Mana profetica – Dumnezeu este pretutindeni

download - Copie


03.06.2013  |    Devoțional  |

Dumnezeu este pretutindeni. Rămâne responsabilitatea noastră să ne oprim, să ascultăm, să privim în jur, să ne cercetăm inima și să-L vedem pe Dumnezeu în ea… El este pretutindeni… Deschide-ți ochii astăzi și-L vei vedea pe Dumnezeu pretutindeni în jurul tău. Dă-ți jos masca critică și privește la Dumnezeu care este prezent în jurul tău. Dumnezeu este pretutindeni și este cu tine mereu. Privește la harul Său, la bunătatea Sa, la mila Sa, la frumusețea Sa, la purtarea Sa de grijă, la dragostea Sa … este timpul să PRIVEȘTI.

Circumstanțele și perspectivele tale se vor schimba atunci când Îl vezi pe Dumnezeu în ele!

Verset biblic:2 Petru 1:16– “…ca unii care am văzut noi înșine cu ochii noștri mărirea Lui.”

© Ruach Ministries

Mana profetica – Cantati Domnului…

Am avut o vedenie cu o femeie care îi punea lui Dumnezeu întrebări, și la care cerea cu insistență răspunsuri. Se pare că Dumnezeu, în acest moment, nu răspunde acestor întrebări; vezi multe alte lucruri și multe alte persoane care au parte de străpungere, și asta te face să fii gata-gata să te răzvrătești, să dai din picioare și să strigi. Domnul îți spune: fiica Mea, Eu ți-am ascultat rugăciunile și voi da curs cererilor tale, un singur lucru însă cer de la tine: fii plină de bucurie și laudă Numele Meu; ai cerut, așadar acum fi gata să vii înainte Mea cu laudă și închinare și intră în acel loc de odihnă, în timp Mă aștepți cu închinarea ta.

Citeste mai departe

Mana profetica – Pace pentru sufletul tau…

Simt astăzi că sunt mulți care doresc să evadeze – vrei să evadezi de la locul de muncă, din căsnicie, din biserică, și tot ce dorești este să nu mai dai socoteală nimănui, și aceasta pentru că nu vezi altă soluție. Îl aud pe Dumnezeu spunându-ți: vrăjmașul încearcă să te deconecteze și să te ducă într-un loc de izolare totală. Duhul îți atrage inima spunându-ți: fă toate corecțiile necesare până în cele mai adînci unghere ale ființei tale. Fii cu băgare de seamă la ce acorzi atenție, pe cine asculți, căci dacă acorzi atenție și dai ascultare sfătuitorilor care nu sunt călăuziți de Duhul, atunci vei ajunge în acel loc al deconectării. Dumnezeu îți vorbește astfel astăzi: lasă-Mă să Mă conectez din nou la inima ta, lasă-Mă să-ți schimb direcția și cursul inimii tale spre locul potrivit. Întoarce-te la căile de odinioară, la căile cele vechi când umblai bine și vei găsi odihnă și pace pentru sufletul tău.

Citeste mai departe

Mana profetica – Ordine divina…

Fiul Meu, ai lucrat bine ca să ții casa Mea în rânduială. Totuși, dacă faci lucrurile acestea din rutină și nu prin Duhul Meu nu vei atrage plinătatea slavei Mele. Eu te-am ales ca pe un vas al Meu prin care să se vadă slava Mea. Ascultă ce Duhul Meu are să-ți spună și fă lucrurile în felul Meu. Și dacă începi să te rogi: “Doamne, eliberează-mă de rutina care stinge Duhul lui Dumnezeu”, atunci vei începe să vezi o schimbare. Eu sunt un Dumnezeu al rânduielii Mele, nu al rutinei umane care aduce moarte în loc de slavă, zice Domnul.

Citeste mai departe

Mana profetica – Caci Eu stiu gandurile…

Într-o vedenie am văzut o casă care tocmai a fost renovată și peste tot era dezordine. Era mult moloz, praf și porțiuni din clădire încă neterminate. L-am întrebat atunci pe Domnul ce înseamnă toate acestea, iar El mi-a răspuns că are loc o renovare sau o amenajare în viața ta chiar acum. Pe moment totul pare o dezordine de nedescris și aceasta îți provoacă multă frustrare, totuși El dorește să-ți facă de cunoscut că în acest moment este foarte ocupat cu extinderea ta, cu ridicarea ta la un nou nivel. Și la fel ca în cazul renovării unei clădiri, este multă dezordine și frustrare până când totul este finalizat, ca mai apoi tu și cei din jurul tău să vă minunați de frumusețea lucrului finalizat.

Citeste mai departe

Mana profetica – Fa-ti curaj…

Îl văd pe Isus atângând umărul unui bărbat ce este așezat la biroul său. Bărbatul încremenește în momentul în care realizează că Cel ce îl atinge este Isus! Isus îi reamintește cu blândețe că, indiferent unde ne aflăm, indiferent de circumstanțe, Isus este PRIETENUL APROPIAT, care dorește să ne fie alături în tot ceea ce noi suntem implicați. Isus pune apoi mâna pe mouse-ul computerului acestui domn și începe a-i arăta unele lucruri pe computer, ca mai apoi să se bucure câteva momente împreună.

Fă-ți curaj astăzi, și în timp ce avansezi, caută să-L implici în tot ceea ce faci, cugetând la Cuvântul Său și rostind Cuvântul Său! Atunci vei prospera și vei avea izbândă!

Citeste mai departe

Mana profetica – O privire fixa…

Te-am văzut pe terenul de golf luptându-te să introduci mingea în gaură. Nu renunța, încă o încercare și-ți vei atinge scopul. Dă din tine tot ce ai mai bun pentru a arunca frustrarea în gaura cu nisip a terenului de golf și las-o acolo. Ai petrecut multe ore pe terenul de golf perfecționându-ți îndemânarea de a juca, așadar vei culege rezultatele pe măsura efortului depus. Rămâi focalizat, păstrează-ți credința, rămâi cu privirea ațintită la minge și nu lăsa nimic să-ți distragă atenția. Încă o încercare și vei nimeri dintr-o singură lovitură!

Citeste mai departe

Mana profetica – Harul…

Harul, este favoare divină, împuternicirea pe care ți-o dă Duhul zilnic pentru a intra în scopurile Sale desăvârșite atât cu privire la tine, cât și și la biserica Sa. Dumnezeu ne dă har divin și ne face administratori ai harului într-un mod responsabil, care să-I aducă Slavă, și care să ducă la înaintarea Împărăției Sale și la împlinirea scopurilor Sale. Mila biruiește judecata, privește mai presus de ce este firesc, dezvoltă credința profetică și accesează promisiunile pe care El le are pentru tine astăzi!

Citeste mai departe

Mana profetica – Asteptare…

Îl văd pe Domnul apropiindu-Se de copiii Săi și spunându-le: aveți așteptări mai mari de la Mine! Atunci când mergi în odăița ta de rugăciune, într-o stare de așteptare, Eu, Domnul tău, cunosc deja lucrurile pentru care dorești să te rogi. Inima ta este deja plină de credință și mulțumire, așadar Mă vei vedea lucrând la cauza ta într-o măsură mult mai mare decât tu te aștepți.

Citeste mai departe

Mana profetica – Stand pe pamant sfant…

Văd pe mulți dintre voi cu dorința de a pătrunde mai adânc, de a fi mai aproape, de a sta pe pământ sfânt, însă nu ați experimentat încă acea străpungere în prezența lui Dumnezeu pe care ați dorit-o. Domnul îți spune: “este timpul să-ți scoți încălțămintea’. Potrivit dicționarului „Strong’s dictionary”, „a scoate”, literalmente înseamnă „a smulge”, „a îndepărta” sau „a arunca”, iar încălțămintea, uneori poate simboliza ocupația, un refuz la o cerere în căsătorie, sau uneori ceva fără valoare.

Te-ai agățat de lucruri fără valoare, lucruri care ți-au ocupat loc și timp în viața ta spirituală, lucruri care au împiedicat o dedicare totală din partea ta, însă Domnul îți spune că ai parte acum de un sezon al harului și revelației divine, un timp de a da lucrurile la o parte, de a înlătura lucrurile lumești și de a te poziționa pe pământul sfânt, gata de a păși în lucruri mai profunde cu Dumnezeu, gata de a intra în destinul tău.

Citeste mai departe

Mana profetica – Sunetul trambitei…

Într-o viziune mă aflam în fața zidurilor Ierihonului, iar la distanță puteam vedea pe poporul Israel. Auzeam sunetul trâmbiței în timp ce ei suflau, era sunetul biruinței.

Așa cum israeliții, prin sunetul trâmbițelor, au avut parte de biruință asupra Ierihonului, la fel fă și tu, zice Domnul, pentru ca slava Mea să se manifeste în viața ta. Acum este timpul să scoți strigăte de biruință, cu Trâmbița Biruinței, căci strigătul tău va pătrunde prin atmosferă și va schimba situația ta. Bucură-te prin laudă și închinare înaintea Regelui Slavei căci așa vine biruința! Asumă-ți răspunderea față de orașul tău, căci la strigătul tău Dumnezeu va schimba mediul în care se află. Umblă astăzi în Biruință!

Citeste mai departe

https://alfaomega.tv/devotional/2369-mana-profetica-dumnezeu-este-pretutindeni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.