Virusii sunt sensibili la pH

download - Copie

ON MARCH 5, 2020 BY GEORGEIN UNCATEGORIZED

Revista ARMONIA – Saltmin Media

Există anumite subiecte importante pe care medicii și oficialii din domeniul sănătății mondiale nu doresc să le cunoașteți. Faptul că majoritatea virusurilor și a tuturor proceselor fiziologice din organism sunt sensibile la pH este unul dintre ele. În ciuda faptului că medicamentul cu pH ne oferă o cheie pentru tratarea infecțiilor virale care este ușor, sigur și ieftin, aceștia și chiar și furnizorii de servicii de sănătate alternative pur și simplu  “pot înfășura capul” în jurul bicarbonatului de sodiu ca unul dintre cele mai importante medicamente pe care le putem folosi pentru a lupta împotriva coronavirus.

Cercetătorii de la Spitalul General din Massachusetts (MGH) din SUA au descoperit „călcâiul lui Ahile” al majorității virușilor ca plagă țintă a omenirii, există vulnerabilități care pot fi exploatate, dar nu este practic sau util în cadrul nostru a lupta împotriva infecțiilor virale. Așa-numitul „călcâi al lui Ahile” (sau punctul vulnerabil) al majorității virusurilor poate fi exploatat trăgând covorul de pH de sub ele.

Capacitatea virusului gripal de a-și elibera genomul în diferite condiții acide este legat de transmiterea virusului gripal. PH-ul prag la care se observă pentru prima dată fuziunea poate varia între diferitele serotipuri ale proteinei de membrană hemagglutinină (HA) și poate corela cu virulența. Stabilitatea acidă a HA a fost legată de transmiterea cu succes a virusului între gazdele aviare și cele umane.

Infecțiozitatea cu coronavirus este deosebit de sensibilă la pH. De exemplu, tulpina de coronavirus MHV-A59 este destul de stabilă la pH 6,0 (acid), dar devine inactivată rapid și ireversibil printr-un tratament scurt la pH 8,0 (alcalin). Tulpina de coronavirus uman 229E este maxim infecțioasă la pH 6,0. Infecția celulelor cu coronavirus murinic A59 la pH 6,0 (acid), mai degrabă decât pH 7,0 (neutru) produce o creștere de zece ori a infecțiozității virusului.

Continue reading viruses-are-ph-sensitive

Pledoarie pentru Bicarbonat – Viruses are pH Sensitive

View original post 208 more words

Virusii sunt sensibili la pH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.