Ceremonie de înhumare a rămășițelor celor peste 2.400 de fetuși descoperiți în Casa ororilor, a unui medic avortist. Procuror: „Fiecare dintre acești copii nenăscuți a fost o viață curmată și merită un loc de odihnă cu demnitate”

download - Copie

DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ  /   EXTERNE   /   Publicat: Vineri, 14 februarie 2020, 12:15   /   Actualizat: Vineri, 14 februarie 2020, 12:21

Ceremonie de înhumare a rămășițelor celor peste 2.400 de fetuși descoperiți în Casa ororilor, a unui medic avortist. Procuror: „Fiecare dintre acești copii nenăscuți a fost o viață curmată și merită un loc de odihnă cu demnitate”

Rămășițele a peste 2.400 de fetuși descoperiți anul trecut în garajul din Chicago al unui medic care făcea avorturi au fost înhumate, joi, în cadrul unei slujbe speciale, în Indiana, unul dintre statele cu cele mai dure legi anti-avort, potrivit Washington Post. Ceremonia a avut loc la cinci luni după ce rudele doctorului Ulrich Klopfer au descoperit, după moartea acestuia, la 3 septembrie 2019, rămășițele a  2.246 de fetuși, în garajul său și în mașina sa.

Anchetatorii au stabilit că rămășițele datează de acum aproape două decenii. De asemenea, anchetatorii au găsit înregistrări medicale abandonate în clinicile de avort ale doctorului și au stabilit că acesta nu urma procedurile legale în privința fetușilor și nici nu întocmea documente.

Procurorul general din Indiana, Curtis Hill,  aținut un discurs la ceremonia de înhumare, anunțând o actualizare a anchetei în  cazul Klopfer, pentru a vedea cine l-a ajutat pe medic să transporte rămășițele la casa sa din Creta, Illinois.

„Astăzi, în sfârșit, ne amintim de cei 2400 de copii nenăscuți ale căror rămășițe au fost ascunse de Dr. Ulrich Klopfer după ce a efectuat avorturile, din 2000 până în 2003”, a spus procurorul Curtis Hill, la ceremonie „Acești bebeluși meritau ceva mai bun decât un garaj rece, întunecat sau portbagajul unei mașini”, a continuat procurorul, adăugând că fiecare dintre acești 2.411 copii nenăscuți „a fost o viață curmată și fiecare merită să i se asigure un loc de odihnă cu demnitate și respect, așa cum ar trebui să li se acorde tuturor ființelor umane”.

„Fie ca toți cei 2.411 copii îngropați aici, acum și pentru totdeauna, să se odihnească în pace”, a adăugat acesta.

Klopfer a efectuat zeci de mii de avorturi pe parcursul a 40 de ani,  la Pavilionul femeilor din South Bend, Indiana. Licența medicală i-a fost retrasă în 2015, după ce a fost acuzat că nu a informat în legătură cu un chiuretaj făcut unei fete de 13 ani. În 2016, i-a fost retras definitiv dreptul de a mai practica medicina.

ARTICOLE RELAȚIONATE

 Studiu care răstoarnă tezele celor care susțin avortul: Fătul POATE simți durerea încă din a 12-a săptămână de viață

Studiu care răstoarnă tezele celor care susțin avortul: Fătul POATE simți durerea încă din a 12-a săptămână de viață

Teză-șoc a unui senator democrat, candidat la alegerile prezidențiale: Mai multe avorturi pentru salvarea planetei

Teză-șoc a unui senator democrat, candidat la alegerile prezidențiale: Mai multe avorturi pentru salvarea planetei

https://www.activenews.ro/externe/Ceremonie-de-inhumare-a-ramasitelor-celor-peste-2.400-de-fetusi-descoperiti-in-Casa-ororilor-a-unui-medic-avortist.-Procuror-

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.