Știu de ce-l vreți pe Moș Crăciun

download-3 (2)

Păi motivul ar fi că după ce oferiți niște daruri copiilor voștri în numele acestui personaj fictiv, vă mai întâlniți cu el la anul pe vremea asta. Pe când pe Isus trebuie să-L purtați mereu în inimile voastre și să-i permiteți să vă schimbe viața, să vă deposedeze de păcatele pe care le iubiți, să vă scape de demonii pe care uneori chiar îi adorați, să vă pună firea pe o cruce de unde să nu mai aibă putere să urască, să mintă, să fure, să drăcuiască, să bleastăme, să curvească, să se hrănească cu mizeria și spurcăciunea lumii. Și voi nu vreți asta, voi îl vreți pe Moșul, care nu îi minte doar pe copiii voștri, ci și pe voi. Vă mințiți de la mic la mare. Preferați minciuna și păcatul decât adevărul și curăția.

Apoi avem Iepurașul, iar nu vrem să ne amintim de Isus Cristos pe cruce, cruce prin care Pavel declara acum 2000 de ani că a fost răstignit față de lume și lumea față de el. Voi vreți Iepurașul pentru că de fapt vreți să-l ignorați total pe Cristos și considerați că nu e nevoie să vă răstigniți.

De fapt Iepurașul și Moșul sunt niște alternative să scăpați de Cristos, să vă astupați urechile în perioadele acestor sărăbători sfinte, în care mai mult ca niciodată auziți de Cristos, pe care Satana îl urăște mai mult ca orice. El, diavolul, scrâșnește și azi din dinți când aude de Isus și o face chiar prin unii oameni. În urechile voastre sunt Moși îndesați bine în perioada Sărbătorii Nașterii Domnului și Iepurași în perioada Sărbătorii Paștelui.

Dragilor, iertați-mi “duritatea”, dar uneori ca să ți se desfunde urechile suporți cea mai cruntă durere, știu asta de la copiii mei care au avut de mai multe ori otită. Pentru vindecarea de “otită spirituală” acceptați să vi se scoată doapele acestea pe nume Moș Crăciun și Iepurașul și lăsați-vă urechile libere să audă despre Isus, pentru că El a murit pentru voi, El a plătit cu sânge pentru iertarea voastră. Îi aud pe unii spunând: Nu le răpiți copilăria copiilor, lăsați-i să creadă în Mos Crăciun!” Dar eu vă spun: “Nu le răpiți copiilor dreptul la salvare și la o viață curată, lăsați-i să creadă în Isus!”

Cristos este de ajuns!

Cu prețuire,

Toni Berbece (Biserica Profides București)

Știu de ce-l vreți pe Moș Crăciun

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.