Noile teste de coronavirus și medicamente oferă strălucire de speranță

download - Copie

Avansele R apid în tehnologia asistenței medicale și dezvoltarea medicamentelor promit să limiteze daunele cauzate de pandemia coronavirusului.

Companiile farmaceutice au anunțat progrese majore pentru dezvoltarea vaccinurilor și medicamentelor anti-virale în ultimele zile, iar producătorii creează mașini de sterilizare pentru a prelungi durata de viață a măștilor respiratorii, ajutând medicii și asistentele afectate.

Johnson & Johnson a anunțat luni că își propune să accelereze dezvoltarea vaccinurilor, care în mod normal durează cinci până la 15 ani, și să obțină autorizarea Administrației Alimentelor și a Medicamentelor încă de la începutul anului 2021 pentru utilizarea de urgență împotriva virusului.

Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a avertizat împotriva optimismului excesiv potrivit căruia un tratament sau un vaccin va deveni disponibil în mai puțin de 18 luni, dar a declarat în comunicatul de presă al Casei Albe de luni că un vaccin ar putea fi gata la sfârșitul acestui an sau începutul anului 2021, în următorul sezon gripal.

Recomandat pentru tine

Listă: Industrii și grupuri care au avut o atenție specială în factura de scutire a pandemiei de 2,3 trilioane de dolari

„Avem un vaccin care este pe cale și mai mulți alți candidați, așa că aș anticipa că [în] un an la un an și jumătate, vom putea să îl facem în condiții de urgență”, a spus Fauci, adăugând: începem să vedem un semnal de eficacitate, este posibil să putem folosi chiar și un vaccin în sezonul următor. „

Johnson & Johnson va cheltui mai mult de 1 miliard de dolari pentru a finanța cercetarea privind vaccinurile la Biomedical Advanced Research and Development Authority, o agenție din cadrul Departamentului pentru Sănătate și Servicii Umane.

Producătorii de kituri de teste au primit, de asemenea, autorizație de la Food and Drug Administration pentru kituri de teste de mare viteză care pot oferi oamenilor rezultate ale testului coronavirus în câteva minute. Săptămâna trecută, FDA a acordat aprobarea de utilizare de urgență lui Abbott pentru un kit de testare capabil să dea rezultate în cel puțin cinci minute.

Testul, spre deosebire de alte teste de mare viteză dezvoltate pentru utilizare în spital, este realizat într-o cutie portabilă de 7 lire pentru a fi utilizat în cabinetele medicilor și în clinicile de îngrijire urgentă. Compania își propune să livreze 50.000 de teste pe zi în spitale, cabinete de medici și clinici începând de săptămâna viitoare.

Companiile de tehnologie medicală și farmaceutice au obținut autorizația de urgență FDA pentru truse de testare rapid, ca urmare a criticilor publice ale administrației Trump pentru că nu a pus kituri de testare la scară largă la dispoziția pacienților cu simptome asemănătoare gripei de COVID-19. Lucrătorii din asistența medicală au lipsit de măști, mănuși, cămăruși și alte echipamente personale de protecție. Administrația lucrează pentru remedierea acestui aspect.

Companiile auto, producătorii de îmbrăcăminte și altele au transformat fabricile pentru a face măști. FDA a acordat autorizației Battelle, un grup nonprofit din Ohio, să distribuie o mașină care sterilizează măștile folosite în spitale și clinici.

„Acum, fiecare mașină poate dezinfecta 120.000 de măști pe zi. Acum, gândiți-vă la asta ”, a spus Trump într-un briefing de luni Garden Garden. „Va fi la fel ca unul nou. Poate merge de aproximativ 20 de ori pentru fiecare mască. Deci, fiecare mască poate trece prin acest proces de 20 de ori „.

Publicarea recomandărilor sâmbătă, medicii de la American Enterprise Institute au declarat că America este încă în faza una dintre pandemii, în care accentul trebuie să fie pus pe „încetinirea răspândirii” prin încurajarea distanțării sociale, auto-carantină și igienă bună. Următoarea fază începe abia după o perioadă de 14 zile în care nu apar cazuri noi, iar apoi spitalele pot trata toți pacienții așa cum ar fi pacienții cu alte boli și toată lumea poate fi testată dacă este nevoie.

Progresele recente ale medicamentelor și tehnologiei oferă speranța că țara poate trece dincolo de acea primă fază. Peste 160.000 de persoane au fost infectate în Statele Unite, iar peste 2.950 au murit, potrivit datelor Universității Johns Hopkins.

Luni, Departamentul de Stat a anunțat că a aranjat repatrierea a aproximativ 25.000 de oameni blocați peste mări. Oficialii au spus că au fost programate 100 de zboruri pentru a le aduce acasă.

Acasă, Maryland și Virginia au devenit ultimele state care emit ordine de ședere la domiciliu. Înseamnă că aproximativ trei sferturi din populație li se va spune în curând să rămână în interior, cu excepția cazului în afaceri esențiale, cum ar fi cumpărarea de alimente sau căutarea de îngrijiri medicale.

Între timp, Wall Street a făcut un început bun de săptămână cu cei trei mari indici pe teritoriul pozitiv. Câștigurile au fost conduse de stocuri de sănătate, inclusiv Johnson & Johnson, care au crescut cu 8% după anunțul său despre vaccin.

Rob Crilly a contribuit.

https://www.washingtonexaminer.com/news/new-coronavirus-tests-and-drugs-offer-glimmer-of-hope

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.