De ce milioane de musulmani se adună în mijlocul Islamului radical să audă despre Isus ?

De ce milioane de musulmani se adună în mijlocul Islamului radical să audă despre Isus?

Într-o regiune în care creștinii sunt ținta terorismului iar Islamul radical dezbină musulmanii între ei, un evanghelist creștin unește oamenii în locuri în care nici turiștii nu mai vor să calce, informează portalul CBN.

Cunoscuta evanghelistă Marilyn Hickey, consideră că regiunile periculoase sunt terenuri fertile pentru a planta sămânța dragostei. Marilyn Hickey este o slujitoare creștină americană, o tele-evanghelistă pe canalele de televiziune creștine și o personalitate internațională care predă învățături biblice în instituții teologice și biserici din întreaga lume.

Ea a relatat pentru portalul de știri CBN despre călătoria sa în Karachi, Pakistan: „Iubesc musulmanii și ei mă iubesc pe mine. Faptul că vin milioane la astfel de întâlniri este mai presus de înțelegerea mea.”

Cu adevărat, milioane de musulmani au umplut străzile orașului Karachi pentru a asculta o doamnă în vârstă de 85 de ani care le spune despre vestea bună a lui Isus.

„S-ar putea ca oamenii să nu-ți cunoască numele, dar Isus te cunoaște,” a spus Hickey mulțimii adunate.

Evanghelista a povestit că reacția mulțimii a fost foarte călduroasă. Ea le-a spus despre faptul că Isus are un plan și un destin pentru fiecare dintre ei. De asemenea, a citit Psalmul 139 în care se spune că Dumnezeu a zămislit și a cunoscut fiecare om înainte ca acesta să se nască.

,,Dumnezeu m-a îndemnat să mă rog pentru țările musulmane. Am memorizat 40 de astfel de țări și mă rugam zilnic timp de patru ani pentru acestea. Apoi Dumnezeu a început să mă trimită în aceste țări. Trebuie să schimbăm știrile pe care le auzim nu doar să le urmărim pasivi.”

Marilyn Hickey dă toată gloria lui Isus, prin care mulțimi de oameni au fost martori la diferite minuni. Ea nu face nimic altceva decât să răspândească mesajul lui Isus cu privire la pocăință și iertarea păcatelor. Un mesaj care poate aduce atât vindecare sufletească cât și trupească.

Traducere de Tatiana Bîrsa

https://www.stiricrestine.ro/2017/08/07/de-ce-milioane-de-musulmani-se-aduna-in-mijlocul-islamului-radical-sa-auda-despre-isus/?

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole/de-ce-milioane-de-musulmani-se-aduna-in-mijlocul-islamului-radical-sa-auda-despre-isus/

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.