Nu superstar, ci om adevărat …

download - Copie

Publicat pe 

Miere si Migdale 6_Page_30

Devotional – Pazindu-ti usa inimii

„Prin credinţă a fost mutat Enoh de pe pământ, ca să nu vadă moartea. Şi n-a mai fost găsit, pentru că Dumnezeu îl mutase. Căci înainte de mutarea lui, primise mărturia că este plăcut lui Dumnezeu. Şi fără credinţă este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută” (Evrei 11: 5-6).

Citeste mai departe

Devotional – Sporind in nadejde

Noi slujim unui Dumnezeu al speranței! Cuvântul grecesc pentru speranță este elpo, ceea ce înseamnă „a aștepta cu nerăbdare cu încredere și așteptare plăcută”. Apostolul Pavel le-a scris romanilor: „Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde! ”(Romani 15:13)

Citeste mai departe

Devotional – Numai prin harul lui Dumnezeu

„Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi). El ne-a înviat împreună şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus, ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus.”

Citeste mai departe

Devotional – Duhul Sfant si situatiile dificile

Biserica de astăzi este plină de sfinți tăcuți, care nu vor să facă valuri. Până la urmă, nimeni nu vrea probleme! Dar unii dintre discipoli intrau în multe dificultăți. Pavel și Sila au umblat în puterea Duhului și „și-au dat viața pentru numele Domnului nostru Isus Hristos” (Faptele apost. 15:26). Într-o anumită împrejurare, Pavel a confruntat o ghicitoare și a scos duhul rău din ea, făcând ca întregul oraș să se revolte. Stăpânii robilor femeii eliberate i-au târât pe Pavel și pe Sila în piață, pentru a-i judeca în fața magistraților orașului. Atunci i-au bătut și i-au aruncat în închisoare (vezi Faptele apostolilor 16:16-24).

Citeste mai departe

Devotional – Asteptand cu nerabdare revenirea lui Isus

Isus vine curând! „Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Mângâiaţi-vă, dar, unii pe alţii cu aceste cuvinte” (1 Tesaloniceni 4: 16-18).

Citeste mai departe

Devotional – Auzind glasul lui Dumnezeu

Una dintre cele mai mari binecuvântări ale unui credincios adevărat este să cunoască vocea lui Dumnezeu. Este posibil auziți vocea lui Dumnezeu astăzi, așa cum au auzit Avraam și Moise – la fel de clar cum au auzit Samuel și David, tot astfel cum au auzit Pavel, Petru și ucenicii.

Citeste mai departe

Devotional – Incurajati-va in Domnul

Unii cred că oamenii credincioși ar trebui să fie întotdeauna joviali, întotdeauna siguri încotro se îndreaptă, întotdeauna împliniți și satisfăcuți, însă de multe ori, zâmbetele noastre ascund durere, confuzie și întristare. Toți bărbații și toate femeile lui Dumnezeu au experimentat asemenea stări. Dacă vă simțiți spiritual, fizic și emoțional falimentari, conștientizând că fără o infuzie supranaturală a puterii lui Hristos, pur și simplu, nu puteți continua, atunci nu sunteți singuri. Asigurați-vă însă că există o victorie completă și pentru dvs.!

Citeste mai departe

Devotional – Coplesit de iubirea lui Isus

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovniceşti, în locurile cereşti, în Hristos.” (Efeseni 1:3) Pavel a fost alesul lui Dumnezeu, chemat de la stilul de viață pe care îl avea și transformat într-o persoană cu totul diferită. În adresarea către sfinții de aici, el rostește o binecuvântare prelungită, vorbind despre tot ceea ce era în inima lui privind măreția și bunătatea lui Isus (vezi versetele 3-14).

Citeste mai departe

https://vpopovici.wordpress.com/2014/11/24/190-nu-superstar-ci-om-adevarat/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.