Aș Vrea Să Te Redescopăr!

Adăugat De Arise For Christ 2 May 2017

Înca o zi senină a unui început de primăvarã…. Vântul adie printre ramurile înflorite ale copacilor încercând parcă sã grăbească apariția fructelor…

Îmi îndrept privirile pline de speranţã spre zarea albastrã, spre cerul care e încã senin şi… aştept… În aceste momente de linişte şi meditaţie aud o şoaptã din adâncul sufletului meu, o şoaptã care strigã dupã Tine.

Mã gândesc la primele clipe când Te-am cunoscut… la intensitatea cu care Te iubeam, la noul pe care îl descopeream mereu în Tine…

O lacrimã îmi brãzdeazã obrazul, o dorinţã se naşte în sufletul meu… vreau sã Te redescopãr, sã devin copilul ce-şi vede pentru prima oarã Tatãl, cu acea licãrire a speranţei şi a bucuriei în ochii lui.

Aş vrea sã trãiesc din nou cu inima-n cer şi picioarele pe pãmânt, sã deschid ochii spre viitor şi sã mã nasc cu faţa spre un nou rãsãrit, trimiţând trecutul şi greşelile într-o lege veche a existenţei.

Sã cunosc din nou primele cuvinte divine care sã-mi zideascã o nouã poveste a cuceririi divine.

Aş vrea sã mã reîntâlnesc în paşii ridicaţi de nişte picioare vulnerabile, cu mãrgãritarele purtate de nisip într-un pãmânt gata sã-şi deschidã vistieria rãdãcinilor pentru a ridica viaţa la suprafaţã.

Aş vrea sã dau din nou de bucuria din tãcere, de siguranţa pãrerii împãrtãşite, de minutele strânse la poarta prieteniei noastre.

Aş vrea sã Te simt cu aceeaşi intensitate ca la început, aş vrea sã-ţi pot arãta cât de mult Te iubesc!!!

Astãzi… pornesc cu un nou gând spre viitor, sunt gata sã Te redescopãr şi sã-mi îndrept atitudinea mea de nepãsare faţã de Tine, sunt gata s-o iau de la început şi-Ţi multumesc cã îmi dai încã o şansã.

Încă o zi senină a unui început de primăvarã…. aduce bucuria iubirii în viaţa mea; închid ochii şi vãd mâna Ta lângã mine; tresar şi-mi îndrept mulţumirile spre Tine.

Te iubesc, Domnul meu!!!

Luminița Marinescu

http://ariseforchrist.com/blog/articles/2/as-vrea-sa-te-redescopar–278?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.