Doamne, dă-mi ochi să văd!

Publicat pe 11 Octombrie 2017 de ADMIN în Articole

E seară. Îmi dau seama că dorul doare. Realizez că pot trece prin viață fără să văd. Să am ochi deschiși și totuși să trăiesc în întuneric.

Doamne, dă-mi ochi să văd pe cel căzut între tâlhari. Nu mă lăsa să mă uit la cât de ocupată sunt și să nu văd omul care întinde mâna după ajutor. Nu mă lăsa să mă uit la funcția mea și a nu putea să mă plec să leg răni. Dă-mi ochii samariteanului pentru a putea să ofer fără a aștepta ceva înapoi.

Doamne, dă-mi ochi să văd promisiunile tale. Să mă uit la cerul înstelat și să știu că ceea ce Tu spui se împlinește. Dă-mi curaj să mă uit la ceea ce ai împlinit pentru a avea răbdare să aștept ceea ce urmează să împlinești.

Doamne, dă-mi ochi pentru a vedea lacrimile din spatele zâmbetelor din plină zi.

Doamne, dă-mi ochii credinței. Învață-mă să trăiesc asemeni lui Avraam care deși nu avea miel de jertfă le-a spus slugilor că se vor întoarce amândoi. Învață-mă să trăiesc în așa fel ca într-o lume lipsită de speranță eu să pot muta munții.

Doamne, dă-mi ochii adevărului. Dă-mi putere să spun răului rău și binelui să îi zic bine. Nu mă lăsa să accept zonele gri. Fă-mă sensibilă la adevăr și când oamenii se uită la mine să vadă mereu Adevărul, să te vadă pe Tine.

Doamne, dă-mi ochii dragostei. Dă-mi putere ca atunci când oamenii îmi vor face rău, eu să le răsplătesc cu bine. Să mă uit la ei prin ochii Crucii. Dă-mi ochii să văd bucăți de cer în ei, iar dacă lipsesc, dă-mi harul de a aduce cerul în viețile lor, de a te aduce pe Tine.

Doamne, dă-mi ochi să văd ceea ce ai tu pregătit pentru mine. Deschide-mi ochii pentru a vedea faptele bune pe care mi le-ai pregătit pentru a umbla în ele. Deschide-mi ochii pentru a vedea ușile deschise și pentru a le accepta pe cele închise.

Dă-mi ochi să-l văd pe el. Nu mă lăsa ca frica să mă țină închisă în ”Nu”. Nu mă lăsa să trec pe lângă această binecuvântare. Dă-mi ochi să știu în fața cui să-mi deschid inima. Dă-mi ochi să-l văd pe acel ce are ochi doar pentru Tine. Asta mă rog. Să-mi dai ochi să-l văd pe acel care are fața plină de prezența Ta. Să-mi dai ochi să-l văd pe cel care mă va ajuta ca în problemele vieții să mă uit mereu țintă la tine și la promisiunea că Tu vei fi cu noi prin orice am trece. Să-mi dai ochi pe cel îndrăgostit de rugăciune și pasionat de Cuvânt. Dă-mi ochi să-l văd doar pe el. Și aceasta mă rog și pentru el.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com

Doamne, dă-mi ochi să văd!

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole-crestine/doamne-da-mi-ochi-sa-vad/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.