Jurnal de Rugăciune: Proiectul Rroma în România

download - Copie

ComunicatMisiuneRugăciune

Doina Bejenaru  06-02-2020 09:33:51

Proiectul Rroma: România În următoarele două zile va avea loc o întâlnire cu comitetul proiectului Rroma și SIL, pentru planificarea proiectului. Rugați-vă pentru unitate în direcția în care să meargă lucrarea de traducere, pentru un parteneriat frumos și pentru înțelepciune în toate deciziile de organizare.

Studiu biblic exegetic pe cartea Geneza: familia Dumitriu, Papua Noua Guinee Mihai si Hajni slujesc în Papua Noua Guinee, cu poporul Patep. Între 10-14 februarie va avea loc prima săptămână de studiu biblic exegetic pe cartea Geneza. Rugați-vă pentru mai mulți participanți decât anul trecut și ca localnicii să înțeleagă Cuvântul și să-și lase inima modelată de acesta pentru a aduce rod în viețile lor și în comunitate. Rugați-vă pentru Mihai și Hajni să poată transmite Cuvântul curat, atât prin vorbe cât și prin exemplul personal. Rugați-vă ca Domnul să trimită mesageri și părinților lui Mihai și Hajni și să le deschidă inima pentru a înțelege Evanghelia.

Un nou coordonator de rugăciune: Noua Zeelandă Lăudați-L pe Domnul pentru Tania Vail și slujirea ei cu credincioșie pentru mulți ani ca și coordonator de rugăciune pentru Wycliffe Noua Zeelandă. Tania s-a pensionat la sfârșitul anului 2019, iar Rexey Buce-Borromeo a fost numit noul coordonator de rugăciune. Rugați-vă pentru Rexey în timp ce învață diferitele fațete ale rolului. Cereți-I Domnului să îi ofere lui Rexey perspectivă și creativitate în dezvoltarea inițiativelor de rugăciune. Rugați-vă și aduceți laude pentru relațiile dezvoltate între persoane individuale și biserici și Wycliffe Noua Zeelandă de-a lungul mai multor ani. Rugați-vă ca acestea să se consolideze și să crească la noi nivele de implicare în rugăciune împreună.

Rugăciune pentru mai mulți oameni care să slujească: Global COMIBAM a instituit o nouă inițiativă de rugăciune pentru 2020. Se concentrează pe nevoia urmașilor lui Isus de a strânge recolta rămasă. Strategia este de a cere oamenilor să seteze alarma pe telefonul mobil pentru 10:02 și / sau 22:02 să-și amintească să se roage. Ei și-au bazat ideea pe Luca 10:2, Isus le-a zis: „Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său.” Rugați-L pe Dumnezeu să atingă inimile multor oameni pentru a participa la această strategie de rugăciune.

Întâlnirile echipei de rugăciune a Alianței Globale Wycliffe: Filipine, Global Echipa globală de rugăciune se întâlnește în Manila, Filipine, în perioada 2-6 februarie. În mod normal, se întâlnesc o dată pe an. Aceasta este o oportunitate pentru membrii echipei de a deprinde noi înțelegeri și abilități și pentru a crește în rolurile lor. Rugați-vă să se reconecteze bine, să crească împreună, să-L audă pe Dumnezeu vorbind și să plece încurajați.

Nevoie de coordonator de rugăciune: Insulele Solomon Parteneriatul pentru traducerea Bibliei și alfabetizare în Insulele Solomon are încă nevoie de personal pentru a ocupa diverse roluri cheie. Una dintre nevoi este de un coordonator de rugăciune pentru organizație. Coordonatorul de rugăciune are un rol esențial de a pune la dispoziție resurse de rugăciune bisericilor și persoanelor pentru o mai mare participare la mișcarea de traducere a Bibliei din Insulele Solomon. Rugați-vă cu noi ca Dumnezeu să găsească o persoană cu inimă pentru rugăciune și abilitățile necesare pentru a ocupa acest rol important.

Adaptarea la noul rol: Filipine Coordonatorii de rugăciune din unele organizații ocupă adesea două sau mai multe roluri. Acest lucru face ca munca lor să fie mai provocatoare. Lăudați-L pe Dumnezeu pentru Ana Opungu, noul coordonator de rugăciune Wycliffe Filipine. Rugați-vă pentru înțelepciune și har pentru Ana, în timp ce învață cum să slujească cât mai bine. De asemenea, ea coordonează traducerea Vechiului Testament Balangao și călătorește adesea în zona Balangao. Cereți-I lui Dumnezeu siguranță și protecție spirituală pentru Ana și familia ei, deoarece au responsabilități cheie în organizație.

Sursa: Wycliffe România

https://www.stiricrestine.ro/2020/02/06/jurnal-de-rugaciune-proiectul-rroma-in-romania/?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.