Pagina de Mărturisiri este realizată de  Ana Gabriela Olaru Corespondent Constanţa / O şansă în viaţă

download
Pagina de Mărturisiri

 

Ana Gabriela Olaru Pagina de Mărturisiri este realizată de

 Ana Gabriela Olaru

Corespondent Constanţa

O şansă în viaţă

„Acum aproximativ 3 ani în urmă am părăsit casa în care am crescut şi o dată cu ea şi oamenii care s-au îngrijit de mine. În viaţa mea a fost o schimbare deosebită pentru că în perioada cât am stat în Casa Rachel nu mi-a lipsit nimic ce era necesar unui copil.

Venind în familia mea am avut ocazia de a cunoaşte ce înseamnă să nu ai ce pune pe masă şi mi-am dat seama că poate nu prea am ştiut să preţuiesc ce mi-era dat. De un an jumătate am început să mă îngrijorez pentru viitorul meu, nu prea îmi place viaţa pe care o duc.

De aceea m-am hotărât a o face mai bună, ştiu că trebuie puţin efort şi voinţă.

Ca să îmi pot îndeplini visele, am început să îmi caut un loc de muncă ce este necesar unui om pentru a trăi, mai încolo hobby-ul meu de a conduce maşina sper să devină cât mai real…

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că se îngrijeşte de mine şi mă ajută prin oamenii Lui.

Sper ca visele mele de a fi un om pe picioarele mele şi de a duce o viaţă cât mai decentă să se împlinească.” – de la Florin pentru Fundaţia „OSANA”

Pentru Florin, găsirea unui loc de muncă a fost benefică deoarece îi conferă un sentiment de siguranţă şi de încredere în sine. Integrarea lui în mediul familial l-a determinat să ia contact cu viaţa reală şi l-a ajutat să se maturizeze. Astfel el a devenit un tânăr responsabil şi disciplinat la locul de muncă. În timp, el şi-a câştigat respectul celor din jur şi în prezent atât el cât şi cei cu care lucrează sunt bucuroşi să le fie coleg.

Florin are multe vise pe care vrea să le împlinească, unul dintre ele este să îşi refacă soba din casă pentru a nu mai întâmpina dificultăţi din cauza frigului din timpul iernii.

În acelaşi timp el doreşte să-şi achiziţioneze un televizor si un DVD. De curând şi-a putut cumpăra din proprii bani o combină cu CD, de care este foarte mândru.

Atât pentru el cât şi pentru familie posibilitatea unui loc de muncă a fost o şansă şi o realizare foarte mare, o “rampă de lansare” de care profită din plin.

Tânărul vrea să se dezvolte profesional şi chiar de câteva zile el a început şcoala de şoferi şi doreşte, ca intr-o buna zi, să fie el cel care face personalul si care să rezolve anumite probleme la locul de muncă. Ţinem să le mulţumim tuturor celor care, prin bunăvoinţa arătată, au făcut posibilă încadrarea în muncă a lui Florin şi Daniel acordând acestor doi tineri o şansă în viaţă.

Mihaela Lupu – Psiholog

http://publicatia.voxdeibaptist.org/marturisiri_dec06.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.