Provocarea Lunii: „21 de zile în Cuvântul lui Dumnezeu” împreună cu YouVersion

download - Copie

1.440… Atâtea minute ai într-o zi. În medie, iei 35.000 de decizii pe zi – adică aproximativ 24 de decizii pe minut. Deciziile luate determină în cele din urmă cursul zilei, al anului și chiar al vieții tale.

Oricum ar fi arătat până acum anul 2020, poți profita la maxim de timpul disponibil, centrându-ți viața pe ceea ce contează cel mai mult: intimitatea cu Dumnezeu. De aceea, YouVersion a creat Provocarea de 21 de zile: pentru a te ajuta să-ți faci un obicei zilnic de a te conecta cu Dumnezeu prin Cuvântul Său.

Provocarea începe, astăzi, 1 februarie și continuă toată luna februarie, dar vrem să-ți oferim timp să selectezi Planurile pe care dorești să le completezi și să inviți prietenii să ți se alăture!

Regulamentul oficial
Iată 3 lucruri pe care trebuie să le știi pentru a finaliza Provocarea de 21 de zile și pentru a câștiga o insignă specială.

  • Alege un plan de orice lungime (citire sau audio), chiar dacă este mai lung sau mai scurt de 21 de zile.
  • Pentru a câștiga Insigna pentru Provocarea de 21 de zile, trebuie să completezi cel puțin o zi de Plan pe zi, timp de 21 de zile consecutiv în luna februarie.
  • De fiecare dată când completezi o zi, asigură-te că toate selecțiile din aceea zi sunt bifate ca fiind completate.

Dacă ai completat toate cele 21 de zile (fără să ratezi nici o zi), o să primești Insigna noastră specială pentru Provocarea de 21 de zile 2020 în profilul tău din Aplicația Biblia de la YouVersion.

Următorii tăi pași:

Dacă aceasta este prima ta provocare biblică, îți recomandăm să începi cu un plan audio sau plan de citire mai scurt și completează plan după plan. Începe cu câte o zi și, pe măsură ce obiceiul tău se dezvoltă, încetul cu încetul va fi mai ușor să parcurgi planuri din ce în ce mai lungi.

Recomandăm, de asemenea, să completezi provocarea cu prietenii! Pe Planul pe care dorești să îl faci mai întâi, atinge Începe planul Plan, selectează Cu prietenii, setează data de început pentru 1 februarie, apoi invită un prieten (sau 2 sau 10). (Acest lucru va oferi prietenilor tăi un timp de pregătire în prealabil.)

Atinge butonul de mai jos pentru a găsi planurile dorite. Poți atinge Salvează pentru mai târziu în orice planuri dorești, apoi începe unul pe 1 februarie. Ești gata? Să începem!

https://www.stiricrestine.ro/2020/02/01/provocarea-lunii-21-de-zile-in-cuvantul-lui-dumnezeu-impreuna-cu-youversion/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.