Pagina de Umor Creştin

26166405_528164660901519_2122504651006353946_n

 Pagina de Umor 

O inimă veselă înseninează faţa (Proverbe 15:13) si este un medicament bun (Proverbe 17:22). Ce altceva produce veselie inimii decât o glumă bună sau un cuvânt bun spus la timpul potrivit? Ne propunem ca prin această pagină de umor să vă „descreţim” puţin frunţile şi să vă facem să vă simţiţi… mai înseninaţi.

Dacă aveţi şi dumneavoastră alte glume care doriţi să apară pe această pagină, vă rog să nu ezitaţi să ni le trimiteţi pe email, apăsând aici [sau la adresa de email glume_crestine@voxdeibaptist.org, cu numele glumei şi numele, eventual oraşul / ţara de unde sunteţi]. Vă mulţumim şi aşteptăm mesajele dumneavoastră. Aceia dintre dumneavoastră care sunteţi înscrişi pe Forumul nostru, aveţi posibilitatea de acum să scrieţi direct în paginile respective glumele pe care le ştiţi şi care doriţi să le împărtăşiţi cu alţii.

În acest număr…

   Lecţie de la Şcoala Duminicală

   La grădiniţă

   Lucrare de artist

   Suc de lămâie

   Carieră

   Bărbat sau femeie

Lecţie de la Şcoala Duminicală

La o Şcoală Duminicală se preda lecţia despre felul cum Dumnezeu a creat toate, inclusiv fiinţele umane. Micul Johnny, un copil din clasa de grădiniţă, părea să aibă o intenţie specială atunci când i s-au spus că Eva a fost creată din una din coastele lui Adam. Mai târziu în acea săptămână mama lui a observat că băieţelul ei stătea pe jos de parcă era bolnav. „Johnny, s-a întâmplat ceva?” Micul Johnny a răspuns, „Mă doare într-o parte. Cred că voi avea o soţie”.

La grădiniţă

O educatoare de grădiniţă a dat clasei sale o temă de „arată şi spune” copiilor pentru a aduce ceva care să reprezinte religia lor.

Primul băiat care a venit în faţa clasei a spus, „Numele meu este Beniamin şi sunt evreu şi aceasta este Steaua lui David”.

Al doilea băiat s-a dus în faţa clasei şi a spus, „Numele meu este Maria. Sunt catolic şi acesta este Crucifixul”.

Al treilea băiat s-a dus şi el în faţa clasei şi a spus, „Numele meu este Tommy şi sunt Baptist şi aceasta este o caserolă”.

Lucrare de artist

Un artist a întrebat pe proprietarul unei galerii dacă cineva s-a interesat recent de picturile lui care erau prezentate atunci.

„Am veşti bune şi veşti rele”, a spus proprietarul galeriei. „Vestea bună este că un dom a întrebat de lucrarea ta şi s-a mirat dacă aceasta s-ar aprecia în valoare după moartea ta”.

„Şi ce i-aţi spus?” a întrebat artistul.

„Când i-am spus că da, el a cumpărat toate cele 15 picturi ale dumneavoastră”.

„Minunat!” a exclamat artistul. „Care e vestea rea?”

„Domnul acela era doctorul dumneavoastră”.

Suc de lămâie

Un bar local era aşa de sigur că barmanul său era cel mai tare om din zonă încât a oferit în pariu suma de $1.000.

Barmanul avea să stoarcă o lămâie până ce curgea tot sucul din ea într-un pahar, iar apoi dădea lămâia unui client. Oricine avea să mai scurgă încă o picătură de suc avea să câştige banii.

Mulţi oameni au încercat în decursul vremii (ridicători de greutăţi, docheri, etc.), dar nimeni nu o putea face.

Într-o zi un om uscăţiv, mic de înălţime, a intrat în bar, purtând ochelari groşi şi un costum de poliester, şi a spus cu o voce mică şi chiţăită, „Aş vrea să particip la pariu”.

După ce au încetinit toate râsetele, barmanul a spus OK, a luat o lămâie, şi a stors-o din nou. Apoi a dat zbârcitele rămăşiţe din coajă către acest om mic de înălţime.

Râsetele mulţimii s-au transformat într-o tăcere totală în timp ce omul şi-a strâns pumnul în jurul lămâii şi circa şase picături au mai curs în pahar.

În timp ce mulţimea ovaţiona, barmanul a plătit cei , şi l-a întrebat pe om, „Ce meserie aveţi? Cherestegiu, halterofil, sau ce?”

Omul a răspuns, „Lucrez la fisc”.

Carieră

Un cuplu înaintat în vârstă avea un fiu, care încă mai locuia cu ei. Părinţii erau puţin cam îngrijoraţi, pe măsură ce fiul lor era încă incapabil să decidă ceva cu privire la cariera sa de viitor. Aşa că ei s-au decis să facă un mic test.

Ei au pus o notiţă pe holul principal unde era o măsuţă. În jurul notiţei au pus o hârtie de zece dolari, o Biblie, şi o sticlă de whisky. Apoi s-au ascuns, pretinzând că nu sunt acasă.

Tatăl a spus soţiei sale, „Dacă fiul nostru ia banii, o să fie un om de afaceri, dacă ia Biblia, o să fie un pastor, dar dacă ia sticla de whisky, mă tem că fiul nostru o să fie un nenorocit de beţiv”.

Aşa că părinţii s-au ascuns într-un dulap din apropiere şi au aşteptat cu nerăbdare. Trăgând cu coada ochiului ei l-au văzut pe fiul lor cum sosea. Fiul a citit notat pe care aceştia au lăsat-o pe masă.

Mai apoi a luat harta de zece dolari, s-a uitat la ea înspre lumină să vadă dacă este reală şi a pus-o la el în buzunar.

După aceea, a luat Biblia, a răsfoit prin ea, şi şi-a pus-o sub braţ.

În final, a luat sticla, a deschis-o şi a tras un gât ca să se asigure de calitate. Apoi s-a dus în camera sa, ducând cu ele toate cele trei lucruri.

Tatăl şi-a tras o palmă peste frunte şi a spus: „Aceasta e mai rău decât mi-am putut imagina!”

„Ce?” a întrebat soţia.

„Fiul nostru o să fie un politician”.

Bărbat sau femeie?

În timp ce mănâncă şi soseşte nota de plată, băieţii vor arunca fiecare $20 chiar dacă nota este doar $22,50. Nici unul nu va avea ceva mai mic, şi nici unu nu v-a admite că ar vrea rest înapoi. Când fetele primesc nota de plată se scot calculatoarele pe masă.

În privinţa banilor un bărbat va plătii $2 pentru un lucru de $1 pe care îl vrea. O femeie va plăti $1 pentru un lucru de $2 pe care nu-l vrea.

Într-o baie un bărbat are 6 lucruri: o pastă de dinţi, periuţa de dinţi, spuma de ras, aparatul de ras, un săpun, şi un prosop de la Holiday Inn. O femeie are o medie de 337 de lucruri în baia ei. Un bărbat ar fi capabil să identifice majoritatea dintre acestea.

În privinţa argumentelor o femeie are ultimul cuvânt. Orice spune un bărbat după aceasta este începutul unui nou argument.

Femeilor le plac pisicile. Bărbaţii spun că le plac pisicile, dar când nu se uită femeile ei le lovesc cu piciorul.

O femeie se îngrijorează cu privire la viitor până ce îşi găseşte un soţ. Un soţ nu se îngrijorează cu privire la viitor până ce nu îşi ia o soţie.

O femeie se va îmbrăca pentru a merge la cumpărături, că să ude plantele, să golească gunoiul, să răspundă la telefon, şi ca să citească o carte. Un bărbat se va îmbrăca pentru nunţi şi înmormântări.

Un bărbat de succes este cel care face mai mulţi bani decât poate cheltuii soţia sa. O femeie de succes este una care poate găsii un astfel de bărbat.

http://publicatia.voxdeibaptist.org/page_umor_sept06.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.