Adevărul șocant, recent, cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare…… și care sunt realizate de unitățile militare speciale americane

download - Copie

Adevărul șocant, recent, cu privire la operațiunile militare subterane ce se află în curs de desfășurare…… și care sunt realizate de unitățile militare speciale americane

 Articol publicat pe site-ul operation disclosure de Mark A. Baughman
24 aprilie 2020
Nu public acest articol pentru a șoca, ci pentru conștientizarea informațiilor dezvăluite și pentru a forma atitudinea oamenilor pentru a opri toate aceste orori ca pe viitor să nu mai dăm voie să se întâmple așa ceva.
În acest articol, vă vom prezenta actualizările referitoare la luptele și la războiul secret ce se desfășoară în această perioadă în bazele și în tunelurile subterane D.U.M.B. (Deep Underground Military Bases – baze militare aflate la mare adâncime sub pământ; totodată, este semnificativ că termenul englezesc dumb se poate traduce în românește și prin sintagma „care este realizat/făcut fără a vorbi”. Acest cuvânt provine de la termenul din engleza veche dheubh, care se poate traduce prin confuziestupefacțieamețeală. Dacă avem în vedere ceea ce se petrece în aceste baze, toate aceste informații devin semnificative), pentru a-i salva pe copiii din întreaga lume care sunt victimele pedofililor și ale criminalilor din Cabala satanică. Pușcașii marini conduc atacul, în timp ce Forțele Speciale ale Marinei Americane au fost și ele incluse în aceste operațiuni. Singurul ziarist cunoscut căruia Pentagonul i-a permis accesul direct la aceste informații pentru a realiza anumite reportaje despre de-acum cunoscutul grup de comando – ce este alcătuit din 10.000 de trupe de pușcași marini și care a fost mobilizat pentru a stopa traficul de copii – este Timothy Charles Holmseth. Unul dintre articolele pe care el le-a publicat poate fi accesat la: https://timothycharlesholmseth.com/cps-harvesting-children/
Sursa mea m-a informat despre toate acestea în cadrul unei teleconferințe și ea cunoaște mai mulți pușcași marini care sunt implicați și care sunt la curent cu diferitele detalii și cifre ale acestei operațiuni. Este necesar să aducem aceasta la cunoștința publicului larg pentru ca ființele umane să înțeleagă amploarea îngrozitoare a monstruozităților de care se fac vinovați pedofilii adoratori ai lui Satana din întreaga lume, care practică sacrificiile de copii și canibalismul. Cât despre un astfel de restaurant pentru canibali din Los Angeles găsiți informații aici: http://www.cannibalclub.org/index.html .
Dacă sunteți curioși de  meniu priviți poza:
 A mai existat unul și în New York, despre care am aflat anul trecut. Știu că cel din New York a fost închis anul trecut.
Ei îi supun pe copiii pe care îi răpesc la astfel de chinuri diabolice în special în niște camere ritualice secrete din cadrul acestor baze și tuneluri subterane sau chiar în casele elitelor, care se pare că sunt de asemenea dotate cu anumite camere ritualice și cu tuneluri ce fac legătura cu alte case sau cu niște piețe de desfacere secrete. Este vorba, printre alții, despre familia Rothschild, familia Rockefeller, familia Clinton, Bill Gates și soția sa, Bush Senior și cea mai mare parte a familiei sale, Warren Buffet, Barrack Obama și soția sa, care este de fapt un bărbat. Hollywoodul și multe dintre familiile regale din Europa sunt implicate până peste cap în acest sindicat al crimei organizate.
Elitele și multe vedete de la Hollywood îi îngrozesc pe acești copii, pe care îi ucid apoi pentru a le bea sângele plin de adrenalină și de celule stem, ce alcătuiesc un cocktail de sânge pentru care ei plătesc bani grei ca să își mențină o aparență de tinerețe. Mai exact, substanța de care ei au nevoie și care se găsește din abundență în sângele acestor copii terorizați se numește adrenocrom. Așa-numitele Pălării Albe și militarii din întreaga lume au creat niște forțe de comando care să se ocupe de aceste societăți malefice subterane și secrete, realizând arestări și distrugând aceste adăposturi subterane.
Într-o operațiune separată, ce a avut loc în lunile noiembrie și decembrie 2019, Pălăriile Albe au angajat un agent secret pentru a lucra într-un laborator de nivel 4 din Wuhan, China. Ei chiar au procesat adrenocrom în acest laborator. Din informațiile pe care le-am obținut de la sursa mea, operațiunile secrete ce au avut loc în întreaga lume au închis cea mai mare parte a fabricilor de procesare a adrenocromului, astfel încât cea din Wuhan este ultima, sau una dintre ultimele. Talentatul agent secret, care are și pregătire academică, a contaminat toate aceste loturi cu tulpina L a virusului Covid-19. Această versiune a virusului nu este transmisibilă. Tulpina S este vindecabilă, fiind cea care a generat pandemia actuală de pe planetă. Adrenocromul este vândut pe un site și este expediat direct acasă la „băutorii de sânge” sau în întreprinderile acestora. Toți cei 1,2 până la 1,5 milioane de băutori de adrenocrom vor muri, datorită infecției cu această tulpină a virusului. Pălăriile Albe urmăresc să se asigure prin aceasta că toți băutorii de adrenocrom își vor primi răsplata dintr-o singură lovitură. Această dezvăluire provine de la niște surse ce sunt foarte sus plasate în cadrul serviciilor de informații.
Aflați că peste douăzeci de țări din Europa s-au alăturat celor 37.000 de trupe ale noastre care au fost trimise în Europa sub acoperirea unor „exerciții de antrenament”. „Steward” ne-a spus că în Italia, Spania și Franța, operațiunile se află în desfășurare și că ele obțin succes după succes. Merită să știți că aceste trupe au fost antrenate special pentru operațiuni subterane. În cele din urmă, am fost informat cu privire la existența unei operațiuni chineze similare ce are loc dedesubtul capitalei Beijing. Deocamdată doar atâta știm despre ceea ce se petrece în străinătate.
În Statele Unite ale Americii, astfel de operațiuni de salvare s-au desfășurat în multe orașe mari, dintre care următoarele au fost menționate ca fiind adevărate focare de activitate a acestor pedofili criminali: New York, Los Angeles, Hollywood, Washington, D.C., Salt Lake City și Seattle.
O notă importantă: unii soldați din cadrul Marinei Americane și din cadrul Forțelor Speciale ale Marinei și-au pierdut viața în timpul acestor operațiuni. Nu am fost informat exact câți anume. Să ne rugăm pentru aceștia și să-i onorăm, pentru că, în definitiv, ei și-au sacrificat viața. Conform descrierii acestor operațiuni pe care sursa mea mi-a oferit-o, pentru ca eliberarea copiilor să devină posibilă este mai întâi necesar ca soldații ce se află de partea binelui să se lupte cu anumiți „gardieni” ce au fost special antrenați și care păzesc aceste locuri, cât și cu unii membri ai acestei operațiuni grotești ce se desfășoară în astfel de zone subterane de procesare și de depozitare. Acești gardieni dețin armele necesare pentru a se opune soldaților noștri din Marină și din Forțele Speciale. După încheierea luptei, soldații Marinei este necesar să poarte costume HAZMAT (hazardous materials suit – costum de protecție împotriva anumitor materiale sau substanțe periculoase), din cauza mirosului oribil, a putorii și a aerului toxic din aceste locuri subterane ale groazei.
Sub sediul Fundației Clinton din districtul Manhattan din New York, SUA, s-au descoperit unele tuneluri subterane ce au o lungime de 4 km și care unesc această zonă de câte un chei de pe malul râului Hudson, pentru a putea astfel să încarce și să descarce copiii. Gura de ieșire spre chei se află în sediul Centrului de evenimente numit Terminal 5, care este situat într-o zonă al cărei nume este – deloc întâmplător – Hell’s Kitchen (Bucătăria iadului). În această zonă, soldații americani au găsit peste 100.000 de cadavre! Da, din nefericire, ați citit corect: 100.000 de cadavre.
Tunelurile sau bazele subterane sunt apoi aruncate în aer prin intermediul unor cutremure provocate și direcționate de 6,7 grade pe scara Richter, urmate de o replică de 6,4 grade pe scara Richter. Personal, nu știam că se poate utiliza acest tip de explozibil puternic. Știu că în alte dăți au fost folosite alte tipuri de explozibil pentru a distruge aceste tuneluri ale groazei; există bombe sonice și bombe cu neutroni, așadar există mai multe alternative în acest sens.
Am fost informat că există tuneluri și baze subterane ce se extind din statul american Utah până în capitala statului Colorado, Denver. În Denver, faimosul aeroport din acest oraș este, de fapt, o intrare în bazele D.U.M.B. Bazele subterane pot fi cu ușurință aruncate în aer fără a afecta clădirile de la suprafață, așa cum s-a procedat în cazul Manhattan-ului. Este vorba despre niște bombe controlate, numite și Arme cu Energie Direcționată, ce sunt perfect capabile să blocheze aceste spații subterane pentru totdeauna, astfel încât ele să nu mai poată fi accesate niciodată. Totodată, acesta a fost tipul de arme ce a fost utilizat de către Alianța pentru Planeta Pământ din spațiu sau dintr-o navă anti-gravitațională, în cazul catedralei Notre Dame din Paris, Franța, pe 15 aprilie 2019, pentru a stopa sacrificiile de copii ce erau realizate de către Biserica Catolică. Incendiul respectiv a reprezentat o distrugere intenționată a vechii biserici, fiind rezultatul acțiunii unei Arme cu Energie Direcționată. Alianța pentru Planeta Pământ a anunțat apoi Vaticanul că dacă va mai continua cu aceste sacrificii de copii se va expune aceluiași gen de soartă ca și catedrala Notre Dame.
În cazul în care nu știați aceasta până acum, Biserica Catolică face parte din cultul satanic mondial, fiind implicată în traficul de copii și fiind responsabilă de nenumărate alte crime împotriva umanității. Acesta este, în realitate, motivul pentru care 87 de episcopi și 60 de preoți catolici au murit recent, în mod misterios, zice-se din cauza infecției cu virusul Covid-19. Evident, virusul nu a avut nimic de-a face cu aceasta – persoanele respective au luat o pastilă specială pentru a se sinucide și a salva astfel aparențele. Crimele împotriva umanității ce au fost realizate de Biserica Catolică vor fi dezvăluite, în cele din urmă, publicului larg, însă deocamdată nu se știe în ce măsură. Mi s-a spus că în viitor nu vor mai exista Papi, care nu ar face decât să împuie capul membrilor congregației lor cu tot felul de minciuni.
Aceste sacrificii de copii și aceste ospețe canibalice se organizau o dată pe lună, având-o pe Beyonce drept principal „bucătar de spirite”. Hillary Clinton face și ea parte din acest cult satanic, la fel cum fac parte multe alte mari vedete. Ce putem spune este că aceste ființe umane sunt bolnave psihic și că ele vor fi aduse în fața justiției. Din ceea ce mi s-a spus, se pare că acestea își pot păstra reputația intactă doar dacă aleg să ia o pilulă specială pentru a se sinucide, sau pot alege să fie judecați la GITMO (bază militară și închisoare ce este situată în Golful Guantanamo, Cuba) în fața unui tribunal militar, proces ce va fi urmat, după condamnarea lor la moarte, de o „spânzurare ce va fi înregistrată video”. Eventualele mărturisiri și înregistrările execuției lor ar putea fi apoi utilizate pentru a face toate acestea publice, la momentul potrivit. Din câte mi s-a spus, cei mai mulți dintre acești criminali aleg pilula pentru sinucidere.
Organizația internațională Planned Parenthood (Planificare familială) făcea parte din această grupare satanistă globală, menirea ei fiind aceea de a vinde organe umane pe piața neagră. Din cercetările mele, reiese că toate cele 5.600 de filiale ale acestei organizații satanice din jurul lumii au fost închise din cauza pandemiei de Coronavirus și sperăm că vor rămâne închise pentru totdeauna. Membrii acestei organizații, cât și toți cei care sunt implicați în astfel de activități criminale oribile vor fi acuzați de cele mai atroce crime ce au fost îndreptate împotriva umanității, iar justiția va triumfa în toată lumea în fața acestor orori ce s-au realizat împotriva copiilor.
După ce „Steward” a vorbit despre aceste crime oribile și despre eroii noștri din cadrul Armatei care urmăresc acum să-i salveze pe acești copii din tunelurile subterane, „Zorro” a precizat și el, în timpul teleconferinței, că aceste informații sunt „foarte exacte”. Referitor la „Steward” și la „Zorro”, este necesar să precizăm că în acest gen de conferințe telefonice se oferă, de obicei, prenume sau porecle ce sunt fictive.
În videoclipul de mai jos se vorbește despre aceste operațiuni ale Pălăriilor Albe ce se desfășoară în tunelurile subterane:
Preluarea controlului asupra rețelei de tuneluri subterane de către Pălăriile Albe:
Timothy Charles Holmseth anunță că 35.000 de copii au fost salvați din unele tuneluri subterane din New York, California, Florida, Washington:
Următorul mesaj provine de la Richard Cardona, o persoană care se afla la fața locului în timpul operațiunii de salvare ce a avut loc în Parcul Central din New York, în data de 7 aprilie 2020:
Acum îi scot din tuneluri. Un spital de campanie a fost instalat în Parcul Central din New York. Tocmai de aceea, în NY a apărut o cerere exorbitantă de saci pentru cadavre. Estimarea este că vor fi necesari 100.000 de astfel de saci. Se estimează că 4-6% dintre victimele pe care le-au scos vii din tuneluri nu vor supraviețui. Torturi oribile și abuz sexual. Mulți dintre acești copii au fost crescuți special pentru asta și nu au văzut niciodată lumina zilei. Unii sunt deformați. Toți sunt subnutriți. Mulți au nevoie de aparate de respirație, pentru că aerul din tuneluri este stagnant. Ofițerii care au fost înăuntru sunt în stare de șoc. Înainte să intre în tuneluri li se înmânează niște pungi pe care să le aibă la îndemână în caz că le vine să vomite. Sunt multe cadavre aruncate unele peste altele… Nu știu cât este de adevărat, însă unul dintre cei care au fost înăuntru mi-a spus că anumite cadavre au unele bucăți lipsă din trup, care arată ca niște mușcături. Ei speculează că supraviețuitorii flămânzi au început să mănânce din copiii deja morți…”
 Acesta este adevărul , iar în viitor așteptați-vă la și mai multe dezvăluiri. Aceste adevăruri trebuie scoase la suprafață pentru a fi conștientizate și vindecate. Nu putem merge mai departe ca societate umană fără a vindeca aceste răni și a-i opri pe acești sataniști psihopați.
    sursa: Sursa: http://www.yogaesoteric.net/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.