Isus, considerat extremist de unii britanici

Un nou sondaj a relevat faptul că 1 din 4 persoane din Regatul Unit consideră că Isus Hristos, Martin Luther King Jr. și Nelson Mandela au fost „extremiști”.

În cadrul sondajului, comandat de Alianţa Evanghelică din Regatul Unit împreună cu o coaliţie de alte organizaţii, au fost intervievaţi 2.004 adulţi, eșantionul fiind apreciat ca „reprezentativ demografic pentru toţi adulţii din Marea Britanie”. Alianţa Evanghelică, reprezentând 2 milioane de creștini ai Marii Britanii, a afirmat într-un comunicat de presă că acest studiu este „primul sondaj reprezentativ la nivel naţional cu privire la extremism”.

Potrivit datelor comunicate de Christian Post, 28% dintre respondenţi au răspuns afirmativ atunci când au fost întrebaţi dacă îl consideră pe Iisus un „extremist”. Aproximativ 25% au fost de aceeași părere când au fost întrebaţi referitor la Mandela și la Martin Luther King, 20% au fost de acord că și Mahatma Gandhi a fost „extremist”, iar 13% au spus același lucru despre Dalai Lama.

„Limbajul extremismului este o reţetă a haosului și a separării. Acest sondaj arată amploarea confuziei morale în societatea noastră, cu un public care nu poate să decidă dacă ceva este extrem sau nu”, a spus David Landrum, directorul Alianţei Evanghelice. Landrum a adăugat că rezultatul arată eroarea din spatele eforturilor guvernului de a defini extremismul, în condiţiile în care acesta „a încercat și a eșuat în ultimii doi ani să definească extremismul, iar acest sondaj nu face decât să confirme confuzia opiniei publice”.

CITESTE MAI MULT: https://semneletimpului.ro/international/terorism/iisus-considerat-extremist-de-unii-britanici.html

Isus, considerat extremist de unii britanici

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole/isus-considerat-extremist-de-unii-britanici/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.