Jurnal de Rugăciune: Rugăciunea ca strategie pentru împlinirea obiectivelor în lucrarea Wycliffe România

download - Copie

Doina Bejenaru  30-01-2020 09:51:21

Rugăciunea ca strategie pentru împlinirea obiectivelor: Wycliffe România Domnul Isus a spus în Ioan 15:16 „Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi roadă, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.”

Provocați de această promisiune, dorim să cerem Domnului cu credință ceva specific pentru Împărăția și Slava Lui, pentru că El ne încurajează să-I cerem. Rugați-vă împreună cu noi ca să putem descoperi sub călăuzirea lui Dumnezeu obiectivele organizației Wycliffe România pentru următorii cinci ani. Rugați-vă pentru un plan bun de rugăciune și formarea unei comunități mai mare și mai unită de rugăciune care să lupte alături de noi.

Rugăciune pentru vindecare: Wycliffe România Mulțumim lui Dumnezeu și celor care v-ați rugat pentru fratele Nicolae Șandra, președintele Bordului de conducere al Asociației Wycliffe România. După șase săptămâni de la operația la șold, recuperarea merge bine. Rugați-vă în continuare pentru răbdare și credință în această perioadă de repaus. Rugați-vă ca Domnul să aducă vindecare deplină.
 
Rugăciune pentru familia Taciuc: Papua Noua Guinee Marius și Mihaela Taciuc, împreună cu cei doi copii ai lor se află în Papua Noua Guinee pentru cel de-al doilea termen al lucrării lor misionare care a început în ianuarie 2019. Slujirea lor continuă prin harul lui Dumnezeu. Dacă aveți pe inimă să îi susțineți în rugăciune, iată câteva motive: „Rugați-vă pentru a putea face față atacurilor spirituale pe care le experimentăm pe câmpul de misiune. Rugați-vă pentru sănătate și odihnă în trupurile noastre. Mulțumiți Tatălui Ceresc pentru slujirea pe care o face prin noi aici la marginile lumii.” Vă invităm să citiți scrisorile lor de informare pentru a afla mai multe despre modul în care ajută tehnic echipele de traducere a Bibliei din Papua Noua Guinee.

Rugați-vă pentru pace: Hong Kong Protestele continuă în Hong Kong. Ceea ce a început ca o demonstrație pașnică în iunie 2019 s-a transformat în tulburări și violență. Wycliffe Hong Kong încurajează bisericile și organizațiile partenere să se roage pentru rezolvarea pașnică a acestei crize. Puisze Wong, coordonatorul de rugăciune scrie în numele Wycliffe Hong Kong, „Rugați-vă pentru șeful executivului și pentru guvern. Cereți înțelepciune pentru a rezolva criza. Rugați-vă pentru restaurarea relațiilor dintre cetățeni și guvern; poliție și activiști ai democrației. Rugați-vă pentru restaurare în societate. Rugați-vă ca urmașii lui Isus din Hong Kong să fie martori buni pentru Hristos și să împărtășească credință, iubire și speranță în el.”

Lucrând împreună prin rugăciune și acțiune: Global Wycliffe Canada colaborează cu organizații locale din întreaga lume pentru a facilita proiecte de dezvoltare a limbii și traducerea Bibliei. Unul dintre obiectivele organizației este să aibă cel puțin 10 mijlocitori canadieni care să se roage pentru fiecare organizație parteneră. Rugați-vă să participe mulți mijlocitori. Într-o situație, mijlocitorii s-au rugat pentru o organizație parteneră dintr-o anumită țară. Din cauza actelor de violență din țara respectivă, mii de oameni au fost mutați, iar personalul din organizația respectivă avea nevoie de ateliere de vindecare a traumelor. Wycliffe Canada a răspuns nevoii, facilitând sosirea personalului pentru a ține atelierele. Rugați-vă pentru personalul Wycliffe Canada, în timp ce ei continuă să se roage pentru organizațiile partenere și să le sprijine.

Avânt în traducerea Bibliei: Papua Noua Guinee În urmă cu doi ani, liderii din Regiunea Insulelor din Papua din Biserica Unită din Papua Noua Guinee au înființat un birou și au ales personal pentru a sprijini și promova traducerea Bibliei. Această inițiativă ia avânt. Episcopul Regiunii Insulelor din Papua a raportat că partenerii locali, regionali și internaționali în traducerea Bibliei lucrează alături de biserică în mod practic. Biserica a creat un comitet de strângere de fonduri și dezvoltare. Cereți-I Domnului să ofere membrilor comitetului creativitate și înțelepciune pentru a găsi modalități de a dezvolta capacitatea de finanțare durabilă. Rugați-vă să găsească modalități de a susține proiectele de traducere a Bibliei gestionate de biserică din provincia Milne Bay, Papua Noua Guinee.

Mijlocitori pentru Conferința Internațională SIL: Global Conferința Internațională (ICON20) a organizației SIL International, partenerul principal al Alianței Globale Wycliffe, va avea loc în luna mai. Acest eveniment semnificativ are loc o dată la patru ani. Liderii și partenerii SIL din întreaga lume se întâlnesc în acest timp. Echipa de rugăciune ICON20 caută mijlocitori care să se roage pentru ICON20 și pentru participanți înainte și în timpul întâlnirilor. Cereți-I lui Dumnezeu ca mulți oameni să se angajeze și să sprijine acest eveniment important în rugăciune. Cei care doresc să participe la rugăciunea pentru ICON20 pot trimite un mesaj la adresa global_prayer@sil.org pentru a solicita informații despre rugăciune.

Sursa: Wycliffe România

https://www.stiricrestine.ro/2020/01/30/jurnal-de-rugaciune-rugaciunea-ca-strategie-pentru-implinirea-obiectivelor-in-lucrarea-wycliffe-romania/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.