Cum Trump folosește pandemia pentru a impiedica imigrația

download - CopieOfițerii vamali americani stau alături de un semn la frontiera SUA-Canada în martie.

De Catherine E. Shoichet și Priscilla Alvarez , CNN

Actualizat 1156 GMT (HKT 1956) 7 iulie 2020

(CNN)Modificările aduse de administrația Trump în sistemul de imigrație din SUA în timpul pandemiei au fost rapide și mărețe .

Multe măsuri au fost inițial facturate ca temporare, dar au fost extinse în mod repetat, deoarece coronavirusul continuă să se răspândească. Și este posibil să vină mai multe pe măsură ce alegerile din 2020 au loc.

Președintele Trump în cadrul unei ceremonii care a marcat 200 de mile de zidul de frontieră SUA-Mexic din San Luis, Arizona, pe 23 iunie 2020.

Președintele Trump în cadrul unei ceremonii care a marcat 200 de mile de zidul de frontieră SUA-Mexic din San Luis, Arizona, pe 23 iunie 2020.

Cea mai recentă schimbare a venit luni, când Imigrația și Executarea vamală au anunțat noi reguli pentru studenții internaționali .

Criticii acuză administrația de a utiliza pandemia ca pretext pentru a adopta restricții de imigrare inutile și de a promova politici deosebit de dure care au luptat pentru a obține impuls înainte de criza de sănătate publică. Trump susține că face bine promisiunii sale de campanie de a pune America pe primul loc.

Citând pandemia, administrația Trump a …

* Notă: Interzicerile de călătorie includ excepții pentru cetățenii americani și rezidenții permanenți. Unele instanțe de imigrație s-au redeschis acum. Unele birouri USCIS s-au redeschis și oficialii au reluat să organizeze ceremonii de cetățenie .

https://edition.cnn.com/2020/07/07/politics/trump-administration-pandemic-immigration-changes/index.html?utm_source=twCNN&utm_term=link&utm_content=2020-07-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.