Dr. Camelia Smicală: Mihai și Maria au fost anunțați că li se prelungește perioada de detenție până în aprilie

download - Copie - Copie (2)

DE VLAD PÂRĂU  /   ȘTIRI   /   Publicat: Luni, 17 februarie 2020, 19:21   /   Actualizat: Luni, 17 februarie 2020, 21:00

Dr. Camelia Smicală: Mihai și Maria au fost anunțați că li se prelungește perioada de detenție până în aprilie
Foto: Facebook
ARTICOLE RELAȚIONATE
Camelia Smicală: Pe Maria au mutat-o azi la sute de kilometri distanță de Tampere, într-o secție de psihiatrie

Camelia Smicală: Pe Maria au mutat-o azi la sute de kilometri distanță de Tampere, într-o secție de psihiatrie
PS Macarie al Europei de Nord, Cameliei Smicală: Dragostea de mamă și afecțiunea fraternă sunt cele mai puternice atașamente umane. Nu trebuie să deznădăjduim, ne punem nădejdea în ajutorul Preamilostivului Dumnezeu!

PS Macarie al Europei de Nord, Cameliei Smicală: Dragostea de mamă și afecțiunea fraternă sunt cele mai puternice atașamente umane. Nu trebuie să deznădăjduim, ne punem nădejdea în ajutorul Preamilostivului Dumnezeu!
Camelia Smicală, doctorița româncă ai cărei copii sunt abuzați de autoritățile „de protecție” din Finlanda, a anunțat luni pe social media că, după ce au fost internați separat în centre pentru minori cu probleme psihice -interpretarea dată revoltei lor de către cei care le gestionează destinele fără a le asculta doleanțele-, mai nou sunt amenințați că li se prelungește detenția cu încă două luni. În același timp, sora mai mare, deși trăiește independent, e sunată de lucrătorul social care dispune de soarta fraților ei mai mici, pentru a fi informată că nu are voie să îi viziteze. La fel cum nu poate nimeni să o facă, nici mama, nici duhovnicul, nici ambasadorul.

„Mihai și Maria au fost torturați psihic astăzi de către Terhi Tuominen, lucrătorul social, prin intermediul telefonului. Au fost anunțați că li se prelungește perioada de detenție până în aprilie. Aceeași persoană a ținut să o tortureze psihic și pe Andreea, fără a tine cont de faptul ca aceasta are Bacalaureat și examen de admitere. Andreea a fost anunțată că nu are voie să își vadă frații.

PS. Se pare că autoritățile finlandeze sunt deasupra legii și o pot încălca după bunul plac, fără a fi trași la răspundere. Dovada este că șeful brigăzii antidrog din Finlanda, Jari Aarnio care a făcut timp de 15 ani trafic de droguri, a fost complice la crime, a fost prins abia în urma acțiunii unor jurnaliști de investigație. Timp de 15 ani, toate plângerile împotriva lui au rămas necercetate.

PS 2:indiferent cum ar reacționa copiii, tartorii lor o vor întoarce împotriva lor:dacă se revoltă, spun că sunt bolnavi psihic, dacă încearcă să fie cuminți, vor spune că le este bine acolo. În realitate, nimeni nu ascultă copiii iar Convenția Drepturilor Omului nu mai are altă valoare în ziua de azi decât în a apăra drepturile infractorilor”, a explicat, dezamăgită, dr. Camelia Smicală, care, deși are custodia copiilor stabilită printr-o decizie judecătorească, e silită să asiste neputincioasă la manevrele discreționare ale unor lucrători sociali din structurile finlandeze autonome inclusiv față de Justiție.

Cu o săptămână în urmă, Maria Smicală, în vârstă de 13 ani, a fost mutată de autoritățile sociale finlandeze într-o altă clinică de psihiatrie, la peste 350 de kilometri distanță de Tampere, pentru a fi separată și de fratele ei, Mihai, nu doar de mamă. Aceasta după ce copiii au fost prinși de Poliție în ianuarie 2020 și preluați în centre speciale, la câteva săptămâni după ce reușiseră să evadeze din detenția „Serviciului Social” finlandez.

Românii din mai multe orașe din țară și străinătate s-au solidarizat cu soarta copiilor medicului Camelia Smicală și au inițiat în ultima vreme mai multe acțiuni de protest. Cea mai cunoscută și constantă dintre acestea e pichetarea Ambasadei Finlandei la București, în fiecare zi de week-end, de la ora 13:00.

CELE MAI POPULARE

https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Camelia-Smicala-Mihai-si-Maria-au-fost-anuntati-ca-li-se-prelungeste-perioada-de-detentie-pana-in-aprilie-160143

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.