O biserică din SUA îi îndeamnă pe credincioși să vină înarmați la slujbă

download - Copie

Ultimul update: Vineri 02 Martie 2018 09:40
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 08:56
Categorie: Internaţional

 https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-biserica-din-sua-ii-indeamna-pe-credinciosi-sa-vina-inarmati-la-slujba.html

În plină polemică în privința armelor de foc, o biserică din Pennsylvania, Statele Unite, îi îndeamnă pe credincioși să-și aducă pistoalele și puștile la o slujbă religioasă.

Zeci de cupluri de adepți ai bisericii fondată de fiul faimosului reverend Moon și-au reînnoit jurămintele de căsătorie, ținând în mâini arme semi-automate, pe care le consideră toiagul de fier la care face referire Biblia.

Femeile erau îmbrăcate în alb, mulți dintre bărbați purtau coroane aurite. Au sorbit din vinul sfințit și au reînnoit jurămintele de căsătorie.

Sute de adepți ai cultului care își spune “Sanctuarul Unificării” au luat parte la ceremonia de binecuvântare. Și vreo 50 dintre ei țineau în mâini puști semi-automate de tip AR-15 – care nu erau, totuși, încărcate, pentru că muniția a fost interzisă la intrarea în biserică.

Ceremonia din Newfoundland, Pennsylvania, a avut loc la două săptămâni după masacrul de la liceul din Florida, când 17 elevi și profesori au fost secerați tot cu o pușcă AR-15, modificată ca să tragă în rafale, aproape la fel ca o armă automată de război.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-biserica-din-sua-ii-indeamna-pe-credinciosi-sa-vina-inarmati-la-slujba.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.