PERSECUȚION Olivia at International Christian

download - Copie

Nu știu despre tine, dar cu începutul unui nou an (sau, în acest caz, al unui nou deceniu!), Îmi este ușor să încărc o listă de lucruri cu multe vise mari și intenții bune.

Suna familiar? Apoi, viața reală se înscrie, iar rezoluțiile Anului Nou cad de la capăt.
Încă nu am ajuns la sală, dieta mea nu s-a îmbunătățit, iar visele mele de a face o muncă voluntară s-au retras în oglinda retrovizoare!

Voluntariatul este de fapt una dintre cele mai frecvente rezoluții pe care oamenii le au în fiecare an. Este cu un motiv întemeiat, pentru că este extrem de util pentru organizații și o spun cu cunoștințe de primă mână!

ICC depinde absolut de voluntarii noștri harnici și credincioși. Ei ajută la activitatea administrativă în biroul nostru, își folosesc abilitățile de limbă pentru a ajuta la traducerea materialelor pentru noi, distribuie revista noastră lunară în bisericile lor și multe altele. Ele servesc chiar peste tot în lume, conectându-se la comunitățile lor pentru a sensibiliza.

Putem folosi întotdeauna voluntari în biroul nostru, așa că dacă sunteți interesat, faceți clic aici pentru a afla mai multe.

Există, totuși, un singur tip de activitate voluntară, care cred că este cel mai ușor pentru tine, dar are cel mai mare impact pentru cei persecutați!

Asta înseamnă să luăm cauza unui prizonier – pentru ca tu să le „adopți”. Ce vreau să spun este că vă puteți conecta cu un prizonier creștin și le puteți servi în două feluri.

În primul rând este să le trimiteți o scrisoare de încurajare. Vă vom trimite digital toate informațiile de care aveți nevoie despre cum să începeți. În al doilea rând, de multe ori avem petiții pe care le puteți semna, solicitând eliberarea lor.

Un credit suplimentar este atunci când îi determini pe alții să facă același lucru. Într-adevăr, trebuie să trezim Biserica pentru a persecuta și a-i determina să-și apere fratele și sora.

Prizonierii primesc un tratament mai bun atunci când lumea din afară le acordă atenție. Aceasta este dacă deținutul primește de fapt scrisorile sau doar primitorul închisorii le primește. Cheia este ca prizonierii să conștientizeze instantaneu că sunt urmăriți și astfel prizonierul primește un tratament mai bun.

De asemenea, prizonierul este incredibil de atins și încurajat. Le dă speranță în timpul lor cel mai lipsit de speranță.

În timp ce scriu acest lucru, Zhang Shaojie stă în închisoare, disperat de speranță. În calitate de conducător al unei biserici din China, el a fost arestat în 2013, când oficialii locali au încercat să sechestreze proprietatea bisericii sale. A fost condamnat la 12 ani de închisoare. Potrivit familiei sale, sănătatea mintală a lui Zhang a luat o întorsătură în rău din cauza anilor torționari în închisoare.

Ai scrie, sau un prizonier într-o situație similară, o scrisoare de încurajare astăzi? Amintește-i că nu este singur și că te rogi pentru el. Urmați doar acest link.

Evrei 13: 3 citește: „Continuați să vă amintiți pe cei aflați în închisoare ca și cum ar fi împreună cu ei în închisoare și pe cei maltratați ca și cum voi înșivă suferiți.” Ne vei ajuta să ne amintim de cei aflați în închisoare astăzi?

Jeff King
Președinte, preocupări creștine internaționale
Autor, Islam Necensurat și Ultimele Cuvinte ale Martirilor
Gazda Into Deep Podcast
Donează

NewsBites și
Puncte de rugăciune

Citiți știrile de top din această săptămână și modalitățile prin care vă puteți ruga pentru cei persecutați.
Citeste mai mult

Conținut promovat

Imposibil de uitat
India: Totuși Țara lui Gandhi?
O afacere renunțată la pace

Descarcă varianta tipărită completă a revistei februarie.

Pentru a vă înscrie pentru mai mult conținut exclusiv de la International Christian Concern, abonați-vă la revista noastră lunară gratuită.

Distribuie acest e-mail:

E-mail Twitter Facebook LinkedIn

Gestionați-vă preferințele | Renunțați la utilizarea TrueRemove ™
Aveți acest lucru ca un avans? Înscrieți-vă pentru a primi e-mailurile noastre viitoare.
Vizualizați acest e-mail online.
2020 Pennsylvania Ave. NW # 941
Washington, DC | 20006 SUA

International Christian Concern icc@persecution.org prin e2ma.net

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.