Bărbații și femeile sunt diferiți biologic în mod profund: nou studiu contrazice teoria „gender”

În aceste vremuri în care „știrile false” au devenit o suferință acută a unui organism și-așa metastazat precum presa, cele mai evidente mostre de ideologie anti-științifică au devenit, la rândul lor, „fapte și noțiuni academice”. Poate niciuna din aceste fabulații nu se reliefează mai proeminent, precum păduchele în frunte, decât ideologia de gen. Adică, teoria conform căreia diferențele între bărbat și femeie nu sunt unele biologice, ci au de-a face cu „stereotipuri” impuse social – stereotipuri care trebui eradicate în vederea asigurării „egalității”.

Citește și: Ideologia gender – un pericol major pentru societate

Publicațiile serioase, în același timp, produc tot mai multe dovezi despre cât de adâncă este diferența dintre sexe. Conform unui nou raport din BMC Biology, cercetătorii au găsit că, deși bărbații și femeile sunt echipați cu aceleași gene, există diferențe majore între sexe cu privire la modul în care aceste gene sunt activate:

„Bărbații și femeile sunt aproape identici în ce privește genomul dar sunt în mod distinct dimorfici (…). Trăsăturile sexuale dimorfice rezultă în principal din expresia diferențiată a genelor prezente în ambele sexe. Asemenea gene pot fi subiectul unor constrângeri de selecție diferite și uneori opuse. Aceasta poate avea impact asupra evoluției umane, prin selecția diferențială a mutațiilor, cu efecte diferite asupra celor două sexe.”

Cu alte cuvinte, bărbații și femeile nu doar că au organe sexuale diferite, dar diferența dintre ei afectează, în cel mai profund și intim mod, fiecare celulă.

Citește și: VIDEO Lecții ale istoriei: Obsesia „transgender” este un semn al colapsului societății

http://www.culturavietii.ro/2017/05/29/barbatii-femeile-diferiti-biologic-mod-profund-nou-studiu-gender/?

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole/barbatii-si-femeile-sunt-diferiti-biologic-in-mod-profund-nou-studiu-contrazice-teoria-gender/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.