Predica despre fetița omorâtă de câine în Mileștii Mici | Pastor Vasile Filat

download

Bună dimineața,
O tragedie mare s-a întâmplat zilele acestea la Mileștii Mici, raionul Ialoveni. O fetiță de doar 4 ani a fost sfâșiată până la moarte de un câine de rasă. Totul s-a întâmplat în curtea unei gospodării, sub privirea sorei ei de 7 ani. Pastorul Vasile Filat s-a expus pe marginea acestui caz în video de mai jos.
Dacă aveți nevoi de rugăciune sau întrebări din Biblie, la care căutați răspuns, contactați-ne pe una din căile de comunicare de mai jos.

O zi binecuvântată să aveți.

Cu drag, Vitalie Marian.
Administratorul siteu-ului Moldova Creștină.

Publicat pe 17 aug. 2019

O tragedie mare s-a întâmplat zilele acestea la Mileștii Mici. Am înregistrat acest mesaj ca să mă expun pe marginea acestui caz și să aduc învățătură biblică asupra acestui caz. Vă invit să priviți acest video. Reportajul despre acest caz a fost realizat de canalul Tv8, http://www.tv8.md Vă invit să vă abonați la pagina mea de facebook și Instagram: https://www.facebook.com/vasile.filat/ https://www.instagram.com/pastor.vasi… BISERICA BUNAVESTIREA DIN CHIȘINĂU Str. Ciocârliei 2/8, Chișinău, Rep.Moldova Servicii Divine: Duminică, 14:0016:00 Joi, 18:3019:30 – ceasul de rugăciune tel. +373 (68) 060601 https://www.facebook.com/bunavestire…. PENTRU MANUALE ȘI ÎNSCRIERE LA GRUPELE DE STUDIU BIBLIC ONLINE CONTACTAȚI LA: info@precept.md +373(69)966779 #moldovacrestina #pastorvasilefilat #Milești

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.