Cum motivează Daniel Cristian Florea decizia revenirii la ortodoxie … Toti pastorii mi-au intors spatele

Red. NewsNet Crestin: Domnule Daniel Cristian Florea, datorita slujirii in care ati fost implicat in toata tara, dar si in diaspora romana, ati devenit, cel putin in mediul evanghelic, un om foarte cunoscut, mai ales prin prisma marturiei personale privind convertirea dumneavoastra de la cea de slujitor al Bisericii Ortodoxe la cea de predicator al Evangheliei, condamnand adeseori anumite practici si obiceiuri ortodoxe… Carui fapt se datoreaza schimbarea actuala de macaz, fix in directia opusa, mai exact decizia de a deveni din nou un slujitor ortodox?

Daniel Cristian Florea: Cand de un an si jumatate stau singur si in suferinta, cu familia distrusa, cu sotia c****, cu copii imprastiati prin lume, cu inima plina de zaduf si ochii plini de lacrimi, de ce nu mi-ati scris vreun mesaj?

Toti pastorii mi-au intors spatele, nu m-au sunat o data ca sa-mi spuna ca sunt alaturi de mine si ca plang langa mine in suferinta; de ce nu mi-ati scris ca sa dati aceasta stire pe portal? Acum e prea tarziu. Asa ca singur si parasit de toti puteam sa ajung in boscheti, sa fiu un betiv, un om decazut si n-ar fi interesat pe nimeni. Si acum toti fratii s-au trezit din somnul cel de moarte. Mesajul meu catre ei e sa doarma in continuare si sa-si vada de viata si treburile lor zilnice, exact ca si pana acum.

sursa: https://newsnetcrestin.blogspot.com

Un gând despre “Cum motivează Daniel Cristian Florea decizia revenirii la ortodoxie … Toti pastorii mi-au intors spatele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.