DĂRÂMAȚI ZIDUL!

Îmi amintesc cu drag că în copilărie, tata mă lăsa să îl ajut la dărâmat ziduri atunci când era nevoie. Când ești mic, doar un copil, îți place să dărâmi anumite lucruri și o faci cu bucurie… dar, timpul a trecut și cam strâmbăm din nas atunci când trebuie dărâmat un zid, iar cel mai greu zid de dărâmat este zidul păcatului din viața noastră, un zid care ne desparte de binecuvântarea și protecția lui Dumnezeu.

Acum când scriu aceste rânduri, mă aflu în penitenciar și pot înțelege atât de bine acest text. Mă uit pe geam și văd că între mine și libertate mă desparte un simplu zid. Și culmea: văd libertatea, văd tot ceea ce oferă ea, dar din păcate, nu mă pot bucura de ea… Vreau să scot în evidență că atunci când noi păcătuim, nu facem nimic altceva decât închidem și ne privăm de libertatea și bucuria pe care o avem în Dumnezeu. Putem vedea dragostea Lui în viața altora, putem vedea și auzi cum El schimbă vieți, dar nu și viața noastră. De ce? Din cauza ZIDULUI … Dacă știi că faci astfel de lucruri – textul din Galateni 5:19-21. Cu  alte cuvinte, aceste lucruri pun un zid de despărțire între noi și Dumnezeu.

Păcatul, dragii mei, nu face nimic altceva decât să distrugă, să dezbine, să nimicească cu desăvârșire … dar, oricât de păcătos ai fi, tu poți distruge acel zid exact ca atunci când erai copil. Una din făgăduințele pe care ni le oferă Sfânta Scriptură spune: Spălați-vă deci și curăţiţi-vă! Luaţi dinaintea ochilor Mei faptele rele pe care le-aţi făcut! Încetaţi să mai faceţi răul! Învăţaţi-vă să faceţi binele, căutaţi dreptatea, ocrotiţi pe cel asuprit, faceţi dreptate orfanului, apăraţi pe văduvă! – Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna” – Isaia 1:16-18.

Acestea sunt metode de a sfărâma zidul care stă între noi și Dumnezeu, de binecuvântarea Lui și de viața veșnică. Încetează să mai faci răul. Dărâmă zidul de despărțire!

Isaia 1:19-20 – „De veţi voi şi veţi asculta, veţi mânca cele mai bune roade ale ţării, dar de nu veţi voi şi nu veţi asculta, de sabie veţi fi înghiţiţi, căci gura Domnului a vorbit.”

Alegerea vă aparține. Dumnezeu să vă ajute!

Fiți binecuvântați

?  –  construiești tu oare zidul sau îl dărâmi?

!  –  nu construi zidul mai înalt; dărâmă-l!

de Gavriluță Robert

sursa: https://georgeignat.com/2017/06/11/daramati-zidul/

DĂRÂMAȚI ZIDUL!

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole/daramati-zidul/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.