Donează pentru construirea unui Centru Creștin Profides!

download - Copie

ON MARCH 4, 2020 BY GEORGEIN EVENIMENT

Fiecare suflet salvat va fi și investiția ta!Prin harul Domnului Isus Hristos, Biserica Profides București crește pe zi ce trece tot mai mult. A început acum 4 ani  cu o comunitate de 10 oameni, iar astăzi Domnul ne-a înmulțit la peste 200, apropiindu-ne de 300 de oameni; creșterea continuă, de aceea ne mutăm într-o sală mult mai încăpătoare pentru ca Duhul Sfânt să tot adauge la numărul celor mântuiți și, prin credință, vedem că Dumnezeu o va umple și pe aceea.

Dragi frați și surori, viziunea pe care ne-a dat-o Domnul este să construim un Centru Creștin Profides cu toate facilitățile necesare pentru ca oamenii și familiile lor să fie binecuvântate din mai toate punctele de vedere prin harul Domnului…

În Biserica Profides se întorc oameni la Dumnezeu din lume, care n-au avut nici o legătură sau afinitate cu Dumnezeu, oameni care au trăit în păcate grele, oameni în pragul disperării, chiar a sinuciderii dar care au fost câștigați de Dumnezeu și împăcați cu El prin jertfa lui Isus Hristos.

Astfel, puteți și dorim să vă implicați și voi în această lucrare minunată și, aș spune, istorică, și să contribuiți la construirea acestui Centru. În prima fază dorim să cumpărăm un teren, apoi să dezvoltăm un proiect multifuncțional…

Nu uita că fiecare suflet salvat va fi și investiția ta! Lăsăm contul și aici pentru a-ți fi mai ușor să îi dai copy-paste pentru plata prin aplicații, contul este în lei, dar se poate dona în el din orice țară și în orice valută. Multumim anticipat și vă binecuvântăm în Numele lui Cristos!

IBAN: RO08INGB0000999906461937 Asociatia Centrul Crestin Profides C.I.F. 36766530 Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

A sosit momentul mult asteptat, cred ca este vremea sa ne punem in aplicare ampla viziune de a salva prin toate mijloacele de care dispunem vieti de la distrugere si suflete de la moartea vesnica. In patru ani mii de oameni au auzit despre Cristos prin lucrarea Profides, vrem să avem un impact si mai mare, de aceea ne-am gândit să construim o infrastructură grandioasă spre slava lui Dumnezeu, pentru ca binele să învingă unde ne-a așezat Dumnezeu și în viețile tuturor celor care ne ascultă. Dacă și tu ai fost binecuvântat de Biserica Profides prin cântări și predici, prin motivarea la a face bine, prin orice altă acțiune, atunci te provocăm să fii alături de noi și în acest proiect de construcție. Nu uita că fiecare suflet salvat va fi și investiția ta! Lăsăm contul și aici pentru a-ți fi mai ușor să îi dai copy-paste pentru plata prin aplicații, contul este în lei, dar se poate dona în el din orice țară și în orice valută. Multumim anticipat și vă binecuvântăm în Numele lui Cristos!
Cu prețuire,
Toni Berbece

https://youtu.be/WALsri1JzII?t=3

RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

https://armoniamagazineusa.com/2020/03/04/doneaza-pentru-construirea-unui-centru-crestin-profides/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.