Epidemia de coronavirus se răspândește Mapamond creștin 820

download - Copie - Copie

 03.04.2020  |    Mapamond Crestin  |

Statele Unite au devenit focarul epidemiei de coronavirus în lume, întrecând China și Italia în privința numărului de cazuri.Wendy Griffith: Orașul New York este cel mai afectat, acolo fiind cele mai multe cazuri de infecție, iar oamenii încep să invadeze spitalele. Economia țării încetinește, dat fiind faptul că după anunțarea izolării la domiciliu și a închiderii afacerilor, 3.3 milioane de oameni cer ajutor de șomaj, cea mai mare solicitare care a avut loc vreodată. Potrivit președintelui Rezervei Federale din Statele Unite, s-ar putea ca economia să fi intrat deja în recesiune. Însă, există o rază de lumină. Raportul de la Imperial College din Londra care a prezis o infecție pe scară largă și două milioane de morți în Statele Unite a fost reviziut. Dr. Deborah Birx spune că acest raport nu a fost niciodată conform cu realitatea de pe teren.

Dr. Deborah Birx, celula de criză pentru coronavirus a Casei Albe: Când oamenii au început să vorbească despre faptul că 20% din populație va fi infectată, a fost înspăimântător. Noi nu avem date care să fie în concordanță cu această afirmație.

Wendy Griffith: Crește numărul de persoane infectate în Statele Unite. Potrivit Centrului pentru Controlul Bolilor, mai multe state se pot confrunta cu o epidemie ca cea din New York.

Reportaj difuzat în cadrul emisiunii „Mapamond creștin” 820 – aprilie 2020. Aici găsești știri și reportaje din lumea creștină: https://alfaomega.tv/stiri

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/12264-epidemia-de-coronavirus-se-raspandeste-mapamond-crestin-820

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.