SEMINAR Tabere marca Cartea Cărților, la Odessa

SEMINAR Tabere marca Cartea Cărților, la Odessa 

Vara 2019 se apropie cu pași repezi. Vacanța mare este cel mai așteptat moment pentru copii și probabil una dintre cele mai mari bătăi de cap pentru organizatorii de tabere. Dacă te confrunți cu dileme precum: Ce program să mai folosim pentru tabăra de copii sau adolescenți? Cum să formăm o echipă unită și performantă? Cum să identificăm segmentul de copii pentru eveniment? Vrei să organizezi o tabără de o zi, cinci sau șapte și nu știi cum să ajustezi un program bun? Atunci pe 25-26 mai, trebuie să fii la Odessa!

Echipa Cartea Cărților invită toți lucrătorii cu copii la un seminar practic cu tema: Tabăra marca Cartea Cărților! În cadrul evenimentului, vei învăța de la oameni experimentați: Cum să îți pregătești o echipă bine instruită și unită! Cum să ai un program interactiv, practic și ușor de folosit. Cum să înveți și să transmiți valorile din Cartea Cărților noii generații – Copii!

Dacă ai nevoie de o doză suplimentară de inspirație, idei și instrumente noi pentru lucrarea cu copii, nu pierde seminarul practic Tabere marca Cartea Cărților 2019! Evenimentul este găzduit de Biserica „Vocea Adevărului“ din Odessa, pe adresa a 4-a Suvorovscaia, 54.

Programul evenimentului se desfășoară sâmbătă, 25 mai, între orele 10:00-21:00 și duminică, 26 mai, între orele 13:30-19:00.

Dacă sunteți din Republica Moldova și doriți să participați la acest eveniment, completați formularul de înscriere AICI sau apelați la numărul +37368685682.

https://www.stiricrestine.ro/2019/05/14/seminar-tabere-marca-cartea-cartilor-la-odessa/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+StiriCrestine+%28STIRI+CRESTINE%29

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.