Avem o problemă de privilegii, o problemă de ingratitudine care se răspândește ca o ciumă

download - Copie

ON MARCH 8, 2020 BY GEORGEIN NATURA UMANAOPINIONS

Acest articol a fost scris de un student în vârstă de 26 de ani, pe numele de Alyssa Ahlgren din Florida-USA

Generația mea este oarbă față de prosperitatea din jurul nostru!

Stau într-o mică cafenea de lângă Nokomis (Florida) încercând să mă gândesc la ce să scriu. Parcurg site-ul meu de știri de pe telefon uitându-mă la ultimele titluri ale candidaților la președinție care solicită politici pentru „remedierea” așa-numitelor nedreptăți ale capitalismului. Am lăsat jos telefonul și continuu să mă uit în jur.

Văd oameni care vorbesc liber, lucrează pe MacBook-urile lor, comandând mâncare pe care o primesc într-o clipă; privind mașinile rulând afară, am tresărit. Trăim în perioada cea mai privilegiată din cea mai prosperă națiune și am devenit complet orbiți de ea.

Vehicule, produse alimentare, tehnologie, libertate de asociere cu cine dorim noi. Aceste lucruri sunt atât de înrădăcinate în modul nostru de viață american, încât nu le oferim un al doilea gând.

Suntem atât de bine aici în Statele Unite, încât pragul nostru de sărăcie începe de la poziția de 31 de ori peste media globală. Treizeci de ori !!!

Practic, nimeni din Statele Unite nu este considerat sărac conform standardelor globale. Cu toate acestea, într-o perioadă în care putem comanda un produs de pe Amazon cu un singur clic, îl și avem la ușă a doua zi, suntem nerecunoscători, nesatisfăcuți și nemulțumiți ??

Neapreciarea noastră este evidentă, deoarece popularitatea politicilor socialiste din generația mea continuă să crească. Congresmana Alexandria Ocasio-Cortez a declarat recent pentru Newsweek vorbind despre generația milenară: „O întreagă generație, care acum devine unul dintre cei mai mari electorate din America, a îmbătrânit și nu a văzut niciodată prosperitatea americană.

Nu a văzut niciodată prosperitatea americană! Lasă asta să cadă.

Când am citit prima dată această afirmație, m-am gândit la mine, acesta a fost literalmente cel mai îndreptățit și analfabet fapt pe care l-am auzit vreodată în cei 26 de ani ai mei pe acest pământ. Mulți tineri sunt de acord cu ea, ceea ce este complet greșit.

Generația mea este îndoctrinată de o narațiune generală pentru a crede că de fapt nu am văzut niciodată prosperitatea. Știu asta de la prima mână, m-am dus la facultate, să zicem că nu după  opinia cea mai populară, dar am făcut-o.

De ce atunci, cu toate dovezile copleșitoare din jurul nostru, dovezi că pot vedea chiar stând la o cafenea, nu privim asta ca prosperitate? Există oameni care mor să intre în țara noastră.

Oamenii din întreaga lume se destăinuie și sunt într-adevăr săraci. Cu toate acestea, avem o generație tânără convinsă că nu au văzut niciodată prosperitatea și, în consecință, alegem câțiva politicieni care ar  muri pentru a lua măsuri pentru abolirea capitalismului.

De ce? Răspunsul este acesta: generația mea a văzut doar prosperitate. Nu avem contrast. Nu am trăit în marea depresie sau am trăit două războaie mondiale, războiul din Coreea, războiul din Vietnam sau nu am văzut ascensiunea și căderea socialismului și a comunismului.

Nu știm cum este să trăiești fără internet, fără mașini, fără smartphone-uri. Nu avem o problemă de lipsă de prosperitate. Avem o problemă de drepturi, o problemă de nerecunoștință și care se răspândește ca o ciumă.“»

Sursa: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2020/03/06/please-please-please-read-its-true-and-clear/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.