Ar fi vrut sa ne distruga, dar Domnul i-a infrant intr-un mod umilitor! Trump achitat!

download - Copie

ioan8

Atunci, căpeteniile şi dregătorii au căutat să afle ceva asupra lui Daniel, ca să-l pârască în ce priveau treburile împărăţiei. Dar n-au putut să găsească nimic, niciun lucru vrednic de mustrare
(Daniel 6:4)

Toata fierberea politica din America are in spate intentia de a scoate crestinismul biblic in afara legii. Obama si Hillary au fost parintii primaverii arabe care a adus la exterminarea crestinismului in orientul apropiat. Faza doi urma ca Hillary sa fie presedinta si sa foloseasca o majoritate a partidului democratic pentru a decreta gradual desfintarea crestinismului biblic. Faza trei ar fi fost ca America prigonind pe evanghelici in mod deschis, China, Uniunea Europeana si alte dictaturi sa treaca la represalii anticrestine. Numai ca Dumnezeu spre uluiala lor a pus pe Trump ca presedinte al Americii, care deocamdata a dat peste cap toate planurile conspiratiei anti-crestine si globaliste. Zeci de mii de credinciosi din America si sunt convins…

 

View original post 320 more words

……………………………………………………………………………..

Toata fierberea politica din America sunt în faza intenției de a scoate crestinismul biblic în afara legilor. Obama și Hillary au fost parintii primaverii arabe care îngrijesc în exteriorul creștinismului în orientul apropiat. Faza doi urma ca Hillary sa fie prezedinta sau sa foloseasca sau majoritate a partidului democratic pentru o decreta treptat defintarea crestinismului biblic. Faza trei ar fi ca în America prigonind și evanghelici în mod deschis, China, Uniunea Europeană și alte dictaturi în ceea ce privește tratarea anticrestinelor. Numai ca Dumnezeu a răspândit uluiala lor a pus pe Trump ca presedinte în America, îngrijirea deocamdata a dat peste cap toate planurile conspiratiei anti-crestine și globaliste. Zeci de mii de credinciosi din America și sunt convins și multi din România s-au rugat ca Domnul sa le ruineze planurile demonice ale democratilor, 

Chiar si necredinciosii de aici din America au simntit ca ofensiva odioasa demonica a democratilor nu este o lupta politica ci sau dezlantuire satanica. Să fim bine inteles, ei nu au ceva cu presedinte Trump personal. Cum sunt spuse și înainte, Trump și democratice au fost în conflict înainte de președinție lui, dar cand presedintele Trump a acceptat un creștinismul și este impotriveasca avorturilor și asaltului LGBT, tot iadul este dezlantuit impotriva lui. 

TRUMPĂM UN FOST ACHITAT DE ACUZATIL MINCINOASE ADUSE DE DEMOCRAT PARTIDUL

Achitarea lui Trump a avut loc aici, în America, miercuri saptamana este decizia sa luată de Senatul american. El fusese acuzat ca un colaborat cu Rusia la alegeri și se poate face un abuz de putere în relația cu Ukraina. Majoritatea presei americane a vazut ca faptele democratice au făcut doar un circ ieftin în neputand să nu aibă nimic de lucru din ce l-au acuzat pe presedinte Trump. Pana si presa liberala ca exemplu SUA azi si Washington Posteaza pe prima pagina  Trump achitat! 

 

Cine au fost capii Acest lucru se poate împotrivi lui Dumnezeu? 

Prima este Nancy Pelosi, sefa camerei reprezentantilor din congresul american. În schimb, un congresman Adam Schiff din California din zona unde pornografia este un sediu mondial. Al treilea este Jerry Nadler un congresman din New York. Puteți să aveți obraznicia să rupați copii după discursuri presedintate, în fața intregii Americi, imediat după ce se termină, nu mai puteți să vă prezentați în toata istoria Americii! 

Adam Schiff, acuzatorul principal impotriva presedintelui Trump, este caracterizat pentru a-l conjura pe Rick Crawford ca mințind ori de cate ori este o misca buzele. 

Jerry Nadler era în competiție cu Adam Schiff care îngrijește mai întâi catedra ca un spuna ceva. S-au făcut de ras în intreaga natiune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.