Fostele detalii radicale Conversia sa la creștinism în India de Nord-Est

download - Copie - Copie

29.02.2020 India (Preocuparea creștină internațională) – Niladri Kanhara, în vârstă de 53 de ani, a fost membru al mai multor organizații naționaliste radicale hinduse și creștini persecutați deschis. Acum, după ce familia sa a experimentat o vindecare miraculoasă prin rugăciune, este creștin practicant și se confruntă cu persecuții din partea foștilor săi colegi naționaliști.

” Am studiat până la a 6- a clasă în 1980 în Chokapad, blocul Taikabali, la ashramul construit de liderul hindus Vishwa Parishad Swami Lakshmanananda ” , a declarat Kanhara pentru Asia News. „ Mi-au insuflat otrava în minte încă din copilărie. Am învățat să urăsc și să-i chinui pe creștini. Credința era: „Pentru a salva hinduismul, creștinii trebuie eliminați de la Kandhamal”. 

Potrivit lui Kanhara, el a fost un membru activ al mai multor grupări naționaliste radicale hinduse, inclusiv Vishwa Hindu Parishad (VHP) și Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS). Ca membru al acestor grupuri, el a persecutat activ creștinii din districtul său local Kandhamal.

” Am torturat multi crestini, i-am amenintat cu Ghar Wapsi la hinduism ” , a declarat Kanhara pentru Asia News. „ Am profanat de asemenea multe biserici. 

Cu toate acestea, în 2005, cei cinci copii ai lui Kanhara au început să sufere de o boală necunoscută. După ce a încercat totul, inclusiv vânzarea aurului său și sacrificarea caprelor, pentru a-și vindeca copiii, el a apelat la un pastor creștin local pentru a se ruga asupra familiei sale. În urma acestei rugăciuni, copiii lui Kanhara au fost vindecați.

” L-am găsit pe adevăratul Dumnezeu și l-am salutat pe Isus Hristos ca Mântuitor și Mântuitor al meu ” , a declarat Kanhara pentru Asia News.

Din cauza convertirii sale, Kanhara a început curând să experimenteze persecuția pe mâna foștilor săi colegi naționaliști. Potrivit lui Kanhara, radicalii l-au bătut fizic, i-au răpit fiul și i-au boicotat social familia. În 2008, când revoltele anti-creștine au trecut în districtul Kandhamal, Kanhara și familia sa au fost nevoiți să fugă în pădure și nu s-au mai întors acasă.

În ciuda acestei persecuții, Kanhara și familia sa au rămas statornici în credința lor creștină. ” Am refuzat totul pentru a proclama pe Isus ca Mântuitorul meu ” , a proclamat cu mândrie Kanhara pentru Asia News.

Pentru interviuri, vă rugăm să o contactați pe Olivia Miller, coordonatorul comunicațiilor: press@persecution.org

ICC este în misiune de a ajuta creștinii persecutați. Ni te vei alatura?

DONATE Azi

PMF numește succesorul în urma asasinării lui Al-Muhandis

29 februarie 2020: 29/02/2020 Irak (Preocuparea creștină internațională) – Forțele populare de mobilizare din Irak (PMF) au numit un nou comandant adjunct în urma asasinatului […]

MAI MULT

 ICC @ HEART

 Episodul 07: Mireasa Domnului

28 februarie 2020: În partea a doua a interviului lui Jeff King cu Suzanne Scholte, ei discută atât impactul spiritual cât și cultural al schimbărilor care au loc în Coreea de Nord și modul în care Coreea de Nord este mireasa Domnului, ținută captivă de regimul Kim. 

MAI MULT

Guvernul nigerian admite Boko Haram care vizează creștinii

28 februarie 2020: 28/02/2020 Nigeria (Preocuparea creștinilor internaționali) – Într-un schimb complet, guvernul federal nigerian a publicat o declarație conform căreia Boko […]

MAI MULT

 COMUNICATE DE PRESĂ

Al-Shabaab amenință toți creștinii non-locali din nord-estul Keniei

28 februarie 2020: Preocuparea creștinilor internaționali a aflat că luni, 23 februarie, al-Shabaab a lansat un clip audio online, ordonând tuturor creștinilor non-locali să plece din trei județe din nord-estul Keniei.

MAI MULT

Pastorii creștini indieni descriu „coșmarul” închisoarea cu acuzații false

28 februarie 2020: 28/02/2020 India (International Christian concern) – Conform Morning Star News, trei creștini din nordul Indiei au fost eliberați din […]

MAI MULT

Închiderea frontierei cu China datorită coronavirusului afectează localitățile rurale din Kachin

28 februarie 2020: 28/02/2020 Myanmar (International Christian concern) – Coronavirusul cu răspândire rapidă în China a împins Beijingul să închidă granițele din interiorul și în jurul […]

MAI MULT

28 februarie 2020: 

Pare ca acum o viata. Când protestele irakiene au început pentru prima dată în urmă cu 150 de zile, țara era plină de speranță.

MAI MULT

Activist creștin iranian eliberat pe cauțiune

28 februarie 2020: 28/02/2020 Iran (Preocuparea creștină internațională) – Creștina iraniană Mary Fatemeh Mohammadi a fost eliberată pe cauțiune din închisoarea Qarchak, […]

MAI MULT

 ICC @ WORK

 O mică sămânță, când este îngrijit, crește într-un copac care oferă

27 februarie 2020: „Un nor întunecat ne-a acoperit când am primit vestea că Kevin nu mai era. El a fost profesor la Școala Primară Qarsa. ”

MAI MULT

VIDEO ICC

O altă biserică din Algeria Închisă de autorități MAI MULT

Autoritățile algeriene Închid două din cele mai mari biserici ale țării mai MULT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.