24 aprilie – 23 mai 2020: 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană Augustinov Gabriela

download

24 aprilie – 23 mai 2020: 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană
Augustinov Gabriela  15-04-2020 15:05:12

Anul acesta în perioada 24 aprilie – 23 mai, 1,8 miliarde de musulmani vor avea parte de o lună de Ramadan diferită de oricare înainte. Va fi un Ramadan înconjurat de îngrijorări globale cu privire la sănătate și viitor.

În aceste momente deosebite, nu încetați să vă rugați pentru lumea musulmană! Dumnezeu este la lucru! Alătură-te proiectului internațional 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană în perioada ce urmează și poartă-i pe musulmani în rugăciunile tale.

„Unul dintre obiectivele noastre prin intermediul celor „30 de zile” este să ajutăm Biserica globală în înțelegerea Lumii Musulmane. Este ușor să presupunem că toți musulmanii sunt la fel ca aceia pe care îi cunoaștem fiecare de acolo de unde locuim. Iar dacă nu îi cunoaștem personal, putem presupune foarte ușor că toți musulmanii sunt la fel ca aceia despre care citim sau vedem la știri. Dar, desigur, acest lucru nu este adevărat – în Islam există foarte multe idei diferite despre ceea ce înseamnă să fii musulman. Diferite idei au influențat culturile musulmane de-a lungul istoriei, iar ele s-au răspândit și s-au schimbat cu trecerea anilor. Ghidul de rugăciune din acest an explorează unele dintre aceste idei.

Sperăm că vei învăța multe lucruri despre diversitatea care există printre oamenii musulmani, în felul cum își exprimă credința, în convingerile lor religioase și în ideologia lor, pe măsură ce citești Ghidul 30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană 2020. Ne dorim ca acesta să te inspire să te rogi pentru musulmani cu o perspectivă proaspătă.

Îți mulțumim că te rogi!”

Redactorii 30 de Zile International

https://www.stiricrestine.ro/2020/04/15/24-aprilie-23-mai-2020-30-de-zile-de-rugaciune-pentru-lumea-musulmana/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.