Teama de haosul coronavirus determină achizițiile de arme pentru autoapărare

download - Copie - Copie

Teama de tulburări civile și haos în stradă determină o creștere a vânzărilor de arme și muniții la nivel național, în timp ce oamenii din Statele Unite se pregătesc să se apere.

Achizițiile legate de arme de foc s-au dezvoltat în martie , pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit prin țară, iar mai mult de două treimi din populație au primit ordin de către oficialii locali să rămână acasă pentru a încetini răspândirea acesteia. SUA nu au înregistrat încă tulburări civile, dar jafurile și revoltele sunt posibile pe măsură ce pandemia se stabilește pe termen lung, potrivit experților în materie de criminalitate, economie și comportament.

„S-ar putea ajunge să fie ceva în care există revolte de discordie publică și altele. Ce se întâmplă dacă alimentarea sau alimentarea cu apă este întreruptă pentru perioade îndelungate de timp?” a declarat președintele Ligii Cetățenești a Apărării din Virginia, Philip Van Cleave.

„Dacă sunt acolo la coadă și reușesc să asigure niște mâncare și unii oameni ar putea fi disperați să-l îndepărteze de ei … ai folosi armele pentru autoapărare”, a spus el. „Totul este să poți să te protejezi”.

Recomandat pentru tine

Candidații și consultanții care încearcă să încaseze cu atenție pandemia coronavirusului

Dr. John R. Lott, Jr., un avocat pentru drepturile de armă care a fondat Centrul de Cercetare pentru Prevenirea Crimei, a declarat că îngrijorarea că poliția ar putea gestiona o posibilă ridicare a infracțiunii este justificată și le solicită unora să ia autoapărare în propriile lor mâini.

„Aveți poliție din toată țara, care este restricționată din punct de vedere al capacității lor de a răspunde la apeluri”, a spus Lott. „Atunci, pe de altă parte, aveți o mulțime de închisori și închisori din toată țara care eliberează prizonieri.”

„Oamenii sunt preocupați de siguranța lor și nu este altceva decât, știi, că vor să aibă un stingător din cauza posibilității de a putea avea un incendiu”, a spus Lott.

Proprietarii de arme pentru prima dată se numără printre cei care fac cumpărături din motive de îngrijorare, poate veni un moment în care poliția este inundată sau nu poate răspunde la apelul lor de ajutor.

„În perioadele de nesiguranță, oamenii își dau seama că guvernul nu poate fi acolo pentru ei”, a spus Van Cleave. „Oamenii care se trezesc – îi salut”.

În casa lui Van Cleave din Virginia de Nord, este din ce în ce mai dificil să găsești rafturi stocate la magazinele de arme din cauza afluxului de vânzări din ultimele câteva săptămâni.

FBI a efectuat peste 3,7 milioane de verificări de fond pentru persoanele care încearcă să cumpere arme în martie, cel mai mult într-o singură lună, întrucât pandemia coronavirusă continuă să se răspândească în SUA În Virginia, 82.675 de verificări de fond au fost finalizate în martie, potrivit FBI National Date instantanee ale sistemului de verificare a fondului penal.

A fost, de asemenea, dificil să obții timp de antrenament, a spus el. Guvernatorul democrat, Ralph Northam, a închis toate spațiile de filmare interioară, clasificându-le drept „divertisment” și neesențial pentru a fi deschise publicului, în ciuda guvernului federal considerându-le infrastructură critică. Organizația lui Van Cleave a anunțat în această săptămână că dă în judecată redeschiderea gamei de arme.

„Au nevoie undeva să învețe”, a spus Van Cleave despre noii proprietari de arme. „Este ca și cum ai cumpăra o mașină și nu ai unde să conduci… Oamenii trebuie să practice. A trage este o abilitate perisabilă. „

https://www.washingtonexaminer.com/news/fear-of-coronavirus-chaos-drives-gun-purchases-for-self-defense?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.