Dana Nălbaru: „Am adoptat o fetiţă după ce am cerut lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni“

download - Copie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu de peste 12 ani și au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani). De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Dana şi-a dedicat aproape tot timpul creşterii copiilor şi spune că nu are de gând să mai revină pe scenă.

„Am ales să adoptăm un copil pentru că aceasta a fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta. Înainte de a o alege pe Roxana, am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas.” a declarat Dana.

„În timpul procesului de adopție, sunt întâlniri de grup, din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie romă. (…)Cei care spun că e complicat sunt cei care au niște cerințe greu de îndeplinit, ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, nascut în zodia Leu, din tată intelectual, mamă studentă, nascut în Muntenia. Evident ca e greu așa”, a detaliat Dragoș Bucur în cadrul unei emisiuni pentru Digi24.

„Am încredere că împreună cu Dragoş o să reuşim să o pregătim pentru viaţă. Ea a făcut nişte progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin nişte lucruri foarte grele. O admir pentru cum este şi pentru tăria pe care o are. Acum merge la şcoală, şi-a făcut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mândri de ea. Din interacțiunea cu Roxana am învățat, în primul rând, că dragostea trebuie să fie necondiționată” a mai declarat Dana.

Surse: adevarul.roviva.ro

Etichete: adoptie

https://alfaomega.tv/pro-viata/resurse-pro-viata/12125-dana-nalbaru-am-adoptat-o-fetita-dupa-ce-am-cerut-lista-copiilor-pe-care-nu-i-vrea-nimeni

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.