Asia Bibi amenințată din nou cu moartea de un pakistanez aflat în Canada

Anunțuri, Externe, Important, Persecuții, Politic, Rugăciune

Asia Bibi amenințată din nou cu moartea de un pakistanez aflat în Canada

Asia Bibi a supraviețuit zece ani pe „culoarul morții” în așteptarea execuției; a înfruntat furia musulmanilor din Pakistan; a stat departe de familie ani întregi, însă, de curând, a primit azil în Canada, iar când totul părea că s-a terminat, Asia mai primește o lovitură, un musulman a amenințat că vrea să o găsească și să o ucidă pe cea care a îndrăznit să blasfemeze pe profetul Mohamed.

Potrivit Asociației Creștine Britanico-Pakistaneze, un bărbat musulman care pretinde că trăiește în Canada, a lansat un videoclip pe internet în care amenință că o va găsi și o va ucide pe Asia Bibi pentru că aceasta l-ar fi blasfemat pe Profetul Mohamed. În videoclip, se aud mai multe persoane lăudând virtuțile Profetului Mohamed, apoi promit că o vor ucide pe „necredincioasa” Asia Bibi, potrivit CBN News, care nu poate spune dacă acest videoclip e unul autentic.

Asia Bibi a petrecut aproape zece ani pe „culoarele morții” într-o închisoare din Pakistan, fiind acuzată de blasfemie. A fost achitată de Curtea Supremă din Pakistan în luna octombrie a anului trecut, însă Guvernului Pakistanez i-au luat mai mult de șapte luni pentru a îi permite acesteia să părăsească Pakistanul.

A ajuns în Canada, care i-a acordat azil, însă locația exactă a acesteia este ținută în secret din motive de securitate.

Sursa: CBN News

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.