Despre familie în „Dialog cu Viorel Iuga”, o nouă emisiune pe platforma Prodocens Media

download - Copie

Familia, Biserica, Slujirea și oamenii care promovează valorile morale sunt ținta atacurilor zi de zi. Familia – celula de bază a societății este o valoare pe care trebuie să o prețuim fiecare. Familia sănătoasă este mediul în care copii cresc sănătoși și pot deveni lideri integri și oameni de valoare ai societății.

În promovarea acestor valori, pastorul Viorel Iuga provoacă familii model din societatea română la un Dialog despre oameni, familie, biserică și slujire în secolul vitezei!

Urmăriți în fiecare zi de luni, ora 19:00, pe platformele de Facebook și Youtube Prodocens Media emisiunea „Dialog cu Viorel Iuga”. Prima familie care vine în platoul Prodocens Media la „Dialog cu Viorel Iuga” este familia Bărbulescu.

Nu pierdeți o discuție despre familie, în fiecare zi de luni, alături de Viorel Iuga. Rugați-vă pentru această lucrare media să ajungă la cât mai multe inimi frânte și să aducă zidire, vindecare fizică, emoțională și spirituală în fiecare casă.

https://www.stiricrestine.ro/2020/07/05/despre-familie-in-dialog-cu-viorel-iuga-o-noua-emisiune-pe-platforma-prodocens-media/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.