Închide

Trei fetițe de 12 ani, aduse special din Franța, „cadoul” primit de magnatul pedofil Epstein de ziua sa

Trei fetițe de 12 ani, aduse special din Franța, „cadoul” primit de magnatul pedofil Epstein de ziua sa
Detalii sordide ies la iveală în aceste zile în cazul finanțatorului Jeffrey Epstein, găsit mort, la 10 august, în celula sa din Metropolitan Correctional Center, închisoarea din New York, unde se afla sub acuzația de abuzuri sexuale, exploatarea prostituției și trafic de minori.
În timp ce moartea sa rămâne suspectă, fiind pusă sub semnul îndoielii „sinuciderea” prin spânzurare, așa cum s-a anunțat oficial, presa americană continuă să scoată la lumină informații abominabile despre magnatul pedofil.
Ziarul New York Post dezvăluie că Jeffrey Epstein a fost beneficiarul unui „cadou” special, de ziua sa:  trei fetițe în vârstă de 12 ani, din Franța, care proveneau din familii sărace.
Virginia Giuffre, una dintre victimele sale, care a susținut că Epstein și amicul său, Ghislaine Maxwell, au forțat-o să fie o „sclavă sexuală” la 15 ani , a declarat, conform documentelor ajunse în instanță, că cele trei fetițe primite în dar de Epstein au fost abuzate sexual de finanțator. Iar a doua zi au fost trimise înapoi în Franța.
„Cel mai cumplit lucru pe care l-am auzit chiar din gura lui a fost că aceste fete frumoase de 12 ani au fost aduse special pentru ziua lui”, a spus Giuffre.„A fost un cadou surpriză oferit de unul dintre prietenii săi. Le-am văzut, le-am întâlnit pe aceste fete ”, a spus aceasta, susținând că fetele au fost „dăruite” de  Jean-Luc Brunel, un personaj din lumea modei, potrivit Daily Mail.
„Jeffrey s-a lăudat după aceea că fetițele de 12 ani au fost aduse din Franța pentru că și pe acolo sunt săraci, iar părinții lor aveau nevoie de bani sau orice altceva și că nu s-au opus ca acestea să rămână în America sau să se reîntoarcă în Franța”.
NY Post scrie, de asemenea, că Epstein își făcuse un testament, cu doar patruzeci și opt de ore înainte de a muri, document care a fost apoi depus la St. Thomas, în Insulele Virgine Americane, arhipelagul unde unde miliardarul american ținea celebrele orgii. Potrivit ziarului american, care citează documente prezentate la o instanță din Manhattan, testamentul este datat 8 august 2019 și  prevede plătirea tuturor activelor sale către un fond fiduciar numit. «1953«, anul nașterii finanțatorului.
La câteva zile de la moartea magnatului american, doi miniștri francezi au solicitat  deschiderea unei anchete în Franța cu privire la cazul Jeffrey Epstein. De asemenea, într-o scrisoare adresată procurorului Republicii din Paris și reprodusă pe site-ul revistei L’Obs, asociația Innocence en danger (IED) (Inocența în pericol) indică faptul că i-a trimis procurorului un raport pe 23 iulie și subliniază că ”Franța este preocupată de acest dosar deoarece investigații efectuate de FBI dezvăluie implicarea mai multor persoane cu cetățenie franceză”. IED citează o „sursă de încredere”’ conform căreia ‘„mai multe victime ale rețelei de prostituție create de Jeffrey Epstein și complicii săi au și cetățenie franceză”.
Printre personalitățile care ar putea să fie vizate de acnheta din Franța se numără și francezul Jean-Luc Brunel, directorul unei agenții de manechine.
Jeffrey Epstein călătorea cu regualritate la Paris, unde avea un apartament. La întoarcerea din capitala franceză, cu un avion privat, a fost arestat, la începutul lui iulie.
După moartea lui Jeffrey Epstein, Guislaine Maxwell, în vârstă de 57 de ani, fiica defunctului magnat britanic media Robert Maxwell, unul dintre apropiații investitorului, a devenit suspecta numărul unu, în pofida faptului că a dezmințit orice implicare. Ea este acuzată de către anumite presupuse victime de faptul că a recrutat tinere adolescente cu scopul de a satisface apetitul lui Epstein și chiar că a participat la abuzuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Înapoi sus
Tinerețe în cuvânt

„Nimeni să nu disprețuiască tinerețile tale!”

Ana-Maria Negrilă

Universul între paginile unei cărți

Nervi de Sezon

Blog Filozofic

POPAS PENTRU SUFLET

Cristian Ionescu

Agora Christi

Blog evanghelic de teologie publica

Alteritas

cu Dănuț Jemna

Pagina creștină

Simion Ioanăș

Danut Tanase

Deschis si sincer, verde-n fata!

danielmiclea

Inca un gand

Semnele vremurilor din urmă

Iată, Eu vin curând!

Aradul Evanghelic

... pentru arădeni şi despre arădeni...şi nu numai!

barzilaiendan.wordpress.com/

Un Barzilai izvorât din Dan - O anagramare pentru Daniel Branzai

Nickbags

Har si Pace

Vrăbiuțe

Cip! Cip!

Bogdan DUCA

Pentru ca în viitor să nu se spună "Acele timpuri au fost întunecate pentru că ei au tăcut"...

ARMONIA MAGAZINE - USA

Locul in care te intalnesti cu CREDINTA.

Mana Zilnica

Mana Zilnica

Life Mission

"Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui"

Ciprian I. Bârsan

...din inima pentru tine

Informatii si mesaje

Pecetea Dumnezeului Celui Viu primită de către Maria Divinei Milostiviri în mesajele de la Sfânta Treime și Fecioara Maria

Bucuresti Evanghelic

A topnotch WordPress.com site

Misiunea Genesis

Susținem misionari și proiecte de misiune peste tot în lume

Marius Cruceru

...fără cravată

Cu drezina

de Teofil Stanciu

Semnele vremurilor

Lumea contemporana in lumina profetiilor

Miere și migdale

Luați cu voi ... puțin leac alinător și puțină miere, mirodenii, smirnă, fisticuri și migdale - Geneza 43:12

Noutati Crestine

Ca sa stii!

PERSPECTIVE CRESTINE

Gânduri către o altă lume...

Creştinul Azi

Revista Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România

Persona

Blog of Danut Manastireanu

Revista ARMONIA - Saltmin Media

Hrană pentru minte și lumină pentru suflet

Moldova Creștină

Răspunsuri relevante și actuale din Biblie

EvangheBlog - Un blog din suflet, pentru suflet

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.” (IOAN 3: 16) „Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.” (BLAISE PASCAL, filosof, matematician și fizician creștin francez)

%d blogeri au apreciat: