„CU RĂBDAREA TRECI ȘI MAREA”

Publicat pe 29 August 2017 de ADMIN în Articole

Știi tipul ăla de oameni după care trebuie să aștepți tot timpul, care întarzie și sunt înceți de parcă fac intenționat să-ți testeze nervii?!? Trebuie să mărturisesc că uneori chiar eu fac parte din această categorie. Și când se întâmplă asta realizez, și simt cum celor din jur le este testată răbdarea. Sunt o persoană înceată și sincer, e o provocare să mă grăbesc. Realizez că de multe ori oamenii trebuie să aibă răbdare cu mine, așa că încerc să fiu o persoană răbdătoare și înțelegătoare cu ceilalți și cu mine.

Lumea asta în care trăim în prezent e așa grăbită. Totul trebuie să se întample acum, de parcă altfel pierzi ceva măreț. În orașele mari simți uneori cum plutește în aer un vânt de grabă. Dacă pierzi metroul și trebuie să aștepți cinci minute după următorul, deja ziua ți s-a stricat. Lumea e într-o continuă mișcare, nu se oprește pentru nimic și nimeni.

Un prieten mi-a zis o dată un lucru care mi-a rămas întipărit în minte: „Lucrurile se dovedesc în timp.” Și a avut dreptate. Pentru a construi ceva durabil și măreț în această viață, ai nevoie de răbdare. Dar răbdarea e o calitate învechită. Nu e la modă să aștepți, să cercetezi, să calculezi, să ceri ajutor divin, să treci prin tot procesul, pentru că asta înseamnă să nu ai ce-ți dorești, când vrei tu. Lumea încercă să găsescă scurtături iar scurtăturile îți aduc ce-ți dorești, dar nu când ești pregătit să primești.

Ceea ce am învățat este că, pentru fiecare lucru în viață există un moment potrivit. Și momentul potrivit merită să fie așteptat, procesul merită să fie parcurs complet, altfel nu te poți bucura pe deplin de ceea ce ți-ai dorit, pentru că nu vei reuși să apreciezi și să înțelegi la adevărata valoare lucrul respectiv. Evident, fiecare om este diferit și fiecare are ritmul lui de creștere personală și timpul lui pentru a intra în diferitele etape ale vieții. Da, pentru fiecare timpul potrivit e diferit, dar indiferent, merită să fie așteptat!

Răbdarea este importantă pentru că așteptarea timpului potrivit aduce bucuria completă!

http://tineri.betania.ro/cu-rabdarea-treci-si-marea/

https://ardeleanlogos.wordpress.com/articole/cu-rabdarea-treci-si-marea/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.