duhul lui Dumnezeu”, atunci vei începe să vezi o schimbare. Eu sunt un Dumnezeu al rânduielii Mele, nu al rutinei umane care aduce moarte în loc de slavă, zice Domnul.

Citeste mai departe

Mana profetica – 25.06.2013 – Lucru, lucru, lucru…

În timp ce mă rugam astăzi, am simțit că mulți dintre noi am devenit atât de prinși și concentrați cu lucrul nostru, lucru și iar lucru! Acest lucru poate însemna cariera noastră, ocupațiile noastre de zi cu zi, slujirea noastră în lucrare, lucrul la clădirea famiilor noastre, și-n toate acestea ne-am pierdut “dragostea dintâi”. Mi-a fost amintită pilda celor zece fecioare, cele înțelepte și cele nechibzuite, și L-am auzit pe Domnul spunând că avem nevoie să ne refocalizăm și să ne întoarcem la principiile de bază. Acele principii care să ne asigure că avem lămpile umplute, și care ne determină să ne concentrăm atenția asupra a ceea ce este în inima Lui, a ceea ce clădim pentru veșnicie. Am devenit atât de ocupați cu lucrul nostru încât am pierdut din vedere pentru cine lucrăm, devenind astfel obosiți, deprimați, lipsiți de dragoste, și toate acestea se întâmplă pentru că ne-am piredut viziunea.

Citeste mai departe

Mana profetica – 21.06.2013 – Rasare credinta…

Văd în inima ta o neliniște cu privire la viitor. Aceasta se datorează faptului că ai lăsat îngrijorările și durerile acestei lumi să penetreze duhul tău, încet dar sigur atenția ta a fost deviată de la Mine la abilitățile umane. Este timpul să stai jos, să-ți amintești de lucrurile pe care Eu le-am spus cu privire la viața ta, să-ți reînnoiești mintea, să revezi cuvântul profetic pe care l-ai primit – și în special acele gânduri care ai crezut că niciodată nu se vor împlini! Amintește-ți că Eu sunt Dumnezeu, Eu fac imposibilul să devină posibil! Lasă credința să răsară în inima ta astăzi!

Citeste mai departe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.